فروشگاه دیابت مال
کد خبر: 1977

16 جایگزین تخم مرغ برای انواع دستور العمل ها

تخم‌مرغ‌ علاوه بر مغذی بودن، دارای کاربرد زیادی می باشد. آنها در دستورغذایی نقش مختلفی مانند انسجام مواد و بافت دارند. اما به دلایل مختلف، برخی افراد از تخم مرغ اجتناب می کنند. خوشبختانه جایگزین های زیادی وجود دارد که می توانید به جای آن استفاده کنید...

جایگزین تخم مرغ

غذاهای زیادی وجود دارند که می توانند جایگزین تخم مرغ شوند. جهت انتخاب بهترین جایگزین تخم مرغ باید به کاربرد آن در دستور غذایی توجه کرد.

16 جایگزین تخم مرغ برای انواع دستور العمل ها

 

برای بسیاری از افراد تخم مرغ یک غذای اصلی محسوب می گردد. آنها دارای کاربرد زیادی هستند. آشپزها ممکن است از تخم‌مرغ به‌ عنوان ماده پیوند دهنده یا ورز دهنده در دستور پخت کیک و کوکی استفاده کنند.

با این حال تمامی افراد نمی توانند تخم مرغ مصرف کنند؛ و این کار ممکن است به علت حساسیت به تخم مرغ، برخی دلایل اخلاقی و یا استفاده از رژیم گیاهی و وگان باشد.

 

این مقاله 16 جایگزین تخم مرغ را معرفی می کند.

 

استفاده از تخم مرغ در دستور پخت غذاها

بر اساس بنیاد آسم و آلرژی آمریکا (AAFA) افراد هنگام انتخاب جایگزین مناسب جهت تخم‌مرغ باید نقش آن در دستور غذایی را در نظر بگیرند.

به عنوان مثال تخم مرغ در دستور شیرینی و نان نقش مهمی دارد.

گاهی اوقات آنها به عنوان یک عامل اتصال عمل می کنند، به این معنی که مواد را در کنار هم نگه می دارند.در برخی مواقع آنها به عنوان یک عامل ورزدهندگی عمل می کنند و یا تخم مرغ هر دو کار را انجام می دهد.

استفاده از جایگزین‌های تخم‌مرغ در برخی موارد زیر معمولاً منجر به کاهش قوام آنها می‌شود.

درک تفاوت بین جایگزین تخم مرغ و معادل تخم مرغ نیز مهم است.

محصولات جایگزین تخم مرغ که در بازار موجود است گاهی اوقات می توانند حاوی تخم مرغ باشند. توصیه می شود که همیشه برچسب محصول را مطالعه نمایید.

 

16جایگزین تخم مرغ

برخی از جایگزین های رایج تخم مرغ عبارتند از:

 

1_ موز له شده

موز له شده می تواند به عنوان یک عامل اتصال دهنده هنگام پخت یا تهیه خمیر پنکیک عمل کند. هر تخم مرغ را با نصف موز رسیده جایگزین کنید.

 

2_ سس سیب

سس سیب همچنین می تواند به عنوان یک عامل اتصال دهنده عمل کند. سعی کنید هر تخم مرغ را با یک چهارم فنجان سس سیب جایگزین کنید.

 

3_ پوره میوه

پوره میوه در انسجام و قوام مواد نقش دارد. یک چهارم فنجان پوره میوه جایگزین 1 تخم مرغ می شود. شایان ذکر است که با استفاده از میوه به جای تخم مرغ طعم غذا و کیک نیز تغییر می کند.

 

4_ آووکادو

یک چهارم فنجان آووکادو پوره شده به جای یک تخم مرغ قابل استفاده است. آووکادو سبب افزایش انسجام مواد می گردد.

همچنین ببینید:

بهبود سندرم متابولیک با آووکادو!

 

5_ ژلاتین

ژلاتین نیز یک ماده منسجم کننده است که می توان آن را با مخلوط کردن دو قاشق چایخوری ژلاتین بدون طعم و یک فنجان آب جوش تهیه کرد.

این ماده برای افراد وگان قابل استفاده نمی باشد.

 

6_ صمغ زانتان

صمغ زانتان پودری سفید رنگ است که از اسکلت خارجی باکتری ها به دست می آید.

یک قاشق چای خوری از آن در دستور کیک و کلوچه های بدون تخم مرغ و بستنی قابل استفاده است. این ماده سبب انسجام و شکل به مواد می گردد.

 

7_ روغن نباتی و بیکینگ پودر

این دو گزینه زمانی استفاده دارد که از تخم مرغ جهت ورز دادن مواد استفاده می کنید.

به ازای هر تخم مرغ 1 تا 1.5 قاشق غذاخوری آب با یک قاشق چای خوری بیکینگ پودر استفاده نمایید.

 

8_ مارگارین

مارگارین یک جایگزین برای لعاب تخم مرغ می باشد.

