آیا شادی راز درخشان شدن پوست است؟
بیدار شدن با یک جوش آن هم در روزی که سخنرانی مهمی در محل کارتان دارید و یا یا تلاش بی ثمر برای رفع تیرگی زیر چشم برای وارد آوردن استرس به یک فرد کافی است...
بیدار شدن با یک جوش آن هم در روزی که سخنرانی مهمی در محل کارتان دارید و یا یا تلاش بی ثمر برای رفع تیرگی زیر چشم برای وارد آوردن استرس به یک فرد کافی است. اما در حالی که مقابله با مشکلات پوستی منبع اصلی استرس است ، ارتباط بین خلق و خو و سلامت پوست دقیقا چیزی مانند ماجرای "مرغ یا تخم مرغ" است. مطمئناً ، برخی از چین و چروک ها یا لکه هایی که اگهان روی پوست ظاهر میشوند می توانند شما را بسیار ناراحت کنند.
اما معلوم شده است که بدخلقی و ناراحتی نیز می تواند علت این چین و چروک ها و لکه ها باشد. و دلیل این امر این است که احساسات منفی مانند استرس ، کورتیزول را در بدن شما آزاد می کند و سلامت روده تان را از بین می برد. همه اینها که در نهایت با هورمون های شما بازی می کنند روی صورت شما ظاهر می شوند. (به این فکر کنید: وقتی روی لیست کارها یا برنامه های خود خود تمرکز می کنید ، این جوش ها بدتر می شوند.)
از طرف دیگر درست همانطور که احساسات منفی می توانند پوست شما را ویران کنند ، احساسات مثبت نیز می توانند به بهبود آن کمک کنند. دلیل این امر ساده است: هنگامی که احساس آرامش و شادی می کنید ، پوست شما از این الگو پیروی می کند و نوعی "درخشش شادی" ایجاد می کند. یک دلیل برای این تأثیرگذاری این است که احساسات مثبت در واقع توانایی پوست شما را در ترمیم و تجدید طبیعی افزایش می دهد.
یک روحیه خوب همچنین به کنترل هورمون های بدن نیز کمک می کند ، به این معنی که عدم تعادل هورمونی که می تواند ریشه مشکلات پوستی باشد را از بین میبرد. علاوه بر همه ی اینها برخی تحقیقات همچنین حاکی از آن است که افرادی که لبخند می زنند یا بیشتر می خندند جوان تر به نظر میرسند ، به این معنی که کمی مثبت بودن ممکن است بتواند اثرات طبیعی پیری را بر روی پوست شما خنثی کند .
توجه داشته باشید: هیچ یک از اینها به این معنی نیست که خوشحالی تمام آنچه استکه برای داشتن پوستی شفاف و درخشان لازم دارید. همیشه عوامل دیگری مانند شستشوی منظم ، استفاده از مرطوب کننده و… و عاملی مانند ژنتیک نیز بسیار اثرگذار هستند. اما افزایش روحیه مثبت می تواند بر روی چهره تان نیز تأثیر مثبتی بگذارد.
توجه : مطالب پزشک من از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از این رو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .
منابع:
thepathmag
دیدگاه تان را بنویسید