فروشگاه دیابت مال
کد خبر: 107

واکسن و مصونیت(چه واکسن هایی را باید دریافت کنید)

در حال حاضر ، هیچ واکسنی برای COVID-19 وجود ندارد ، اما طبق گفته ی انجمن متخصصان مراقبت و آموزش دیابت ، واکسنهایی وجود دارد که افراد دیابتی باید آنها را دریافت کنند...

در حال حاضر ، هیچ واکسنی برای COVID-19 وجود ندارد ، اما طبق گفته ی انجمن متخصصان مراقبت و آموزش دیابت ، واکسنهایی وجود دارد که افراد دیابتی باید آنها را دریافت کنند. این واکسن ها شامل:

واکسن و مصونیت(چه واکسن هایی را باید دریافت کنید)

واکسن آنفلوانزا: عوارض ناشی از آنفولانزا مانند ذات الریه و برونشیت در افراد دیابتی ممکن است شدیدتر باشد و منجر به بستری شدن در بیمارستان و گاهی مرگ شود. تزریق سالانه واکسن آنفولانزا موثرترین راه برای جلوگیری از عوارض آنفولانزا است.

واکسن پنوموکوک: داشتن دیابت شما را در معرض خطر ذات الریه ، باکتریمی (عفونت خون) و مننژیت قرار می دهد ، که عفونت های بالقوه کشنده ناشی از باکتری پنوموکوک هستند. ابتلا به آنفولانزا همچنین خطر بیماری پنوموکوک را افزایش می دهد.  CDC(مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری ها) به افراد مبتلا به دیابت توصیه می کند قبل از ۶۵ سالگی واکسن پنوموکوک دریافت کنند و بعد از آن دو دوز دیگر از این واکسن را نیز دریافت کنند.

واکسن کزاز: این واکسن از ابتلا به کزاز ، دیفتری و سیاه سرفه جلوگیری می کند . هر ۱۰ سال پس از دریافت واکسن کزاز،تکرار آن توصیه می شود.

واکسن زونا: با افزایش سن خطر ابتلا به زونا و نورالژی افزایش می یابد و دیابت خطر ابتلا به زونا را افزایش می دهد. CDC توصیه می کند که همه بزرگسالان ۵۰ سال به بالا واکسن زونا استفاده کنند.

واکسن هپاتیت B : ویروس هپاتیت  (HBV) به کبد حمله می کند و می تواند باعث سیروز و سرطان کبد شود HBV از طریق خون و سایر مایعات بدن منتقل می شود ، بنابراین مهم است که هرگز قلم انسولین یا سرنگ تان را با کسی به اشتراک نگذارید. CDC واکسن هپاتیت B را برای بزرگسالان زیر ۶۰ سال توصیه می کند.

توجه : مطالب پزشک من از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از این رو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .

منابع:

diabetesselfmanagement

دیدگاه تان را بنویسید

 

x