فروشگاه دیابت مال
کد خبر: 81

چگونه با وجود دیابت پیری خوبی داشته باشیم؟ (بخش دوم)

پیر شدن با دیابت چیزی نفرین شده نیست. بلکه می تواند زمان مثبت رشد ، خوشبختی و آرامش باشد. با این حال ، توجه به این نکته مهم است که مدیریت دیابت در سال های طلایی ممکن است ...

پیر شدن با دیابت چیزی نفرین شده نیست. بلکه می تواند زمان مثبت رشد ، خوشبختی و آرامش باشد. با این حال ، توجه به این نکته مهم است که مدیریت دیابت در سال های طلایی ممکن است چالش هایی از جمله تغییر در متابولیسم و افزایش مقاومت به انسولین تا مدیریت داروها را به همراه داشته باشد. اما به لطف ابزارهای بهتر و پیشرفت های فناوری ، افراد مبتلا به دیابت این فرصت را دارند که بیش از گذشته زندگی کنند.

چگونه با وجود دیابت پیری خوبی داشته باشیم؟

در اینجا لیستی از از چند استراتژی آورده شده است که به شما کمک می کند با افزایش سن دیابت خود را کنترل کنید.

۱.بیشتر بخوابید!

داشتن هشت ساعت خواب در شب مهم است. برای اطمینان از یک خواب آرام در شب ، سعی کنید تلویزیون تماشا نکنید یا قبل از خواب کارهایی را انجام ندهید که شما را هوشیار می کنند. عصرها از نوشیدن محرک های مانند قهوه ، چای و سایر نوشیدنی های کافئین دار خودداری کنید.

اگر شب یا صبح زود بیدار می شوید ، این موضوع را با پزشک خود در میان بگذارید. اگر بیش از حد میخوابید ویا پس از خواب هم احساس خستگی میکنید نیز با پزشک مشورت کنید. همچنین از نظر آپنه خواب که وضعیتی شایع در افراد دیابتی است ، ارزیابی شوید.

۲.مراقب افسردگی باشید.

طبق ADA ، افراد دیابتی بیشتر در معرض خطر ابتلا به افسردگی هستند. اگر احساس غم و اندوه می کنید ، دیگر نمی خواهید کارهایی را که قبلا دوست داشتید انجام دهید ، بدون دلیل زود بیدار می شوید ، تغییر اشتها را تجربه می کنید یا احساس خستگی ، اضطراب یا ناامیدی می کنید ، از پزشک کمک بگیرید. دیابت کنترل نشده می تواند این علائم را ایجاد کند ، اما اینها همچنین می توانند نشانه های افسردگی باشند. خود مدیریتی ، مشاوره و یا مصرف داروهای تجویز شده همراه با آفتاب  گرفتن، ورزش و تماس اجتماعی راه های مقابله با افسردگی است.

۳.بعد معنوی خود را نیز تقویت کنید.

دعا و مراقبه سلامتی و کیفیت زندگی را بهبود می بخشد. افرادی که به یک دین یا مذهب یا جمعیت خاص تعلق دارند نسبت به افرادی که مذهبی ندارند تمایل به زندگی طولانی تر و شادتری دارند ، بخشی از این امر به دلیل حمایت های اجتماعی ادیان است.

۴. از نظر ذهنی فعال باشید.

پازل یا برنامه های آموزش آنلاین مغز مانند Lumosity ابزار بسیار خوبی برای تحرک  تمرین دادن به ذهن هستند. سایر فعالیت های سرگرم کننده عبارتند از:

• رقصیدن ؛

• یادگیری زبان جدید یا یافتن سرگرمی جدید.

• پیوستن به یک گروه بحث یا یک باشگاه کتاب ؛

• تهیه دستور العمل های جدید پخت و پز

• شرکت در کلاس در مدرسه محلی یا مرکز ارشد یا بصورت آنلاین.

۵. برای کمک تماس بگیرید.

پیری و بیماری هر دو نیاز به کمک را افزایش می دهند. کمک می تواند شامل تجهیزات دیابت ، مانند دستگاه اندازه گیری گلوکز یا پمپ انسولین ، یا تجهیزات حرکتی مانند عصا ، واکر و.. باشد. این کمک می تواند شامل کمک مالی مانند پرداخت های تأمین اجتماعی باشد. در اسرع وقت برای مزایایی که ممکن است به شما تعلق بگیرد مانند  تأمین اجتماعی یا از کارافتادگی اقدام کنید.

مهمترین کمک اغلب از طرف افراد دیگر انجام می شود. خانواده ، دوستان ، همسایگان یا … ممکن است خوشحال شوند که در خرید ، کارهای خانه ، مسافرت ، قرار ملاقات و موارد دیگر به شما کمک کنند.

در بسیاری از موارد ، همسر فردی است که بیشتر به او تکیه می کنیم. آگاه باشید: اتکای بیش از حد می تواند باعث فرسودگی یک طرف رابطه شود. هدف این است که همه اعضای خانه شما سالم بمانند.

۶.ایمن باشید.

همیشه عوارض بیماری مزمن شما را سرنگون نمی کند. جلوگیری از خطرات سلامتی مرتبط با دیابت ، از جمله افتادن ، تصادفات رانندگی و افت شدید قند خون، امری است که بسیار مهم است. در اینجا چند نکته در این باره را برای شما آورده ایم.

•کف خانه تان را مرتب نگه دارید .

• در صورت نیاز میله هایی را در مسیر و در بعضی نقاط خانه نصب کنید و میله ها را بگیرید.

• کفش های مناسب بپوشید.

• هنگامی که قند خونتان بالا یا پایین است  یا وقتی احساس خوبی ندارید یا در صورت داشتن مشکلات بینایی شب هنگام رانندگی نکنید. تاکسی بگیرید یا سوار اتوبوس شوید یا پیاده روی کنید.

• با بررسی مداوم قند خونتان و دم دست  نگه داشتن قرص های گلوکز و احتمالاً کاهش انسولین یا داروهای دیگر که باعث پایین آمدن (سولفونیل اوره ها و مگلیتینیدها) می شوند ، از افت قند خونتان جلوگیری کنید.

توجه : مطالب پزشک من از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از این رو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .

منابع:

diabetesselfmanagement

دیدگاه تان را بنویسید

 

x