چگونه افسردگی بر سلامت قلب تأثیر میگذارد؟
استرس و اضطراب بر زندگی و همچنین بر احساس شما نسبت به خود تاثیر میگذارد و مدیریت زندگی را سخت میکند، بطوری که این فشار روانی میتواد باعث شود دقتی در سبک زندگی سالم خود نداشته باشید!!! که این امکان دارد باعث مصرف سیگار و مشروبات الکلی، خواب ناکافی و... شود. با گذشت زمان این عادات نا سالم میتوانند خطر ابتلا به بیماری قلبی را افزایش دهند ...
وقتی افراد دچار استرس، اضطراب یا افسردگی میشوند، ممکن است بیش از حد احساس فشار کنند، بنابراین در انتخاب شیوه زندگی سالم دقت ندارند. ممکن است بیشتر سیگار بکشند، از نظر جسمی فعال نباشند، کم یا زیاد بخوابند، زیاد الکل بنوشند و دارو های تجویز شده خود را مصرف نکنند. با گذشت زمان، این رفتار های ناسالم میتوانند خطر بیماری قلبی را افزایش دهد.
ضربه، افسردگی، اضطراب و استرس میتواند منجر به تغییراتی شود که میتواند سلامتی قلب شما را تحت تأثیر قرار دهد و این فقط به این دلیل نیست که ممکن است به عادت هایی برای قلب خود آسیب بزنید. تحقیقات نشان میدهند که سلامت روان نیز تأثیرات فیزیولوژیکی بر بدن دارد.
افسردگی در بیش از 7٪ آمریکایی های 18 سال به بالا گزارش شده است و این رقم در بیماران پس از حمله قلبی میتواند تا 20٪ هم برسد.
همچنین ببینید:
نکاتی که افرادی که بیماری قلبی دارند باید در مورد واکسن COVID-19 بدانند!
آیا افسردگی میتواند باعث بیماری قلبی یا حمله قلبی شود؟
هنگامی که افسردگی، اضطراب یا استرس را تجربه میکنید ضربان قلب و فشار خون شما افزایش مییابد، جریان خون در قلب کاهش مییابد و بدن شما سطح بالاتری از کورتیزول، هورمون استرس را تولید میکند. با گذشت زمان، این تأثیرات میتوانند منجر به بیماری قلبی شوند. افسردگی و اضطراب همچنین میتوانند پس از حوادث قلبی، از جمله نارسایی قلبی، سکته مغزی و حمله قلبی ایجاد شوند.
برای کمک به استرس، اضطراب یا افسردگی چه کاری میتوانم انجام دهم؟
اگر با افسردگی، استرس یا اضطراب دست و پنجه نرم میکنید، برداشتن سه گام اساسی میتواند به شما کمک کند.
1. علت افسردگی، استرس یا اضطراب خود را شناسایی کنید و به آن رسیدگی کنید.
در صورت لزوم به دنبال درمان باشید.
در بعضی مواقع ممکن است برای چند روز احساس ناراحتی کنید، اما اگر مدت آن به مدت دو هفته یا بیشتر ادامه یابد، ممکن است نیاز به کمک داشته باشید. افسردگی زمانی مشکلی ایجاد میکند که باعث احساس غم و اندوه و یا از بین رفتن علاقه به فعالیت هایی شود که قبلاً از آنها لذت میبردید. این میتواند به مشکلات عاطفی و جسمی متنوعی منجر شود و توانایی عملکرد شما در محل کار و خانه را کاهش دهد.
2. عادت های سالم را انتخاب کنید و عجله نکنید.
اگر عادت به ورزش ندارید، به تدریج شروع کنید.
چیزی به اندازه پیاده روی، 30 دقیقه در روز، حتی اگر فقط 10 دقیقه در یک زمان انجام دهید، میتواند به قلب شما کمک کند. فعالیت بدنی در حین انجام خلق و خوی شما را بهبود میبخشد، اما فعالیت بدنی منظم همچنین میتواند بهزیستی ذهنی شما را بهبود بخشد، خطر افسردگی را کاهش داده و کیفیت کلی زندگی شما را بهبود بخشد.
اگر دستیابی به غذا های ناسالم به یک عادت تبدیل شده است، سعی کنید از روش های پخت و پز سالم استفاده کنید یا موادی را جایگزین کنید تا چربی، قند اضافه شده، سدیم و کالری را کاهش دهید. از میان وعده های سالم مانند میوه ها و سبزیجات تازه استفاده کنید و یا سالاد و سایر غذا های کم چرب را هنگام صرف غذا بیرون از منزل انتخاب کنید.
همچنین ببینید:
3. سایر تغییرات سبک زندگی سالم را یک به یک در آن بگنجانید.
سعی نکنید همه موارد را یک باره "اصلاح" کنید. این امر به ویژه اگر یکی از عادت هایی که میخواهید ترک کنید سیگار کشیدن است.
ترک سیگار ممکن است دشوار باشد. اگر سیگار میکشید، با متخصص مراقبت های بهداشتی خود صحبت کنید تا تشخیص دهد آیا برای ترک اعتیاد به دارو یا کمک دیگری نیاز دارید. روش های درمانی ممکن است شامل دارو های جایگزین نیکوتین یا تجویز شده باشند. همچنین میتوانید به یک برنامه ترک سیگار مراجعه کنید.
در نهایت، شما باید از خود مراقبت کنید تا چرخه احساس ضعف را از بین ببرید. این میتواند انجام کار هایی ساختار یافته، مانند کلاس یوگا یا تمرین تایچی یا کار هایی باشد که میتوانید در هر مکان انجام دهید، مانند مدیتیشن، گوش دادن به موسیقی یا خواندن کتاب باشد.
توجه: مطالب پزشک من از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد. از این رو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست.
منابع:
heart.org
دیدگاه تان را بنویسید