فواید اسید فولیک برای دیابتی ها
متفورمین سطح فولات در خون را کاهش میدهد. همچنین دارو های ضد تشنج و دارو های کاهنده کلسترول نیز میتوانند سطح فولات را کاهش دهند پس مصرف مکمل های ...
فولات فرم طبیعی ویتامین B است که نسخه مصنوعی آن به اسید فولیک معروف است. فولات ها همچنین با سوخت و ساز بدن و برای سلامت قلب ارتباط نزدیکی دارند.
منابع فولات موجود در مواد غذایی:
فولات در میوه ها و سبزیجات به ویژه در سبزیجات با برگ سبز، مارچوبه، جوانه بروکسل، آووکادو، پرتقال، پاپایا و موز یافت میشود. بالاترین سطح فولات ها در جگر گاو یافت میشود.
همچنین ببینید:
کمبود فولات در بدن و منابع غذایی آن
کمبود فولات و ژنتیک شما:
کمبود فولات به نوعی از کم خونی به نام کم خونی مگالوبلاستیک منجر میشود. علائم کمبود فولات شامل خستگی، ضعف و تنگی نفس است. علائم دیگر میتوانند شامل زخم های دهان و زبان، تغییر در پوست یا مو و تغییر رنگ ناخن ها باشد. مکمل فولات (به صورت خوراکی) همیشه باید همراه با مکمل ویتامین B12 مصرف شود زیرا بسیاری از علائم یکسان ممکن است در اثر کمبود B12نیز ایجاد شوند.
آنچه میدانیم:
یک مطالعه جدید اخیرا به بررسی مکمل های فولات پرداخت و نتایج نشان داد که در مصرف کنندگان میزان دیابت حاملگی کاهش یافته است. مطالعه دیگری به بررسی تأثیر مکمل اسید فولیک بر سلامتی رگ های خونی در دیابت نوع ۲ پرداخت و نتایج نشان داد که مکمل اسید فولیک / فولات میتواند عملکرد رگ های خونی در دیابت نوع ۲ را بهبود بخشد.
ما میدانیم که متفورمین سطح فولات در خون را کاهش میدهد. همچنین دارو های ضد تشنج و دارو های کاهنده کلسترول نیز میتوانند سطح فولات را کاهش دهند.
ما میدانیم که حداقل برخی مطالعات رابطه مثبت بین دیابت و مکمل های فولات / اسید فولیک و کاهش میزان بیماری های قلبی و عروق خونی و سکته مغزی در بیماران دیابتی را نشان دادهاند و مطالعات اخیر نیز نشان دادهاند که رابطهای بین مشکلات ژنتیکی در جذب فولات و فولیک اسید در زنان باردار مبتلا به دیابت حاملگی وجود دارد و با مصرف مکمل ها تعداد زنان مبتلا به دیابت بارداری کاهش یافته و سلامت رگ ها در بدن افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ نیز بهبود یافته است.
همچنین ببینید:
همچنین میدانیم که حداقل در برخی از مطالعات مشاهده شده است که، میزان هموسیستئین بالا و فولات پایین با نوروپاتی دیابتی و رتینوپاتی همراه بوده است.
توجه: مطالب پزشک من از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد. از این رو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست.
منابع:
thediabetescouncil
دیدگاه تان را بنویسید