در هنگام نگهداری انسولین از انجام چه مواردی باید خودداری کرد؟
چه اقداماتی برای ذخیره و مدیریت صحیح نگهداری انسولین باید انجام شود؟ در اینجا موارد مشترکی وجود دارد که باید از آنها اجتناب کنید:
چه اقداماتی برای ذخیره و مدیریت صحیح نگهداری انسولین باید انجام شود؟ در اینجا موارد مشترکی وجود دارد که باید از آنها اجتناب کنید:
- هنگام پرواز ، انسولین را درون چمدان های خود قرار ندهید. بخشی از هواپیما که مسافران در آن می نشینند از نظر دمایی کنترل می شود ، بنابراین در یک محدوده دمایی طبیعی قرار دارد. حال آنکه ، محفظه ای که در آن چمدان ها قرار می گیرند در معرض دمای محیط قرار دارد و دما در ۳۰۰۰۰فوت بسار پایین است و انسولین به راحتی منجمد می شود.
- انسولین خود را برای مدت طولانی در ماشین رها نکنید. در ماه های تابستان ، انسولین شما در گرما خراب می شود. در ماه های زمستان نیز که بسیار سرد ممکن است یخ بزند.
- انسولین خود را در معرض تابش مستقیم آفتاب قرار ندهید.
چگونه انسولین را به درستی ذخیره کنیم؟
در اینجا چند مرحله برای اطمینان از آسیب ندیدن انسولین در بالا و پایین آمدن دما وجود دارد:
- انسولین را در تابستان در یک بسته خنک نگه دارید. بسته هایی به طور خاص برای نگهداری انسولین طراحی شده اند و گران نیستند.
- انسولین باز نشده خود را در یخچال نگه دارید.
- اگر تابستان بیرون هستید ، انسولین خود را در مکانی که در معرض تابش مستقیم آفتاب است قرار ندهید ؛ جایی مانند قسمت فوقانی کیف یا چمدان. حتی اگر یک بسته خنک مخصوص نگهداری انسولین هم داشته باشید ، آفتاب مستقیم تابستان می تواند چیزها را گرم کند ، بنابراین نگه داشتن آن در یک حوله و داخل کیف می تواند کمک کننده باشد.
- در هوای سرد زمستان نیز از انسولین خود محافظت کنید. بسته بندی انسولین در حوله و نگهداری آن در قسمت داخلی کیف می تواند کمک کننده باشد.
حواستان باشد:
اگر هنگام دریافت انسولین، شاهد افزایش ناگهانی قند خون هستید که به گونه ای باشد که بتوانید تغییرات رژیم غذایی ، تغییر در سطح فعالیت و یا تغییر در استرس را رد کنید ، ممکن است انسولینی که دریافت کرده اید بد باشد. برای مشاوره با پزشک خود تماس بگیرید و با سازنده نیز تماس بگیرید تا جایگزین محموله ی مشکل را به شما بدهد.
توجه : مطالب پزشک من از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از این رو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .
دیدگاه تان را بنویسید