چهار فاکتور کاهش دهنده استرس!
همانطور که میدانیم استرس می تواند مقدار قند خون را بسیار بالا ببرد؛ بیمارانی که تحت استرس هستند به سوی خوردن غذا به عنوان ابزاری برای رفع استرس هجوم می بردند و اگر انتخاب های بدی انجام دهند مسلماً مقدار قند خون آنها باز هم بالاتر می رود...
همانطور که میدانیم استرس می تواند مقدار قند خون را بسیار بالا ببرد؛ بیمارانی که تحت استرس هستند به سوی خوردن غذا به عنوان ابزاری برای رفع استرس هجوم می بردند و اگر انتخاب های بدی انجام دهند مسلماً مقدار قند خون آنها باز هم بالاتر می رود.
استرس همچنین سبب می شود شما نسبت به وضعیت سلامتی خود بی تفاوت شوید. استرس سبب می شود مدیریت دیابت مشکل تر شود، زیرا هنگامیکه توجه شما کاملاً معطوف به شغل یا مشکلاتتان باشد انرژی کمتری برای مدیریت دیابت، دوز انسولین، انتخاب غذای سالم و ورزش خواهید داشت.
یک بیماری مزمن مانند دیابت می تواند شما را وارد یک چرخه ی بی پایان کند و وقتی شما دچار استرس می شوید و قند خونتان بالا می رود سپس قند خون بالا، شما را دچار استرس بیشتر می کند و مجدداً چرخه ادامه می یابد.بنابراین خوب است که چند نکته ی ساده را به یاد داشته باشید:
چهار فاکتور کاهش دهنده استرس
• با کنترل محیط خود از موقعیت هایی که شما را تحت فشار قرار می دهند خودداری کنید.
• درک خود را تغییر دهید و تغییراتی را در نظر بگیرید که وضعیت شما را بهبود می بخشد.
• مواردی را که نمی توانید تغییر دهید بپذیرید و بر موارد مثبت تمرکز کنید.
• استانداردها و انتظارات خود را متناسب سازید تا استرس زا نباشند.
مشاوره
گاهی اوقات ما در خارج از سیستم پشتیبانی طبیعی خود به کمی کمک بیشتر نیاز داریم. و این هیچ اشکالی ندارد یک درمانگر یا مشاور می تواند در شناسایی مهارت های مقابله ای موجود و یادگیری مهارت های جدید به شما کمک کند. با یک متخصص غدد درون ریز و یا مشاور دیابت خود صحبت کنید تا درباره مزایای مشاوره از یک متخصص بهداشت روان بیشتر بدانید. آنها می توانند شما را به یک متخصص بهداشت روان که دانش دیابت و آموزش لازم برای ارائه مشاوره را دارد ، ارجاع دهند.
توجه : مطالب پزشک من از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از این رو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .
دیدگاه تان را بنویسید