تبدیل چربی سفید به چربی قهوه ای!
متخصصان می گویند دو نوع سلول چربی در بدن وجود دارد: سلول های "بد" و سلول های "خوب". بدها انرژی را ذخیره می کنند و خوب ها انرژی را می سوزانند. بنابراین اگر محققان راهی برای تغییر سلولهای چربی بد به سلولهای چربی خوب پیدا کنند ، عالی نخواهد بود...؟
متخصصان می گویند دو نوع سلول چربی در بدن وجود دارد: سلول های "بد" و سلول های "خوب". بدها انرژی را ذخیره می کنند و خوب ها انرژی را می سوزانند. بنابراین اگر محققان راهی برای تغییر سلولهای چربی بد به سلولهای چربی خوب پیدا کنند ، عالی نخواهد بود؟
این هدف در حال حاضر در شرکتی حال پیگیری است. هدف این شرکت تولید "نانو درمانی بر پایه ی پلیمر" است که بر روی بافت چربی تأثیر می گذارد تا به کاهش وزن کمک کند. این تکنیک ها شامل دو فرایند بیولوژیکی به نام "قهوه ای شدن" و "سیگنالینگ ناچ" است. همانطور که دکتر دنگ توضیح می دهد قهوه ای شدن یا به طور کامل تر "قهوه ای شدن سلولهای چربی" "تبدیل سلولهای چربی بد ذخیره کننده انرژی به سلولهای چربی خوب انرژی سوز است." سیگنالینگ ناچ فرایندی است که طی آن سلول بدن با سلول همسایه تعامل می کند و همانطور که دکتر کوآنگ در تحقیقات خود کشف کرده است ، مهار سیگنالینگ ناچ باعث ایجاد سلول چربی قهوه ای می شود.
تاکنون نشان داده شده است که این فناوری در مطالعات پیش بالینی موفق بوده و برای آزمایش بر روی سلولهای انسانی نیز در حال توسعه است. همانطور که دکتر دنگ می گوید : "اثبات پیش بالینی مفهوم این فناوری در ایجاد تبدیل سلول های چربی و اعمال اثرات ضد چاقی با موفقیت در مدل های چاقی نشان داده شده است . این روش در نهایت می تواند درمان آسانتر و ایمن تری را برای بیماران چاق فراهم کند. " وی می افزاید: این روش درمانی اگر به طور کامل توسعه یابد ، توانایی بالایی برای بیماران دیابتی نیز در بر دارد. وی گفته است: "چاقی ، سهم بزرگی در دیابت نوع ۲ داشته است. آنچه در مورد فناوری ما قابل توجه است این است که از طریق انتقال نانوذرات به سلولهای چربی بد هموستاز گلوکز به طور قابل توجهی بهبود می یابد. "
این شرکت در حال حاضر به دنبال بودجه برای حمایت از تحقیقات و آزمایشات بیشتر است. دکتر دنگ همچنین علاقه مند به همکاری با شرکت هایی است که علاقه مند به پیشرفت فن آوری جدید هستند.
توجه : مطالب پزشک من از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از این رو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .
دیدگاه تان را بنویسید