آیا رژیم غذایی مناسب بر سلامت روان تاثیر میگذارد؟
برای رسیدن به جسمی سالم و آرام نیاز به روانی سالم است و روح و روان سالم بدون جسم سالم میسر نیست و جسم هم بدون تغذیه نمیتواند سلامت باشد، چرا که سلامت جسمی و روانی انسان به میزان قابل توجهی به نوع تغذیه، کیفیت مواد غذایی و ویتامین ها مربوط است...
آنچه می خوریم فقط بر سلامت جسمی ما تأثیر نمیگذارد: همچنین میتواند بر سلامت روان و سلامتی ما نیز تأثیر بگذارد. خوب غذا خوردن، که به معنای داشتن یک رژیم غذایی متعادل و مملو از سبزیجات و مواد مغذی است، میتواند احساس سلامتی و روحیه شما را بهبود بخشد.
رژیم غذایی و بهداشت روانی چگونه به هم پیوند میخورند؟
رابطه بین رژیم غذایی و سلامت روان ما پیچیده است. با این حال، تحقیقات نشان میدهد بین آنچه میخوریم و احساس ما رابطه وجود دارد.
رژیم غذایی ما میتواند بر مغز ما تأثیر بگذارد. برخی از غذا ها میتوانند به ما کمک کنند تا احساس بهتری داشته باشیم. یک رژیم به سبک مدیترانهای (رژیم غذایی حاوی مقدار زیادی سبزیجات، غذا های دریایی، گیاهان تازه، سیر، روغن زیتون، غلات و غلات) همراه با روغن ماهی میتواند علائم افسردگی را کاهش دهد.
همچنین ببینید:
خشم چگونه بر ما تاثیر میگذارد؟ آیا میتوان احساس خشم را سرکوب کرد؟
از طرف دیگر، دو گروه از مواد غذایی وجود دارد که تأثیر منفی بر مغز دارند:
غذا هایی که مغز را فریب میدهند تا مواد شیمیایی که ممکن است کمبود داشته باشیم را آزاد کند و به طور موقت خلق و خوی ما را تغییر دهد (به عنوان مثال کافئین و شکلات)
غذا هایی که از تبدیل غذا های دیگر به مواد مغذی مورد نیاز مغز جلوگیری میکنند (به عنوان مثال، چربی اشباع مانند کره، روغن چربی و روغن نخل).
همچنین ببینید:
اختلالات اشتها
اگر احساس میکنید از غذا به عنوان مکانیزم مقابلهای منفی برای مقابله با درد عاطفی یا راهی برای احساس کنترل استفاده میکنید، ممکن است دچار اختلال در خوردن شوید.
توجه: مطالب پزشک من از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد. از این رو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست.
منابع:
mentalhealth
دیدگاه تان را بنویسید