گریه کردن هنگام احساس اضطراب
استرس و اضطراب از شایعترین مسائلی است که سلامت روان افراد را تهدید می کند و زندگی آنها را تحت تاثیر قرار میدهد و به طور حتم گریه در وهله اول مناسبترین راه برای برخورد با آن است...
فواید گریه هنگام احساس اظطراب
یک نظرسنجی نشان داده است که افراد ۱۸ تا ۳۴ ساله کمتر از افراد مسن احساس می کنند که نشان دادن احساسات شان نشانه ضعف است.
بر اساس این نظرسنجی از هر پنج جوان ۱۸ تا ۳۴ ساله، یک نفر اعلام کرده است که در یک هفته گذشته به دلیل اضطراب گریه کرده است، و این در حالی است که از هر پنج نفر، چهار نفر می گویند که هنگام اضطراب چهره ای شجاع و منطقی به خود می گیرند.
همچنین ببینید:
استرس های روزانه را چگونه مهار کنیم؟
محققانی که این نظرسنجی را انجام داده اند بیان کرده اند برای مقابله با استرس و اضطراب گریه کردن یک پاسخ رایج و مفید است (در هر سنی که باشید).
بر اساس یک نظرسنجی در بین ۲۰۶۳ فرد بزرگسال، مشخص شده است که زنان سه برابر بیشتر از مردان به دلیل اضطراب گریه می کنند و دو برابر بیشتر احتمال دارد که با گریه کردن احساس بهتری داشته اند.
زنان در صورت احساس اضطراب در محل کار دو برابر بیشتر از مردان به خلوت توالت پناه می برند و نیمی از زنان در مقایسه با دو پنجم مردان برای کنار آمدن با اضطرابشان به بیشتر غذا خوردن روی می آورند.
این نظرسنجی همچنین نشان داد که از هر چهار فرد ۱۸ تا ۳۴ ساله، یک نفر احساس می کند که نشان دادن احساساتش نشانه ضعف است، این در حالی بوده است که این عدد به یک نفر از هر ۱۰ نفر در افراد بالای ۵۵ سال تقلیل یافته است. کسانی که در رده سنی بالای ۵۵ سال قرار دارند نیز می گویند که بیش از یک سال از آخرین گریه آنها به دلیل اضطراب می گذرد یا اینکه هرگز به دلیل اضطراب گریه نکرده اند.
محققان گفته اند: «اضطراب و افسردگی در حال حاضر با افسردگی به عنوان یکی از شایع ترین دلایل مراجعه به روانکاو و روانپزشک تبدیل شده است. تنها در سال ۲۰۱۴ الی ۲۰۱۵ ، ۶۰۷۸ تماس در مورد حملات اضطراب و هراس وجود داشته است که تقریباً از هر شش تماس، یک مورد را شامل می شود.
و اما شاید موضوع نگرانکنندهتر این باشد که تنها نیمی از افراد شرکتکننده در نظرسنجی موافق بودند که اضطراب میتواند یک مشکل سلامت روان باشد. در حال حاضر از هر بیست نفر، یک نفر فقط اضطراب را تجربه می کند و از هر ۱۰ نفر، یک نفر اضطراب و افسردگی را با هم تجربه می کند.
در ادامه این تحقیق آمده است: «اگر علائم اضطراب مانند احساس تنش و بی قراری، تند شدن ریتم تنفس و احساس سردرگمی، یا تداوم داشتن افکار منفی، برطرف نشوند و یا شدید بشوند، میتوانند تأثیر جدی بر زندگی روزمره فرد داشته باشند.» .
همچنین ببینید:
انواع استرس چگونه بر دیابت تأثیر می گذارد؟
مشکلات خواب، کاهش عملکرد سیستم ایمنی و افسردگی همگی می توانند به عنوان یک اثر مخرب حاصل از اضطراب ایجاد شوند و می توانند به نقطه ای برسند که حفظ شغل، حفظ روابط یا لذت بردن از زندگی برای فرد بسیار دشوار شود.
محققان میگویند: «بسیاری از ما زندگی پرمشغله و پر استرسی داریم و گاهی اوقات ممکن است احساس کنیم که همه چیز از کنترل خارج شده است. اگرچه داشتن ظاهری شجاع ممکن است وسوسه برانگیز به نظر برسد، اما گریه کردن واقعاً راهی خوب و موثر در برابر کاهش میزان این فشارها و تنش ها می باشد. زمان آن فرا رسیده است که دیگر به زور جلوی اشک هایمان را نگیریم و به دنبال دریافت کمک ، مشاوره و حمایت باشیم.»
توجه : مطالب پزشک من از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از این رو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .
منابع:
theguardian
دیدگاه تان را بنویسید