تاثیر دیابت بر مغز
مغز شما مجبور به تحمل سطح بالای قند است. دیابت می تواند بازده ذهنی شما را کاهش دهد. سطح قند خون خود را تحت کنترل داشته باشید تا ...
مغز شما مجبور به تحمل سطح بالای قند است
دیابت می تواند بازده ذهنی شما را کاهش دهد. سطح قند خون خود را تحت کنترل داشته باشید تا ذهنی فعال تر داشته باشید.
به نظر می رسد که دیابت می تواند با افزایش سن ، باعث کاهش مهارت های شناختی شما شود. مطالعه ای که توسط دانشمندان کالج امپریال در لندن انجام و منتشرشده است ، میزان کاهش مهارت های شناختی را در بیش از ۵۰۰۰ نفر بالای ۵۰ سال بررسی کرده است. این یک مطالعه ۱۰ ساله بوده است. و یافته ها نشان می دهد که عملکرد افراد در تست های شناختی با افزایش سن کاهش می یابد. اما سرعت عملکرد در شرکت کنندگان مبتلا به دیابت نسبت به افراد با سطح قند خون طبیعی کمتر بوده است. این تحقیق همچنین نشان داده است که بالا بودن سطح گلوکز خون با ضعیف شدن عملکرد در تست هایی که به مهارت های شناختی نیاز دارند همراه است ، حتی اگرسطح قند خون به میزانی بالا نباشد که تشخیص داده شود که آن افراد مبتلا به دیابت هستند . با این حال ، این تحقیق به نوع دیابت داوطلبان مورد بررسی نپرداخته است.
همچنین ببینید:
بنابراین ، اگر مدتی است که از بیماری دیابت رنج می برید ، بهتر است قبل از اینکه عملکرد ذهن شما را پایین بیاورد و آنرا کند کند از خود مراقبت کنید. دیابت می تواند مغز شما را به مرگی آهسته بکشاند و شما را در شرایط ناخوشایندی قرار دهد. بدتر این که می تواند بعداً دلیل زوال عقل باشد یا شما را قربانی بیماری آلزایمر کند.
چگونه دیابت بر مغز شما تأثیر می گذارد
در افرادی که از این بیماری رنج می برند مغزنیز مانند هر قسمت دیگر بدن به دلیل نامناسب بودن سطح گلوکز تحت تأثیر قرار می گیرد. مغز نیز برای عملکرد صحیح به گلوکز احتیاج دارد. بنابراین هنگامی که گلوکز به عنوان یکی از منابع اصلی سوخت بدن برای سلول ها به خوبی مورد استفاده قرار نمی گیرد (یا به دلیل کم بودن تولید انسولین یا عدم توانایی در استفاده از این هورمون) در نتیجه عملکرد مغز در معرض خطر است.
آنچه در مغز اشتباه است
افزایش سطح گلوکز به سرعت باعث افزایش آمیلوئید بتا میشود که یک جزء اصلی پلاک های مغزی است و منجر به مرگ سلول های عصبی می شود. این وضعیت خطر ابتلا به زوال عقل یا حتی احتمال ابتلا به بیماری های آلزایمر را افزایش می دهد. پلاک های بتا آمیلوئید ، که در مغز مبتلایان به بیماری آلزایمر ایجاد می شوند ، همچنین نشان داده شده است که از انجام کار گیرنده های انسولین در مغز جلوگیری می کنند. این امر می تواند باعث شود که سلولهای مغزی حساسیتشان را نسبت به انسولین از دست بدهند. مطالعات همچنین نشان می دهد طولانی شدن آسیب های دیابت همچنین می تواند ماده خاکستری (مسئول هوش شما) در مغز شما را کاهش دهد.
آنچه شما می توانید انجام دهید
کارهایی که شما برای کنترل سطح قند خون انجام می دهید همچنین به شما در حفظ جوانی و سالم ماندن مغز کمک می کند.
سطح قند خون خود را بررسی کنید
این کارنه تنها برای مدیریت شرایط شما بلکه برای نجات مغزتان از قربانی شدن نیزضروری است. ورزش ، رژیم غذایی و داروها باید نجات دهنده زندگی شما باشند و لاغر شدن حتی می تواند از حافظه و زندگیتان محافظت کند.
مغز خود را تقویت کنید
اگر مبتلا به دیابت هستید ، لازم است که کارهایی برای مغزتان در راستای زنده نگه داشتن سلولهای خاکستری اش انجام دهید. این به معنای انجام برخی از نوروبیک های ساده (ایروبیک برای مغز) است.
یوگا و مراقبه را امتحان کنید
جدای از مصرف منظم داروها ، یوگا و مراقبه می تواند به عنوان یک روش مکمل کار کند تا سطح قند شما را تحت کنترل قرار دهد و به مغز شما کمک کند تا با این بیماری بهتر برخورد کند.
همچنین ببینید:
عملکرد های مغز و استیل کولین
به مشاوره بروید
افسردگی و دیابت طولانی مدت گاهی دست به دست هم می دهند. بنابراین اگر متوجه هر یک از علائم اولیه افسردگی شده اید ، به آن اهمیت بدهید. از آنجا که افسردگی با عملکردهای مغز نیز ارتباط دارد ، درمان زودتر آن می تواند به جلوگیری از از دست دادن عملکرد درست مغزتان نیز کمک کند.
توجه : مطالب پزشک من از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از این رو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .
منابع:
thehealthsite
دیدگاه تان را بنویسید