نکاتی برای بارداری و دیابت!
۱. قبل از بارداری برای دادن آزمایشی که شامل موارد زیر است برنامه ریزی کنبد: • تست A1C. • بررسی فشار خون • ارزیابی قلب ، کلیه ، سیستم عصبی و تیروئید.
۱. قبل از بارداری برای دادن آزمایشی که شامل موارد زیر است برنامه ریزی کنبد:
• تست A1C.
• بررسی فشار خون
• ارزیابی قلب ، کلیه ، سیستم عصبی و تیروئید.
۲. یک تیم پزشکی تعیین کنید و ویزیت های منظمی را ترتیب دهید. شما باید مرتباً سلامتی خود و کودک خود را کنترل کنید.
۳. قند خونتان را بیشتر چک کنید. دستگاه مانیتورینگ مداوم گلوکز (CGM) می تواند برای بررسی و کنترل قند خون در بارداری بسیار مفید باشد. این وسیله با نموداری تقریباً در زمان واقعی نشان می دهد که گلوکز خون شما در چه حد بوده است و به چه حد می رسد.
۴. نیاز به انسولین در دوران بارداری به طرز چشمگیری افزایش می یابد. از آنچه می خورید ، مقدار انسولین مصرفی و سطح قند خون خود را ثبت کنید. آنها را با متخصص غدد و متخصص زنان و زایمان مرور کنید تا بتوانند با پیشرفت بارداری به شما در تنظیم دوزها کمک کنند.
۵. برای تهوع صبحگاهی آماده باشید. برای زنان مبتلا به دیابت نوع ۱ ، تهوع صبحگاهی می تواند خطرناک باشد. اگر غذا می خورید و انسولین مصرف می کنید اما غذایی تان را بالا بیاورید، در معرض خطر جدی قند خون هستید. بهتر است از متخصص غدد درونریز در مورد بهترین غذاهایی که می توانید بخورید سوال کنید تا به شما در کنترل تهوع صبحگاهی و دیابت کمک کند.
۶. تیم خود را آماده کنید و در زمان لازم با آنها سریعا ارتباط برقرار کنید. متخصصان زنان و زایمان پروتکل های بسیار متفاوتی برای مراقبت از زنان باردار مبتلا به دیابت نوع ۱ دارند. بهتر است در اوایل بارداری بدانید که رویکردهای پزشک و بیمارستان چیست ، بنابراین می توانید در برنامه خود تغییراتی ایجاد کنید.
۷. ورزش کنید. بارداری زمانی نیست که ناگهان یک ورزش شدید را شروع کنید. با این حال ، فعالیت فیزیکی در دوران بارداری مفید است. در مورد بهترین نوع ورزش برای خودتان و اقدامات احتیاطی که باید انجام دهید با پزشکتان گفت و گو کنید.
توجه : مطالب پزشک من از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از این رو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .
دیدگاه تان را بنویسید