دیابت و تیروئید!
سیستم غدد درون ریز برای تنظیم تعدادی از اندام های حیاتی ، مانند پانکراس و غده تیروئید بسیار مهم است. هنگامی که سیستم غدد درون ریز فرد از کار بیفتد و پانکراس نتواند انسولین کافی تولید کند ، دیابت رخ می دهد...
سیستم غدد درون ریز برای تنظیم تعدادی از اندام های حیاتی ، مانند پانکراس و غده تیروئید بسیار مهم است. هنگامی که سیستم غدد درون ریز فرد از کار بیفتد و پانکراس نتواند انسولین کافی تولید کند ، دیابت رخ می دهد. هنگامی که آن فرد همچنین با مشکلات تیروئید دست و پنجه نرم می کند ، اغلب سطح هورمون تیروئید کاهش میابد ، تغییر در نتیجه سطح انسولین و تغییرات کلی در متابولیسم انرژی می تواند کنترل قند خون را نیز حتی به چالش بکشد.
نوح بلومگاردن استادیار پزشکی در بخش غدد درون ریز ، دیابت و متابولیسم در کالج پزشکی آلبرت انیشتین در شهر نیویورک ، گفته است: "بیماری تیروئیدی که کنترل نشود می تواند تأثیر مهمی در مدیریت کلی دیابت داشته باشد." "اگر دیابت دارید ، اختلالات تیروئید کنترل سطح گلوکز را دشوار می کند."
برآورد می شود ۷٪ از جمعیت عمومی با نوعی بیماری تیروئید زندگی می کنند ، که بعد از دیابت به عنوان دومین شایع ترین اختلال در سیستم غدد درون ریز است. ورونیکا بردی ،استادیار دانشکده پرستاری در دانشگاه تگزاس در هوستون ، توضیح داده است که مشخص شده است که اختلالات تیروئید با افزایش سن افزایش می یابد و بیشتر در بین زنان و سایر افراد دارای اختلالات خود ایمنی دیده می شود. "افرادی که سابقه خانوادگی بیماری تیروئید دارند نیز در معرض خطر بیشتری برای ابتلا به مشکلات غده تیروئید هستند."
شیوع بیماری های تیروئید در بین افراد دیابتی دو تا سه برابر بیشتر از افراد غیر مبتلا به دیابت است. افراد مبتلا به دیابت نوع ۱ بیشتر در معرض خطر ابتلا به اختلالات خود ایمنی تیروئید و به ویژه تیروئیدیت هاشیموتو هستند که باعث التهاب غده تیروئید می شود (اندامی به شکل پروانه در قسمت پایین گردن). ارتباط بین دیابت نوع ۲ و بیماری های تیروئید کمتر رایج است و به خوبی درک نشده است ، زیرا دیابت نوع ۲ به عنوان یک بیماری خود ایمنی شناخته شده نیست. ملیسا یانگ متخصص داروسازی بالینی در دفتر امور ایثارگران در سالت لیک سیتی در یوتا ، توضیح داده است: "هر دو بیماری دیابت نوع ۲ و بیماری تیروئید از اختلالات شایع هستند ، اما رابطه خاص بین آنها کمتر مشخص شده است."
کم کاری تیروئید ، رایج ترین شکل بیماری تیروئید در بین افراد دیابتی است که غده تیروئید هورمون کافی برای کمک به عملکرد طبیعی بدن ترشح نمی کند. یانگ اضافه کرد: پرکاری تیروئید یا بالا بودن بیش از حد سطح هورمون تیروئید "ممکن است به سختی از قند خون پایین تشخیص داده شود زیرا هر دو می توانند علایمی مانند تعریق ، لرزش و تحریک پذیری را باعث شوند."
توجه : مطالب پزشک من از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از این رو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .
دیدگاه تان را بنویسید