فروشگاه دیابت مال
کد خبر: 203

مدیریت استرس مبتلایان به دیابت در همه گیری کرونا!

مقابله با این بیماری همه گیر به اندازه کافی استرس آور است. تلاش برای کنترل دیابت در طی یک بیماری همه گیر ، استرس اضافی را برای افراد مبتلا به دیابت ایجاد می کند...

مقابله با این بیماری همه گیر به اندازه کافی استرس آور است. تلاش برای کنترل دیابت در طی یک بیماری همه گیر ، استرس اضافی را برای افراد مبتلا به دیابت ایجاد می کند. پزشکان در رابطه می افزایند: "سطح استرس برای بسیاری از افراد زیاد است و این افراد تأثیر این استرس را بر روی سطح گلوکز خون می بینند." نگرانی های مالی در مورد عدم بازگشت به کار ، دفاع از خود و برخورد با انتقاد برای اقداماتی برای محافظت از خود فقط به استرس افراد می افزاید ، که به نوبه خود می تواند باعث افزایش سطح گلوکز خون شان نیز بشود.

مدیریت استرس  مبتلایان به دیابت در همه گیری کرونا!

ممکن است در مورد مسائل محیط کار از قبیل موارد زیر دچار استرس شوید:

· درخواست وقت مرخصی برای رفتن به قرارهای آموزشی پزشکی و دیابت

· افزایش هزینه های غذا

·فکر کردن به اینکه چه چیزی برای ناهار یا شام به همراه داشته باشید و یافتن یک مکان امن و سالم برای خوردن غذا

· استفاده از ماسک برای مدت زمان طولانی

· نگرانی از بیمار شدن در محل کار

· نگرانی در مورد اخراج از کار

برخی از این نگرانی ها را می توان با گفتگو با سرپرست یا بخش منابع انسانی برطرف کرد. از نظر قرارهای آموزش پزشکی و دیابت ، تا حد امکان از گزینه های قرار ملاقات از راه دور استفاده کنید. فراموش نکنید که یک مشاور دیابت (که همچنین به عنوان متخصص مراقبت و آموزش دیابت معتبر نیز شناخته می شود) منبع بسیار خوبی برای کمک به حل مشکلات موجود در محیط کار و همچنین ارائه ایده هایی برای ناهار و میان وعده های سالم و کم هزینه است که می توانید با به کار بردن آنها قدری از سختی ها و استرس حاکی از آنها بکاهید.

کار با تیم مراقبت از دیابت میتواند در کنار برنامه درمان دیابت شما به کاهش استرس تان نیز کمک کند..

یافتن راه هایی برای کنار آمدن با استرس هم برای سلامت روحی و هم سلامت جسمی شما مهم است. یافتن زمان هایی برای سرگرمی می تواند کمک کننده باشد. غذای سالم ، تناسب در فعالیت بدنی ، خواب کافی و انجام فعالیتهایی که از آنها لذت می برید ، کنار آمدن با شرایط استرس زا را آسان می کند و به کنترل سطح قندهای خون نیز کمک می کند! حتما با دیگران ارتباط برقرار کنید. فاصله اجتماعی می تواند احساس انزوا ، اضطراب و افسردگی در شما ایجاد کند. ارتباط با دیگران از طریق تماس های تلفنی ، گفتگوی ویدیویی و رسانه های اجتماعی می تواند به شما کمک کند تا کمتر احساس تنهایی کنید.

توجه : مطالب پزشک من از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از این رو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .

منابع:

diabetesselfmanagement

دیدگاه تان را بنویسید

 

x