فروشگاه دیابت مال
کد خبر: 269

بهبود سندرم متابولیک با آووکادو!

یک بررسی جدید از مطالعات علمی توسط محققان دانشگاه علوم پزشکی مشهد در ایران نشان می دهد که آووکادو ممکن است به جلوگیری از سندرم متابولیک که به طور قابل توجهی خطر ابتلا به دیابت نوع ۲، بیماری های قلبی و سکته را افزایش می دهد ، کمک کند. تقریباً ۳۴ ٪ از بزرگسالان در ایالات متحده مبتلا به سندرم متابولیک هستند......

یک بررسی جدید از مطالعات علمی توسط محققان دانشگاه علوم پزشکی مشهد در ایران نشان می دهد که آووکادو ممکن است به جلوگیری از سندرم متابولیک که به طور قابل توجهی خطر ابتلا به دیابت نوع ۲، بیماری های قلبی و سکته را افزایش می دهد ، کمک کند. تقریباً ۳۴ ٪ از بزرگسالان در ایالات متحده مبتلا به سندرم متابولیک هستند.

بهبود سندرم متابولیک با آووکادو!

سندرم متابولیک به طور معمول با شرایطی از جمله مقاومت به انسولین (که در آن سلول های بدن از انسولین به طور مو ثر استفاده نمی کنند)، فشار خون بالا ، چاقی و سطح غیر طبیعی چربی های خون مانند کلسترول و تری گلیسیرید مشخص می شود. آووکادو به عنوان منبعی از مواد مغذی مهمی مانند ویتامین ها ، مواد معدنی ، فیبر ، اسیدهای چرب و آنتی اکسیدان ها شناخته شده است و تحقیقات قبلی اثرات مفید آنها را روی تعدادی از مسائل بهداشتی نشان داده است.

برای ارزیابی تأثیر آووکادو بر اجزای مختلف سندرم متابولیک ، محققان ۱۲۹ مطالعه را بررسی کردند که به بررسی اثرات قسمتهای مختلف گیاه آووکادو از جمله گوشت ، پوست ، دانه ها و برگها در شرایطی از جمله دیابت نوع ۲، فشار یک بررسی جدید از مطالعات علمی توسط محققان دانشگاه علوم پزشکی مشهد در ایران نشان می دهد که آووکادو ممکن است به جلوگیری از سندرم متابولیک که به طور قابل توجهی خطر ابتلا به دیابت نوع ۲، بیماری های قلبی و سکته را افزایش می دهد ، کمک کند. تقریباً ۳۴ ٪ از بزرگسالان در ایالات متحده مبتلا به سندرم متابولیک هستند.

سندرم متابولیک به طور معمول با شرایطی از جمله مقاومت به انسولین (که در آن سلول های بدن از انسولین به طور موثر استفاده نمی کنند)، فشار خون بالا ، چاقی و سطح غیر طبیعی چربی های خون مانند کلسترول و تری گلیسیرید مشخص می شود. آووکادو به عنوان منبعی از مواد مغذی مهمی مانند ویتامین ها ، مواد معدنی ، فیبر ، اسیدهای چرب و آنتی اکسیدان ها شناخته شده است و تحقیقات قبلی اثرات مفید آنها را روی تعدادی از مسائل بهداشتی نشان داده است.

برای ارزیابی تأثیر آووکادو بر اجزای مختلف سندرم متابولیک ، محققان ۱۲۹ مطالعه را بررسی کردند که به بررسی اثرات قسمتهای مختلف گیاه آووکادو از جمله گوشت ، پوست ، دانه ها و برگها در شرایطی از جمله دیابت نوع ۲، فشار ترکیب می شود و فاکتور رضایت بخشی را فراهم می کند که  وعده هایی مفیدی نیز خواهند بود."

آنها می افزایند ، اگرچه چندین بخش از گیاه آووکادو در این بررسی مورد بررسی قرار گرفت ، اما بهتر است بر مصرف گوشت میوه تاکید کنید ، زیرا در حال حاضر اطلاعات کافی در مورد بی خطر بودن خوردن پوست و سایر اجزای آن به دست نیامده است.

توجه : مطالب پزشک من از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از این رو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .

دیدگاه تان را بنویسید

 

x