فروشگاه دیابت مال
کد خبر: 116

فندق مفید برای سلامتی و کاهش قندخون !

فندق بیشتر در ترکیه ، ایتالیا ، اسپانیا و ایالات متحده کشت می شود. فندق ها عطر و طعم شیرینی دارند و می توان آنها را خام ، بو داده و یا پوره شده میل کرد. مانند سایر آجیل ها ، فندق ها نیز سرشار از مواد مغذی هستند و دارای پروتئین ، چربی ، ویتامین و مواد معدنی بسیار زیادی هستند.

فندق بیشتر در ترکیه ، ایتالیا ، اسپانیا و ایالات متحده کشت می شود.

فندق ها عطر و طعم شیرینی دارند و می توان آنها را خام ، بو داده و یا پوره شده میل کرد.

fandogh_t2

مانند سایر آجیل ها ، فندق ها نیز سرشار از مواد مغذی هستند و دارای پروتئین ، چربی ، ویتامین و مواد معدنی بسیار زیادی هستند. 

پر از مواد مغذی

فندق از مواد مغذی خوبی برخوردار است. اگرچه دارای کالری بالایی است ، اما این کالری با مواد مغذی و چربی های سالم به وجود آمده است .

همچنین ببینید:

لیستی از بهترین آجیل ها برای سلامتی

 

یک اونس (۲۸ گرم) فندق حاوی:

کالری: ۱۷۶

چربی: ۱۷گرم

پروتئین: ۴.۲گرم

کربوهیدرات: ۴.۷ گرم

فیبر: ۲.۷ گرم

ویتامین E: ۲۱٪ از میزان مورد نیاز مصرف روزانه

تیامین: ۱۲٪ از میزان مورد نیاز مصرف روزانه

منیزیم: ۱۲ ٪ از میزان مورد نیاز مصرف روزانه

مس: ۲۴٪ از میزان مورد نیاز مصرف روزانه

منگنز: ۸۷٪ از میزان مورد نیاز مصرف روزانه

فندق همچنین حاوی مقادیر مناسبی ویتامین B6 ، فولات ، فسفر ، پتاسیم و روی است.

علاوه بر این منبع غنی از چربی های اشباع نشده است و حاوی مقدار مناسبی از اسیدهای چرب امگا ۶ و امگا ۹ مانند اسید اولئیک است.

علاوه بر اینها ، هر یک وعده فندق شامل ۱۱.۲ گرم فیبر میشود که حدود ۱۱ درصد از میزان مورد نیاز مصرف روزانه را تامین میکند.

با این حال ، فندق حاوی اسید فیتیک است ، که نشان داده شده است که جذب برخی از مواد معدنی مانند آهن و روی را در آجیلها مختل می کند.

سرشار از آنتی اکسیدان ها ست

فندق سرشار از ترکیبات فنلی است که نشان داده شده است محافظت از بدن را افزایش می دهند. برای اطمینان از دریافت بالاترین غلظت آنتی اکسیدان ها ، بهتر است فندق را به صورت کامل و خام مصرف کنید.

ممکن است برای سلامت قلب خوب باشد

فندق ممکن است ظرفیت اکسیداتیو را افزایش داده و چربی خون را کاهش دهد ، که این امر می تواند به کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی کمک کند. همچنین به نظر می رسد آنها به نرمال کردن سطح فشار خون کمک نیز می کنند.

خطر ابتلا به سرطان را کاهش میدهد

غلظت بالای ترکیبات آنتی اکسیدانی ، ویتامین E و منگنز موجود در فندق ممکن است به کاهش خطر ابتلا به از برخی سرطان ها کمک کند ، اگرچه تحقیقات بیشتری در این باره لازم است.

می تواند التهاب را کاهش دهد

به دلیل غلظت بالای چربی های سالم در آن، فندق ممکن است به جلوگیری و کاهش التهاب کمک کند. با این وجود ، عوامل دیگر نیز مهم هستند.

 

ممکن است به پایین آمدن قند خون کمک کند

نشان داده شده است که آجیل هایی مانند بادام و گردو به کاهش قند خون کمک می کنند.

تحقیقاتی وجود دارند که میگویند فندق نیز ممکن است به کاهش قند خون کمک کند.

در یک مطالعه تأثیر فندق بر میزان قند خون ناشتا در ۴۸ بیمار مبتلا به دیابت نوع ۲ بررسی شده است. حدود نیمی ازاین بیماران فندق را به عنوان میان وعده مصرف کردند ، در حالی که بقیه در وعده هایشان فندق نداشتند.

پس از هشت هفته ، گروهی که در رژیم غذاییشان فندق داشتند ، کاهش معنی داری در سطح قند خون ناشتا را تجربه کردند.

در یک مطالعه دیگر ترکیبی از ۳۰ گرم آجیل مخلوط ۱۵ گرم گردو ، ۷.۵گرم بادام و ۷.۵گرم فندق به ۵۰ نفر مبتلا به سندرم متابولیک داده شد.

پس از ۱۲ هفته ، نتایج نشان داد که میزان انسولین ناشتا در این افراد کاهش یافته است. 

علاوه بر این ، نشان داده شده است که اسید اولئیک ، که اصلی ترین اسید چرب موجود در فندق است ، اثرات مفیدی بر حساسیت به انسولین دارد. 

یک مطالعه دو ماهه نشان داده است که یک رژیم غذایی سرشار از اولئیک اسید ضمن افزایش حساسیت به انسولین به طور قابل توجهی قند ناشتا و انسولین ناشتا را کاهش میدهد. 

به نظر می رسد رژیم غذایی سرشار از آجیل ، از جمله فندق ، می تواند به کاهش قند خون شما و افزایش حساسیت به انسولین کمک کند.

فندق حاوی چندین ترکیب است که ممکن است به کاهش قند خون کمک کند. با این حال ، هنوز شواهد در این باره محدود است و مزایای احتمالی آن نیاز به بررسی های بیشتری دارد.

میتوان فندق را به آسانی به رژیم غذایی اضافه کرد

فندق را می توان به صورت کامل ، خرد شده ، پودر شده ، خام یا بو داده یافت. فندق معمولاً به عنوان میان وعده خورده می شود و یا به غذاهای پخته شده و سایر مواد خوراکی اضافه میشود.

 

توجه : مطالب پزشک من از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از این رو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .

 

منابع:

healthline

دیدگاه تان را بنویسید

 

x