فروشگاه دیابت مال
کد خبر: 603

چرا رعایت بهداشت شخصی در دوران بارداری مهم است؟

رعایت بهداشت شخصی در دوران بارداری به اندازه داشتن رژیم غذایی و ورزش مناسب برای حفظ سلامتی شما مهم است. اکثر زنان معتقدند که دور ماندن از مناطق کثیف و شستن دست ها مساوی با بهداشت است...

چرا رعایت بهداشت شخصی در دوران بارداری مهم است؟

 

رعایت بهداشت شخصی در دوران بارداری به  اندازه داشتن رژیم غذایی و ورزش مناسب برای حفظ سلامتی شما مهم است.  اکثر زنان معتقدند که دور ماندن از مناطق کثیف و شستن دست ها مساوی با بهداشت است.  اگرچه این ممکن است نقطه شروع خوبی باشد، اما برای پوشش دادن تمام جنبه های بهداشت شخصی در دوران بارداری کافی نیست.  اهمیت آن را نمی توان به اندازه کافی تأکید کرد و جنبه های زیادی در ارتباط با بدن شما وجود دارد که باید در این مرحله بر روی آنها تمرکز کنید.

همچنین ببینید:

تورم پا در بارداری!

چرا بهداشت در بارداری مهم است؟

 چه در دوران بارداری و چه بعد از زایمان، هر تصمیمی که می گیرید بر بدن و ذهن شما و بر سلامت کودک شما تأثیر می گذارد.  حتی ساده ترین انتخاب ها برای تمیز نگه داشتن خود نیز به سلامت کودک مرتبط است. رعایت نکردن بهداشت می تواند شما را در معرض خطر باکتری ها و میکروب های بی شماری قرار دهد، همه اینها می توانند شما را آلوده کنند زیرا سیستم ایمنی بدن شما مانند گذشته قوی نیست.  برخی از عفونت ها در آسیب پذیرترین مرحله رشد وی می توانند به کودک شما رسیده و او را تحت تأثیر قرار دهند و احتمال نقص طولانی مدت را ایجاد کنند. جدا از باکتری ها، اگر مواد شیمیایی یا مواد سمی در شما راه پیدا کنند، عواقب آن ممکن است فاجعه بار باشد در صورتی که تمام مواردی که می توانند از بروز آن جلوگیری کنند، یک بهداشت ساده است.

چگونه بهداشت را در دوران بارداری حفظ کنیم؟

1.بهداشت مو و پوست

 بسیاری از مواد مغذی برای کمک به رشد کودک از بدن شما گرفته می شود که به روش های مختلف بر روی پوست شما تأثیر می گذارد.  علاوه بر این، ترشح روغن در غدد مو نیز ضربه ای ایجاد می کند و باعث می شود مو های چرب در بیشتر خانم های باردار یک وضعیت تکراری باشد.  از این رو، شستن مو به طور منظم برای از بین بردن روغن اضافی و حفظ بافت مو ضروری است.  از آنجا که پوست می تواند به سرعت به هر اندام واکنش دهد، ساعت های طولانی را در وان ها یا آب ها نگذرانید.  دوش انتخاب بهتری است.  هنگام انتخاب صابون ها و شامپوها، خود را با موادی که از روغن و مواد طبیعی تهیه شده اند درمان کنید، زیرا برای پوست آن ها ایمن تر و لطیف تر هستند.  با این حال، حمام کردن آسان ترین و ایمن ترین راه برای حفظ بهداشت است.

2. لباس

 هنگام سازماندهی کمد لباس برای لباس بهتر یا خرید لباس جدید، چند ایده را در ذهن داشته باشید تا به شما در انتخاب بهتر کمک کند.  لباس هایی را انتخاب کنید که بتوانید آنها را با شوینده هایی که خاصیت ضد باکتری دارند بشویید.  هنگام انتخاب لباس به سراغ لباس هایی بروید که کمی گشاد بوده و به راحتی پوشیده شوند.  لباس های نخی را که می توانند عرق را جذب کنند انتخاب کنید و به محض تعریق آنها را عوض کنید.  هنگام خرید سوتین مخصوص حاملگی، سراغ  سوتین دارای پد بروید که می تواند نشت شیر ​​از نوک پستان شما را جذب کند.

3. بهداشت شخصی

 مراقبت از بدن خود و به طور خاص، مناطق خصوصی شما در این مرحله یک ضرورت است.  روزانه استحمام کنید و به ناحیه شرمگاه توجه بیشتری داشته باشید تا آن را تمیز و عاری از هرگونه عفونت نگه دارید.  صابون های ساده و طبیعی را در نزدیکی واژن خود انتخاب کنید تا تعادل PH طبیعی آن را بر هم نزند.

4. بهداشت دهان

 بهداشت دندان و بارداری دست به دست هم می دهند، زیرا آنچه شما می خورید همان چیزی است که کودک می خورد.  مراقبت از دندان ها و لثه ها با توجه به تغییرات متعدد درون بدن، ضرورت بیشتری پیدا می کند.  در مورد استفاده از پماد لثه برای تسکین التهاب در آنها با پزشک خود صحبت کنید.  افزایش سطح هورمون استروژن باعث تورم و حساسیت بیش از حد آنها می شود که می توانند کمی آسیب ببینند.  به یاد داشته باشید بدون توجه به اینکه هر روز دو بار مسواک بزنید.  نگه داشتن تجمع پلاک در حد لازم است و استفاده از نخ دندان نیز می تواند در این زمینه به شما کمک کند.

 5. مراقبت از پستان

 بهداشت پستان در دوران بارداری نیز ضروری است.  بیشتر خانم ها نشت آغوز را تا پایان سه ماهه اول مشاهده می کنند.  این امر باید مرتباً تمیز شود، زیرا سینه های مرطوب به راحتی دچار خارش و غیر بهداشتی می شوند.  لنت های سوتین را به طور مرتب بعد از خیس شدن تعویض کنید و همانطور که پزشک پیشنهاد کرده است از لوسیون برای درمان ترک پستانک استفاده کنید.

توجه: مطالب پزشک من از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد. از این رو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست.

منابع:

parenting.firstcry

دیدگاه تان را بنویسید

 

x