فروشگاه دیابت مال
کد خبر: 929

آیا ملون برای بیماران دیابتی مفید است؟

ملون در مقایسه با سایر میوه ها دارای نمره ۶۵ در شاخص گلیسمی است که نسبتاً نمره‌ی بالایی است، اما به دلیل اینکه بیشتر آن آب است، یک وعده استاندارد ۱۲۰ گرمی از آن دارای کربوهیدرات و کالری بسیار کمی است، که نتیجه آن داشتن بار گلیسمی بسیار پایین است، بنابراین در کل خوردن ملون به صورت اندازه گیری شده برای افراد دیابتی و همچنین افراد در معرض خطر ابتلا به دیابت بسیار توصیه می‌شود...

مزایای ملون برای دیابت شامل این موارد است.

۱) به دلیل داشتن شاخص گلیسمی متوسط ​​(۶۵)، اما بار گلیسمی پایین (۵)، سطح قند خون را خیلی سریع افزایش نمی‌دهد.

۲) کم کالری است و کم چربی است پس باعث افزایش وزن نمی‌شود.

۳) منبع خوبی از ویتامین سی است (۳۶.۷ میلی گرم در هر ۱۰۰ گرم) که برای ترمیم زخم که مسئله اصلی بیماران دیابتی است بسیار خوب است.

 خواص ملون برای دیابت

میوه ها اگر به میزان متوسط ​​مصرف شوند، می‌توانند در یک برنامه غذایی مناسب برای بیماران دیابتی مفید واقع شوند. کلید موفقیت در مصرف بهینه میوه ها اطمینان از این است که انواع مناسب را در اندازه های مناسب مصرف می‌کنید. فیبر موجود در میوه می‌تواند به جلوگیری از افزایش قند خون کمک کند، ممکن است به کاهش کلسترول بد و در نتیجه محافظت از قلب شما کمک کند و احساس سیری را افزایش دهد و در نتیجه میزان مصرف غذا را کمتر کند.

 

آیا ملون برای بیماران دیابتی مفید است؟

یک ملون متوسط ​​حاوی حدود ۱۳ گرم کربوهیدرات و ۵۶ کالری است. بنابراین، ملون میوه خوبی برای قرار گرفتن در رژیم های غذایی مناسب افراد مبتلا به دیابت است. ملون در فصول مختلف سال در دسترس است و می‌توانید برای کنترل دیابت نوع ۲ از این میوه لذت ببرید.

همچنین ببینید:

توت فرنگی به مدیریت قند خون کمک می‌کند؟

این تنها یک افسانه است که اگر به دیابت مبتلا هستید، نباید برخی میوه ها را به خاطر اینکه "بسیار شیرین" هستند بخورید. برخی از میوه ها نسبت به برخی دیگر از آنها حاوی قند بیشتری هستند، اما این بدان معنا نیست که اگر مبتلا به دیابت هستید، نباید آنها را بخورید.

وقتی نوبت به دیابت می‌رسد، بیشتر مردم میوه ها را مضر تصور می‌کنند یا به آنها گفته می‌شود که خوردن میوه برای آنها خوب نیست، اما این ها همه اطلاعات غلطی هستند. دیابت در اثر انسداد بیش از حد چربی که از ورود قند ها به سلول ها جلوگیری می‌کند ایجاد می‌شود. بنابراین ملون برای دیابت بسیار خوب است. پرهیز از گوشت یا کاهش مقدار فرآورده های گوشتی یا دارای چربی حتی چربی های سالم باعث کاهش این افزایش گلوکوز در خون می‌شود.

در مدیریت دیابت، کنترل  آنچه می‌خورید بسیار مهم است. میوه های مملو از قند های طبیعی می‌توانند مشکل ساز باشند.

در گزارشی دیگر آمده است:

 دانه های ملون یک میان وعده مغذی هستند که در سراسر آمریکای لاتین، خاور میانه و آسیا محبوب اند.

خوردن ملون دارای طیف گسترده‌ای از مزایا برای سلامتی است. داشتن منبع قدرتمند فیبر، ویتامین های گروه B و الکترولیت ها و داشتن بار گلیسمی کم  باعث می‌شود که ملون یک غذای عالی برای حفظ انرژی در درون سلول ها و کنترل سطح قند خون باشد. بنابراین ملون به فرد کمک می‌کند تا هیدراته، فعال و هوشیار بماند.

تحقیقات همچنین مصرف ملون را در حفظ سلامت پوست و مو، کاهش فشار خون و حمایت از سلامت قلب، حفظ بینایی در دوران پیری، بهبود متابولیسم قند خون و کاهش استرس اکسیداتیو در کلیه ها در بیماران دیابتی موثر دانسته اند.

ملون در مقایسه با سایر میوه ها دارای نمره ۶۵ در شاخص گلیسمی است که نسبتاً نمره‌ی بالایی است، اما به دلیل اینکه بیشتر آن آب است، یک وعده استاندارد ۱۲۰ گرمی از آن دارای کربوهیدرات و کالری بسیار کمی است، که نتیجه آن داشتن بار گلیسمی بسیار پایین است، بنابراین در کل خوردن ملون  به صورت اندازه گیری شده برای افراد دیابتی و همچنین افراد در معرض خطر ابتلا به دیابت بسیار توصیه می‌شود.

ملون رنگ تقریبا نارنجی خود را مدیون مقدار بالای ویتامین A است. یک فنجان از این میوه خوشمزه حاوی کمتر از ۱۳ گرم قند است. این مقدار ممکن است کمی بیشتر از مقدار قند در میوه های دیگر باشد، اما این را بخاطر بسپارید که یک قوطی جوش شیرین ۱۲ اونسی تقریبا ۴۰ گرم شکر و ارزش غذایی بسیار کمی دارد!

همچنین ببینید:

آیا آناناس باعث کاهش قند خون می شود؟

متخصصان تغذیه در مرکز دیابت در دانشگاه پزشکی تگزاس می‌گویند: "این میوه فوق العاده به معنای واقعی کلمه همه چیز را دارد." به اندازه کافی بتاکاروتن و ویتامین C برای تأمین نیاز های روزانه شما دارد و منبع عالی پتاسیم است (یک آنتی اکسیدان که می‌تواند به کاهش فشار خون کمک کند)."

 یک سوم یک ملون:

۶ کالری، ۱۵ گرم کربوهیدرات دارد.

توجه: مطالب پزشک من از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد. از این رو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست.

منابع:

defeatdiabetes

webmd

healthline

foodnewsnews

دیدگاه تان را بنویسید

 

x