فروشگاه دیابت مال
کد خبر: 796

اصلاح بینایی با انجام لیزیک

تعدادی از مشکلات بینایی را می‌توان با جراحی انکسار با لیزر درمان کرد، از جمله: نزدیک بینی، دوربینی، آستیگماتیسم ...

چندین روش درمانی برای اصلاح عیوب انکساری چشم وجود دارد، مانند کوته بینی، دور بینی و آستیگماتیسم.

کراتومیلئوز درجا به کمک لیزر (LASIK) و کراتکتومی فوتورفراکتوری (PRK) دو مورد از رایج ترین روش های شکست لیزر هستند. آنها با لیزر اگزایمر انجام می‌شوند، لیزر کنترل شده توسط کامپیوتر که توسط یک جراح برای تمرکز بهتر قرنیه مجسمه سازی می‌شود. لیزر نور ماورا بنفش تولید می‌کند که پالس هایی با انرژی بالا منتشر می‌کند و تنها میلیاردی ثانیه طول می‌کشد.

 اصلاح بینایی با انجام لیزیک

شرایط درمان شده

تعدادی از مشکلات بینایی را می‌توان با جراحی انکسار با لیزر درمان کرد، از جمله:

نزدیک بینی: بینایی چشم تا حدودی طولانی تر از چشم طبیعی است. این امر باعث می‌شود که پرتو های نور در نقطه‌ای مقابل شبکیه متمرکز شوند و در نتیجه باعث تاری دید اجسام دور شود. تقریباً 70 میلیون نفر در ایالات متحده از هر چهار نفر یکی دارای درجاتی از نزدیک بینی هستند.

دوربینی: دور بینی دور چشم نیز کوتاه‌تر از حالت طبیعی است. پرتو های نور در یک نقطه تمرکز در پشت شبکیه قرار دارند و باعث تاری اجسام از نزدیک می‌شوند.

آستیگماتیسم: با آستیگماتیسم، انحنای قرنیه ناهموار است و باعث می‌شود که اعوجاج تصاویر و اشیا در تمام فاصله ها تار شوند. این اعوجاج خصوصاً پس از تاریک شدن هوا با چراغ های روشن بسیار محسوس است.

همچنین ببینید:

کمبود بینایی رنگ (کوری رنگ) چیست؟

آماده سازی

بسیار مهم است که شما باید تمام اطلاعات موجود را در اختیار داشته باشید تا به شما کمک کند تصمیم بگیرید که آیا لیزر انکساری برای شما مناسب است یا خیر. تصمیم شما برای جراحی باید با دقت و بدون فشار گرفته شود.

قبل از انجام جراحی انکساری با لیزر، شما یک مشاوره عمیق و ارزیابی دقیق با یک چشم پزشک خواهید داشت تا مشخص شود که آیا شما کاندید جراحی لیزر هستید یا خیر. به طور کلی، پزشکان ترجیح می‌دهند بیماران بین 21 تا 70 سال باشند و هیچ مشکل جدی چشم دیگری نداشته باشند. علاوه بر این، نسخه شما باید حداقل برای دو سال ثابت باشد. سایر عوامل در نظر گرفته شده عبارتند از: سلامت چشم، درجه مشکل بینایی، سن، نیاز های شغلی و سبک زندگی، اهداف و انتظارات.

در طول ویزیت اولیه، پزشک معاینه چشم شما را انجام می‌دهد و سابقه پزشکی کامل شما را ضبط می‌کند، از جمله اطلاعات مربوط به شرایط فعلی و گذشته چشم شما. قبل از ویزیت اولیه‌، اگر از لنز استفاده می‌کنید، مهم است که دیگر از استفاده از آن خودداری کرده و به استفاده از عینک تمام وقت خود بپردازید. لنز های تماسی، شکل طبیعی قرنیه شما را تغییر می‌دهند و می‌توانند بر اندازه گیری های انجام شده برای تعیین میزان برداشتن بافت قرنیه در حین جراحی تأثیر بگذارند. پزشک قبل از لیزیک، اول اطلاعاتی را در مورد زمان قطع استفاده از لنز های تماسی به شما ارائه خواهد کرد.

روش

جراحی انکساری با لیزر یک عمل سرپایی بسیار کوتاه است که به طور کلی کمتر از 30 دقیقه طول می‌کشد.

اولین مرحله لیزیک ایجاد یک فلپ نازک و صاف است که از سطحی ترین لایه های قرنیه تشکیل شده است. هنگامی که فلپ به پشت پوست شد، لیزر درمانی به قرنیه زیر فلپ اعمال می‌شود تا قرنیه دقیقاً در کانتور مورد نظر تغییر شکل یابد. سرانجام، فلپ به موقعیت اولیه خود باز می‌گردد. برای اطمینان از بهترین نتایج ممکن پس از لیزیک، بسیار مهم است که هر مرحله با درجه دقت و ایمنی بالایی انجام شود.

در حال حاضر دو روش برای برش قرنیه برای ایجاد فلپ LASIK وجود دارد: استفاده از میکروکراتوم، که روش استاندارد ایجاد فلپ برای چندین سال است و استفاده از لیزر فمتوسکند (IntraLase)، که از فناوری جدیدتری استفاده می‌کند.

برای بحث در مورد گزینه های مختلف درمان لیزیک و تعیین بهترین گزینه برای شما، باید یک مشاوره فردی با یکی از جراحان لیزیک داشته باشید. 

همچنین ببینید:

دلیل پیوند قرنیه چیست؟

تمامی افراد واجد شرایط انجام لیزیک نمی‌باشند از جمله:

قرنیه های نازک و نامنظم

مردمک بزرگ

بارداری

عیوب انکساری شدید

خشکی چشم 

نوسان در بینایی

سن

اختلالات خود ایمنی

ناراحتی موقت و اختلالات بینایی درطی چند روز اول بعد از جراحی احساس می‌شود مانند سوزش خفیف و حساسیت به نور طبیعی است و انتظار می‌رود در طی چند هفته یا ماه های اول مشکل برطرف شود، یا ممکن است هاله بینی و تابش نور خیره کننده را نیز در محیط های کم نور به ویژه در شب تجربه نمایید.

علائم خشکی چشم، تاری دید و کاهش شدت بینایی در اکثر افراد وجود دارد.

این مشکلات موقت هستند و به طور کامل طی سه تا شش ماه برطرف می‌شوند.

توجه: مطالب پزشک من از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد. از این رو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی‌شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست.

منابع:

ucsfhealth

دیدگاه تان را بنویسید

 

x