علائم دیابت در نوجوانان!
شایع ترین علائم دیابت در کودکان و نوجوانان ، تکرر ادرار ، خستگی و افزایش تشنگی است. برخی نیز ممکن است تاری دید و افزایش گرسنگی را تجربه کنند. حتی ممکن است دختران به عفونت قارچی مبتلا شوند و کاهش وزن نیز از علائم شایع ابتلا به پیش دیابت در نوجوانان است....
شایع ترین علائم دیابت در کودکان و نوجوانان ، تکرر ادرار ، خستگی و افزایش تشنگی است. برخی نیز ممکن است تاری دید و افزایش گرسنگی را تجربه کنند. حتی ممکن است دختران به عفونت قارچی مبتلا شوند و کاهش وزن نیز از علائم شایع ابتلا به پیش دیابت در نوجوانان است. برخی از دختران ممکن است لکه های تیره بر روی پوست و سندرم تخمدان پلی کیستیک را تجربه کنند. کودکان مبتلا به دیابت نوع ۱ بروز علائم را با سرعت بیشتری تجربه می کنند ، در حالی که کودکان مبتلا به دیابت نوع ۲ ممکن است بروز علائم را آهسته تر تجربه کنند ، و یا علایم در آنها برای ماه ها و حتی سال ها تشخیص داده نشوند.
هنگامی که متوجه این علائم شدید ، باید فرزند خود را به یک مشاوره پزشکی ببرید.
نکاتی درباره والدین برای کمک به مدیریت دیابت در نوجوانان
در جریان باشید
نوجوان شما برای کمک به مقابله با قند خونش به حمایت شما نیاز دارد. مهم است که شما در جریان وضعیتش باشید و تشخیص دهید که چه زمانی قند خون نوجوانتان پایین نمی آید. همچنین مهم است که یک برنامه به روز را با پزشک فرزند خود تنظیم کنید. برای مشخص کردن اهداف واقعی برای مراقبت بهتر از دیابت ، ازپیشنهادهای پزشک استفاده کنید.
همچنین ببینید:
یک روز در هفته را برای بررسی میزان نوسانات قند خون تعیین کنید
برای مرور اعداد قند خون فرزندتان ، باید یک برنامه هفتگی تعیین کنید. این به نوعی به نوجوان شما آزادی می دهد ، اما در عین حال یک زمان مشخص برای نظارت بر روند نوسانات و آگاهی از چگونگی آنها فراهم می کند که به نوجوان شما کمک می کند تا از خطرکاهش یا افزایش قند خون ناشی از مصرف غذا ، فعالیت های بدنی یا دلایل دیگرجلوگیری کند.
فرزند خود را تحسین کنید
برای تقویت اهمیت رفتارهای مدیریت دیابت در نوجوانان باید از تحسین وتشویق مکرر استفاده کنید. شما باید از عصبانیت خودداری کنید و همیشه در مورد مدیریت دیابت برخورد مثبتی داشته باشید. شما باید با فرزند خود همکاری کنید ، زیرا این مراقبت ها در طولانی مدت اثرگذار خواهند بود.
به عنوان یک خانواده تغییراتی ایجاد کنید
به عنوان یک خانواده ایجاد تغییر در کنار هم اوضاع را برای نوجوانتان بسیار آسانتر می کند ، به خصوص اگر او تنها کسی است که در خانواده به دیابت مبتلا شده است. اگر والدین و دیگران در خانواده بتوانند حداقل در رژیم غذایی خود تغییراتی ایجاد کنند ، مراقبت از خود برای نوجوان مبتلا به دیابت شما کمی ساده ترخواهد شد.
از فناوری استفاده کنید
دیابت در نوجوانان اغلب با استفاده از پمپ ها و مانیتور انسولین قابل کنترل است. با این حال ، این بدان معنی نیست که مانیتورها و پمپ ها برای همه مناسب هستند. با ارائه دهندگان مراقبت های بهداشتی خود صحبت کنید تا بدانید چه فناوری جدیدی ممکن است به نوجوان شما در بهبود مدیریت دیابتش کمک کند. برنامه های جدید زیادی وجود دارند که می توانند به فرزند شما در مدیریت دیابت کمک کنند.
کمک رسانی را گسترش دهید
شما می توانید به نوجوان خود کمک کنید تا برخی از کارهای مرتبط با دیابت را انجام دهد ، از جمله یادآوری برای بررسی میزان قند خونش. همچنین می توانید در انجام کارهای پیچیده مانند محاسبه انسولین و اندازه گیری میزان کربوهیدرات ها نیز به آنها کمک کنید.
مراقب اختلالات در تغذیه و افسردگی باشید
افسردگی در نوجوانان مبتلا به دیابت شایع است ، و این می تواند مدیریت دیابت را سخت تر کند. اگر نگران اختلال در روند تغذیه و یا بروز افسردگی در فرزندتان هستید با پزشک معالج فرزندتان صحبت کنید.
مراقب خودت باش
برخورد با دیابت کودک و نوجوان می تواند برای والدین از نظر عاطفی استرس زا باشد. بنابراین ضروری است که برای خودتان نیز وقت بگذارید. همچنین آرام و صبور بودن نیز بسیار مهم است. با گذشت زمان ، فرزند شما اهمیت مدیریت دیابت را خواهد فهمید ، و می تواند خودش بیماری اش را مدیریت کند.
و در آخر : خودتان را با آخرین نسخه های فرزندپروری به روز کنید.
توجه : مطالب پزشک من از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از این رو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .
منابع:
health
دیدگاه تان را بنویسید