فروشگاه دیابت مال
کد خبر: 65

آیا پنج نوع دیابت وجود دارد؟

برای دهه ها به ما گفته شده است که دو نوع اصلی دیابت وجود دارد : نوع ۱ و نوع۲. اما یک مطالعه اخیر که در سوئد انجام شده است نشان می دهد که ممکن است پنج نوع دیابت نوع ۲ وجود داشته باشد...

برای دهه ها به ما گفته شده است که دو نوع اصلی دیابت وجود دارد : نوع ۱ و نوع۲. اما یک مطالعه اخیر که در سوئد انجام شده است نشان می دهد که ممکن است پنج نوع دیابت نوع ۲ وجود داشته باشد. همانطور که در این گزارش توضیح داده شده است ، سیستم طبقه بندی موجود "طی ۲۰ سال گذشته خیلی به روز نشده است و تلاش های بسیار کمی برای کشف ناهماهنگی دیابت نوع ۲ انجام شده است."

آیا پنج نوع دیابت وجود دارد؟

محققان از اصطلاح "خوشه" برای مشخص کردن پنج نوع دیابت نوع ۲ استفاده می کنند. اولین چیزی که محققان آن را دیابت مقاوم به انسولین شدید (SIRD) می نامند. این خوشه بالاترین سطح مقاومت به انسولین و بیشترین خطر ابتلا به بیماری کلیوی را در بر می گیرد. دوم بیماری شدید دیابت با کمبود انسولین (SIDD) است که بیشتر در بزرگسالان نسبتاً جوانی وجود دارد که به طور ویژه کنترل متابولیک آنها ضعیف است. این بیماران مقداری انسولین تولید می کنند اما کافی نیست و بیشترین خطر رتینوپاتی (آسیب به عروق خونی شبکیه) را دارند. بعدی دیابت شدید خود ایمنی است ، که با نوع ۱ همپوشانی دارد. دو خوشه آخر ، دیابت مربوط به سن یا MARD (شایعترین شکل دیابت) و دیابت مرتبط با چاقی (MOD) ، فرمهای خفیف این بیماری هستند. .

در مرحله آخر تحقیقات ، محققان این مطالعه مراقبت هایی را که بیماران در خوشه های مختلف آنها را دریافت می کردند بررسی کردند و دریافتند که بسیاری از آنها درمان مناسبی ندارند. به دلیل این یافته ، محققان گفته اند که اهمیت مطالعه آنها این است که می تواند به درمان شخصی تر دیابت منجر شود و در نتیجه روش های بهتری برای برنامه های درمانی فرد ، شناسایی بیماران دیابتی که خطر ابتلا به عوارض آنها بیشتر است و شروع درمان زودرس ارایه خواهد شد. محققان اذعان کردند که طبقه بندی آنها ممکن است حرف آخر در مورد انواع دیابت نباشد. آنها گفته اند که این موضوع که آیا افراد می توانند از یک خوشه به خوشه دیگر بروند نیز به تحقیقات بیشتری نیاز دارد.

توجه : مطالب پزشک من از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از این رو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .

منابع:

diabetesselfmanagement

دیدگاه تان را بنویسید

 

x