فروشگاه دیابت مال
کد خبر: 264

آیا کره بادام زمینی برای بیماران دیابتی مفید است؟

فواید کره بادام زمینی گرچه کره بادام زمینی یک غذای کم کالری نیست (حدود ۷۰٪ کالری آن از چربی تأمین می شود) ، اما در مورد سلامتی، کره بادام زمینی قطعاً محاسن زیادی دارد...

فواید کره بادام زمینی

گرچه کره بادام زمینی یک غذای کم کالری نیست (حدود ۷۰٪ کالری آن از چربی تأمین می شود) ، اما در مورد سلامتی، کره بادام زمینی قطعاً محاسن زیادی دارد.

آیا کره بادام زمینی برای بیماران دیابتی مفید است؟

مدیریت وزن

اگر می خواهید وزن خود را کاهش دهید یا وزن خود را ثابت نگه دارید ، کره بادام زمینی به لطف محتوای چربی و پروتئین می تواند به شما احساس سیری بدهد.

 

سلامت قلب

حدود ۸۰٪ چربی کره بادام زمینی از چربی اشباع نشده سالم حاصل می شود ، این چربی ها نوعی چربی هستند که ممکن است خطر بیماری های قلبی را کاهش دهند. بادام زمینی خود دارای تعدادی ماده مغذی است که سلامت قلب را تقویت می کند ، از جمله منیزیم ، ویتامین های گروه B ، فیتواسترول ها و آنتی اکسیدان هایی مانند رسوراترول.

 

مدیریت دیابت

کره بادام زمینی حاوی مقدار کمی کربوهیدرات است. شاخص گلیسمی کره (GI) کره بادام زمینی ۱۴ است که بسیار کم است. این بدان معناست که کره بادام زمینی در مقایسه با غذاهایی که GI بالایی دارند ، مثلاً نان سفید ، کمتر باعث افزایش سطح گلوکز در خون شما می شود.

همچنین ببینید:

فواید کره بادام زمینی و خوردن آن قبل از خواب

 

کاهش انتشار سلولهای سرطانی

ثابت شده است که مواد مغذی موجود در کره بادام زمینی ، از جمله چربی های اشباع نشده ، فیتوسترول ها و رسوراترول ، رشد سلول های سرطانی را کاهش می دهند و گسترش سرطان به سایر قسمت های بدن را محدود می کنند.

 

محافظت در برابر بیماری آلزایمر

نشان داده شده است که نیاسین ، ویتامین E و رسوراترول موجود در بادام زمینی از فرد در برابر بیماری آلزایمر و دیگر بیماری های مرتبط با کاهش مهارت های شناختی مربوط به سن محافظت می کند.

 

کاهش بیماری کیسه صفرا

در یک مطالعه مشخص شده است که افرادی که حداقل پنج بار در هفته بادام زمینی و کره بادام زمینی می خورند با این کار خطر ابتلا به بیماری کیسه صفرا را تا ۲۵٪ کاهش می دهند.

 

توجه : مطالب پزشک من از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از این رو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .

دیدگاه تان را بنویسید

 

x