فروشگاه دیابت مال
کد خبر: 592

نکات تغذیه ای مهم برای دیابتی هایی که روزه میگیرن

سلام و عرض ادب این ویدئو اختصاص داره به افراد دیابتی عزیزی که وضعیت قندشون به گونه ای کنترل هست که پزشک معالج اونها به اونها اجازه روزه داری رو داده و روزه داری رو برای آنها بدون خطر در واقع تشخیص دادن .

با توجه به سوالات متعدد مخاطبین پزشک من در مورد تغذیه دیابتی هایی که روزه میگیرن، ویدئو زیر ضبط و منتشر شده است:

نکات تغذیه ای مهم برای دیابتی هایی که روزه میگیرن

دکتر لادن گیاهی متخصص تغذیه و رژیم درمانی پاسخ میدهد :

نکات تغذیه ای مهم برای دیابتی هایی که روزه میگیرن

سلام و عرض ادب این ویدئو اختصاص داره به افراد دیابتی عزیزی که وضعیت قندشون به گونه ای کنترل هست که پزشک معالج اونها به اونها اجازه روزه داری رو داده و روزه داری رو برای آنها بدون خطر در واقع تشخیص دادن .

خوب خیلی نکته داریم در مورد تغذیه و روزه داری مخصوصا در افراد دیابتی اگر این ویدئو رو دارید از چند روز قبل از ماه مبارک رمضان مشاهده میکنید حتما از سه چهار روز قبل از شروع روزه داری به مقدار رویه خوردنتون رو تغییر بدید .

به چه ترتیبی ؟ صبحانتون رو حتما یک صبحانه کاملی بخورید و وعده ناهار خودتون رو یک وعده سبک بخورید مثل یک صبحانه خیلی سبک بخورید و حتما شامتون رو حدود غروب استفاده کنید و از سبزیجات و میوه جات خوب استفاده کنید به جهت اینکه آبرسانی بدن نکته بسیار مهمی در روزه داری در روزهای طولانی هست .

همچنین ببینید:

رژیم وگان و کاهش ابتلا به دیابت نوع دو!

حالا اگر یک فرد دیابتی روزه گرفته و میخواد افطارش رو باز کنه ، طلایی ترین نکته ای که باید در رژیمش رعایت کنه در سفره افطار رعایت کنه ، نون مصرفی هست .

ما چون چندین ساعت هیچی وارد بدنمون نشده ، سطح در واقع قند اومده پایین ، سطح انسولین اومده پایین ، حالا اولین چیزی که میخوریم اگر ناگهان یک لود قند و بار قند به بدن وارد بشه خوب ما یک خیز ناگهانی انسولین داریم و برای افرادی که مقاومت به انسولین دارن نیاز به انسولین بیشتر هست و بعد هم آخر ماه مبارک رمضان میشه چاقی بعد از ماه مبارک رمضان .

پس نون مصرفی ما در وعده افطار نقش خیلی مهمی داره برای فرد دیابتی ، بهترین نونی که میتونید استفاده کنید نونی که در محل شما در شهر شما در منطقه شما با آرد کامل درست میشه ، اگر دسترسی به نون جو ، نون هفت غله ، نونهای چند غله ، نون هایی که گندم کامل هستند دارید حتما از این نونها استفاده کنید و خواهشاً فرد دیابتی روزه خودش رو با نون لواش و نون تافتون باز نکنه .

آیا خرما بخورم ؟ یا عسل بخورم ؟

واقعا اینها نکاتی هست که باید شخصی سازی شده به شما توصیه بشه در ارتباط با مقدارش اما نکته ای که هست شما میتونید مقداری در واقع عسل شاید در حد یک قاشق چایخوری ، خرما در حد دو تا دونه استفاده کنید ولی حتما اون رو همراه با گردو یا بادوم یا یه چیزی استفاده کنید که مانع از افزایش ناگهانی قند خونتون بشه .

سفره افطارتون سعی کنید توش رنگ سبز زیاد باشه ، رنگ قرمز باشه .

این رنگ ها برخلاف رنگ سفید کمک می‌کنند هم قندتون تنظیم بشه و هم آبرسانی به بدن اتفاق بیوفته و هم دستگاه گوارش آسیب نبینه .

دومین نکته ی خیلی مهمی که می‌خوام بهتون بگم این هست که یک جا نکنید شام و افطارتون رو ، یعنی هر آنچه که میلتون می‌کشه و باید بخورید و یا تهیه شده رو یک جا نخورید اگر بتونید ۲۰ دقیقه اول موقع افطار خوب خودتون رو مدیریت کنید خیلی مشکلاتتون حل میشه و سطح انرژی خوبی رو هم تا آخر شب خواهیم داشت بنابراین لطف کنید افطارتون رو با اون مقدار مشخصی که برای خودتون از قبل گذاشتید ، نون و پنیر و سبزی و گردو و یکی دو تا خرما یا عسلی که شروع میکنید یا مایعات ولرمی که دارید یا کمی شیری که دارید ، اون رو که میل کردید یه ۲۰ دقیقه ای به خودتون زمان بدید یک توقفی بدید و بعد یک شام سبک دریافت کنید .

در مورد افراد دیابتی وعده سحری برای ما خیلی مهمه ، خیلی خیلی مهمه ، مبادا فرد دیابتی روزه داری بدون سحری رو داشته باشه ‌.

وعده سحریتون رو حتما سعی کنید یک میوه در اون باشه و در وعده سحر از کاهو خیلی خوب استفاده کنید به آبرسانی بدنتون در طی روز خیلی کمک می‌کنه .

نکته زیاد داریم در مورد ماه مبارک رمضان که در ویدئو های بعدی توضیح خواهیم داد.

 

دیدگاه تان را بنویسید

 

x