بین مصرف تخم مرغ و دیابت ارتباط وجود دارد!
بخشی از دلیل افزایش مصرف تخم مرغ این است که تحقیقات جدید تغذیه ای به شهرت تخم مرغ به عنوان یک سیستم تحویل کلسترول ناسالم خاتمه داده است. اکنون بسیاری از مصرف کنندگان تخم مرغ را سالم می دانند البته نیازی به ذکر نیست که این ماده ی غذای مقرون به صرفه نیز هست ...
بخشی از دلیل افزایش مصرف تخم مرغ این است که تحقیقات جدید تغذیه ای به شهرت تخم مرغ به عنوان یک سیستم تحویل کلسترول ناسالم خاتمه داده است. اکنون بسیاری از مصرف کنندگان تخم مرغ را سالم می دانند البته نیازی به ذکر نیست که این ماده ی غذای مقرون به صرفه نیز هست .
یک مطالعه جدید از دانشگاه استرالیای جنوبی و منتشر شده در مجله تغذیه بریتانیا ، نشان می دهد که تخم مرغ ممکن است در واقع احتمال ابتلا به دیابت در فرد را افزایش دهد.
این مطالعه که با همکاری محققان دانشگاه پزشکی چین و دانشگاه قطر انجام شد ، از سال ۱۹۹۱ تا ۲۰۰۹ به طول انجامید. داده های مربوط به بزرگسالان چینی (با میانگین سنی ۵۰ سال) که در ابتکاری بنام نظرسنجی بهداشت و تغذیه چین شرکت کردند ، تجزیه و تحلیل شد (CHNS به عنوان یک تلاش مشترک دانشگاه کارولینای شمالی در چاپل هیل و آکادمی پزشکی پیشگیری چین ، که اکنون مرکز کنترل و پیشگیری بیماری های چین (CCDC) نامیده می شود ، تاسیس شد. هدف اصلی آن تجزیه و تحلیل چگونگی تأثیر تغییرات سریع اجتماعی و اقتصادی در چین طی چند دهه گذشته بر سلامتی و تغذیه مردم است. از همان ابتدا ، داده های جمع آوری شده توسط CHNS بدون هزینه در دسترس عموم محققان قرار گرفته است.)
محققان میزان مصرف تخم مرغ را با میزان قند خون در بیش از ۸۵۴۵ شرکت کننده مقایسه کردند. آنها دریافتند که کسانی که بیشتر تخم مرغ می خورند در مقایسه با کسانی که کمترین میزان مصرف تخم مرغ را دارند بیشتر در معرض خطر ابتلا به دیابت قرار دارند. به گفته محقق اصلی ، مینگ لی : "آنچه ما کشف کردیم این بود که مصرف طولانی مدت تخم مرغ (بیش از ۳۸ گرم در روز) احتمال ابتلا به دیابت در بزرگسالان چینی را تقریباً ۲۵٪ افزایش می دهد. علاوه بر این ، در بزرگسالانی که به طور منظم تخم مرغ زیادی مصرف می کردند (بیش از ۵۰گرم یا معادل یک تخم مرغ در روز) ، خطر ابتلا به دیابت ۶۰٪ افزایش داشت. "
نویسندگان فقط می توانستند حدس بزنند که چرا به نظر می رسد خوردن تخم مرغ به دیابت مرتبط است. آنها حدس زدند که این خطر ممکن است مربوط به اکسیداسیون و التهاب حاصل از کولین موجود در زرده تخم مرغ باشد یا اینکه مواد شیمیایی موجود در سفیده مانع جذب کربوهیدرات بشوند. اما آنها علاوه بر خود تخم مرغ، عوامل موثر احتمالی را نیز بررسی کردند: افرادی که بیشترین میزان تخم را مصرف میکردند چربی و پروتئین حیوانی بیشتری نیز مصرف میکردند. همچنین ، آنها از نظر جسمی فعالیت کمتری بیشتری داشتند. محققان همچنین اشاره کردند که طی چند دهه گذشته در چین رژیم غذایی غربی تر (کم سبزیجات و دارای گوشت و چربی زیاد) رایج شده است که می تواند در افزایش نرخ دیابت نقش داشته باشد.
توصیه محققان: "نظر ما این است که احتیاط در مصرف تخم مرغ عاقلانه است ، اما تحقیقات دیگر نشان می دهد که مصرف تخم مرغ ، در حد متوسط ، می تواند بخشی از یک رژیم غذایی سالم باشد و حتی ممکن است خطر ابتلا به دیابت را کاهش دهد. لازم است نگاه کلی تری به رژیم غذایی کلی افراد ، به علاوه سایر فاکتورها مانند وزن بدن ، تغییر در سطح فعالیت ، استرس و غیره داشته باشید تا به تعیین دقیق تری از دلایل دیابت برسیم. "
توجه : مطالب پزشک من از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از این رو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .
دیدگاه تان را بنویسید