فروشگاه دیابت مال
کد خبر: 151

کمردرد چگونه می تواند بر فشار خون شما تأثیر بگذارد؟

برای بیماران مبتلا به کمر درد ، یافتن یک درمان موثر برای کنترل درد ضروری است زیرا کیفیت زندگی آنها را بهبود می بخشد ، اما این کار همچنین می تواند برای سلامت قلب وعروقشان نیز ضروری باشد...

برای بیماران مبتلا به کمر درد ، یافتن یک درمان موثر برای کنترل درد ضروری است زیرا کیفیت زندگی آنها را بهبود می بخشد ، اما این کار همچنین می تواند برای سلامت قلب و عروقشان نیز ضروری باشد. محققان پزشکی ارتباطی بین درد مزمن و فشار خون بالا دارند. این بدان معنی است که اگر با درد مزمن کمر دست و پنجه نرم کنید ، بیشتر در معرض خطر ابتلا به فشار خون بالا و سایر مسائل مربوط به سلامت قلب و عروق قرار دارید.

کمردرد چگونه می تواند بر فشار خون شما تأثیر بگذارد

بسیاری از بیماران سعی می کنند خودشان با خود درمانی با درد حاد کمر مقابله کنند. با این حال ، اگر در مورد درمان های کمردرد با پزشک ارتوپدی صحبت نکرده اید ، ممکن است خود را در معرض خطرهای جدی تری برای سلامتی قرار دهید. بیش از آنچه لازم است با کمردرد زندگی نکنید.

کمردرد مزمن چگونه باعث فشار خون بالا می شود

درد مزمن بر روی بدن ما تأثیر آسیب زایی دارد. این بیماری به بسیاری از اختلالات جسمی و روانی از جمله فشار خون بالا مرتبط است. محققان درباره ی چگونگی این ارتباط مشکوک به ارتباط سیستم هایی هستند که درد و فشار خون را تنظیم می کنند ، و در نتیجه این موضوع ممکن است دلیل این باشد که مبتلایان به درد مزمن کمر اغلب علائم قلبی عروقی متعددی از جمله فشار خون بالا را نشان می دهند. درد به دلیل دو پاسخ بیولوژیکی که هنگام احساس درد در بدن رخ می دهد ، فشار خون را افزایش می دهد:

سیگنال های الکتریکی درد که از مغز ارسال می شود ، تخلیه مداوم سیستم عصبی سمپاتیک را تحریک می کنند. این تخلیه ی سیستم عصبی سمپاتیک باعث ایجاد فشار خون بالا و ضربان قلب بیش از ۱۰۰ ضربان در دقیقه می شود.

دلیل دیگر فشار خون بالا که در نتیجه ی دلیل کمردرد ایجاد می شود این است که درد به غدد فوق کلیوی دستور ترشح آدرنالین را می دهد که متعاقباً باعث بالا رفتن نبض و فشار خون می شود.

علائم فشار خون بالا

اگر با درد مزمن کمر دست و پنجه نرم می کنید و فکر می کنید که این امر بر سلامت قلب و عروق شما تأثیر می گذارد و باعث ایجاد فشار خون بالا در شما می شود ، ضروری است که علائم و نشانه های فشار خون بالا را تشخیص دهید. متأسفانه ، فشار خون بالا همیشه با علائم همراه نیست. با این حال ، برخی از علائم مورد توجه عبارتند از:

درد در قفسه سینه

ضربان قلب نامنظم

خستگی

گیجی

سردرد

مشکلات بینایی

مشکل تنفس

احساس کردن نبض در قفسه سینه ، گوش یا گردن

توجه : مطالب پزشک من از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از این رو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .

منابع:

spineina

دیدگاه تان را بنویسید

 

x