به جای تخم مرغ هم زده شده می توان از مارگارین آب شده استفاده کرد.

 

9_ تخم کتان

از تخم کتان به عنوان جایگزین تخم مرغ جهت انسجام و بافت استفاده کنید. آنها در دستور العمل هایی مانند کلوچه های سبوس دار و اوتمیل بهتر عمل می کنند.

یک قاشق غذاخوری تخم کتان آسیاب شده و سه قاشق غذاخوری آب را ترکیب کرده و به مدت بیست دقیقه استراحت دهید. سپس ترکیب شبیه سفیده تخم مرغ می گردد.

تخم کتان سرشار از اسیدهای چرب امگا3 می باشد. آنها همچنین دارای مشخصات چربی و پروتئین مشابه با تخم مرغ هستند. با این حال آنها می توانند طعمی مانند دانه ها یا مغزها را به غذا دهند.

 

10_ دانه چیا

دانه های چیا مانند تخم کتان عمل می کنند. آنها سبب بهبود انسجام مواد می شوند.

یک قاشق غذاخوری دانه چیا آسیاب شده را با 3 قاشق غذاخوری آب مخلوط کنید، سپس اجازه دهید حدود 20 دقیقه استراحت کند. در نهایت شبیه سفیده تخم مرغ می شود.

این مخلوط نسبت به تخم مرغ رنگ تیره تری خواهد داشت.

 

11_  دانه ها و بکینگ پودر

دانه چیا و تخم کتان یکی دیگر از عوامل جایگزین تخم مرغ هستند. 1 قاشق غذاخوری را با 3 قاشق غذاخوری آب ترکیب نمایید. سپس با تغییر شکل و ایجاد حالت ژله ای، به ازای هر تخم مرغ در دستور پخت از نصف قاشق چای خوری بیکینگ پودر استفاده نمایید.

همچنین ببینید:

کدام دانه ها کربوهیدرات کمی دارند؟

 

12_  تخم مرغ پودرشده

شرکت های زیادی اقدام به تولید پودرتخم مرغ کرده اند. این محصول سبب انسجام و بافت غذا می گردد.

محصولات دارای تفاوت نسبت به یکدیگر هستند؛ برخی شامل مقداری تخم مرغ نیز می باشند. بنابراین همیشه برچسب و لیست مواد تشکیل دهنده را مطالعه نمایید.

 

13_ آرد نخودچی

با استفاده از 1 فنجان آرد نخود به جای یک تخم مرغ، املت و پنکیک بدون تخم مرغ درست کنید.

پوسته های مخمر آرد نخودچی سبب تغییر عطر و طعم غذاها می شود.

 

14_  توفو سفت

جهت جایگزین تخم مرغ آب پز سفت در سالاد و ساندویچ از توفو سفت می توان استفاده کرد. این نوع توفو دارای بافت و پروتئین مشابه تخم مرغ است.

به ازای هر یک تخم مرغ آب پز 2 انس یا حدود 56 گرم توفو سفت خرد شده پیشنهاد می گردد.

 

15_ لوبیا سفید

لوبیا سفید همچنین می تواند به عنوان جایگزین تخم مرغ آب پز عمل کند.

مانند توفو، بافت و پروتئین مشابهی دارند. سعی کنید لوبیا سفید را به سالاد و ساندویچ اضافه کنید.

 

16_ توفو له شده

توفو له شده یک جایگزین عالی برای تخم‌مرغ به شمار می رود.

افزودن زردچوبه رنگ زردی شبیه به تخم مرغ ایجاد می کند و به پوسته مخمری آن طعم و مزه می بخشد.

برخی افراد جهت رفع طعم گوگردی شبیه به تخم مرغ از نمک سیاه استفاده می کنند.

هر تخم مرغ را می توان با 2 انس یا حدود 56 گرم توفو نرم یا سفت جایگزین کرد.

 

خلاصه کلی

از تخم مرغ به روش های متفاوت می توان در دستور پخت موارد مختلف استفاده کرد. کاربرد تخم مرغ بسیار متنوع بوده و فواید مختلفی را برای دستور العمل های مختلف به ارمغان می آورند.

با این حال، تمامی افراد نمی توانند آن را مصرف کنند، این در حالی است که برخی افراد دچار آلرژیک و برخی دیگر رژیم غذایی وگان دارند.

خوشبختانه تعداد زیادی جهت جایگزین تخم مرغ وجود دارد. هنگام انتخاب جایگزین تخم مرغ باید به نقش آن در دستور پخت غذاها توجه کرد.

هنگام استفاده از محصولات جایگزین تخم مرغ، افراد همیشه باید ابتدا برچسب آن را مطالعه کنند. گاهی اوقات آنها حاوی تخم مرغ یا سایر مواد حساسیت زا هستند.

 

توجه : مطالب پزشک من از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از این رو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .

 

منابع:

medicalnewstoday

 

دیدگاه تان را بنویسید

 

x