فروشگاه دیابت مال
کد خبر: 742

۶ ادویه سازگار با رژیم غذایی مناسب برای افراد مبتلا به دیابت نوع ۲

ادویه ها می‌توانند تاثیر بسزایی در کاهش و یا کنترل قند خون داشته باشند، البته افراد دیابتی، قبل از اضافه کردن آنها به برنامه غذایی خود ...

ریحان:

ریحان فلاونوئید های زیادی دارد و به خوبی با گوجه فرنگی، روغن زیتون، سرکه بالزامیک و موتزارلا همراهی می‌کند. براساس یک گردآوری پژوهشی که در مجله تحقیقات علوم پزشکی منتشر شد، خوردن مقدار زیادی ریحان ممکن است کنترل فشار خون را بهبود بخشد. فشار خون بالا می‌تواند یکی از نگرانی های افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ باشد. طبق اعلام انجمن دیابت آمریکا، دو نفر از هر سه فرد مبتلا به دیابت، فشار خون دارند، بنابراین ممکن است این گیاه برای تقویت وعده های غذاییتان ارزش کاشت را داشته باشد.

۶ ادویه سازگار با رژیم غذایی مناسب برای افراد مبتلا به دیابت نوع ۲

دارچین:

 "دارچین آنتی اکسیدانی است که نشان داده شده است که حساسیت به انسولین را بهبود می‌بخشد و قند های ناشتا را کاهش می‌دهد." به گفته انستیتوی ملی بهداشت، آنتی اکسیدان ها موادی هستند که می‌توانند از آسیب سلول ها جلوگیری کنند و یا روند آن را کند کنند. در بررسی ترکیبات گیاهی مناسب برای مبتلایان به دیابت، توانایی دارچین در بهبود حساسیت به انسولین برجسته است. این بررسی در ژورنال بین المللی علوم مولکولی منتشر شده است. محققان پیشنهاد می‌کنند که دارچین را به جو دوسر اضافه کرده و میل کنید و یا آن را به خورشت هایتان اضافه کنید.

همچنین ببینید:

تاثیر سس کچاپ بر روی قند خون و چربی!

سیر:

براساس تحلیلی که در مجله تغذیه بالینی آسیا و اقیانوسیه منتشر شد، به نظر می‌رسد که سیر با کاهش سطح قند خون ناشتا ارتباط دارد. محققان پیشنهاد می‌کنند که آن را به هوموس، گل کلم پخته اضافه کنید یا به صورت پخته شده با اسفناج بخار پز شده مصرف کنید. سیر ممکن است خون شما را رقیق کند یا با بعضی از دارو هایتان تداخل داشته باشد، بنابراین قبل از وارد کردن آن به رژیم غذاییتان با پزشک یا داروساز خود صحبت کنید. به طور کلی همیشه در مورد نیاز های غذایی خود با پزشک یا متخصص تغذیه خود مشورت کنید.

رزماری:

 "رزماری یکی از بهترین آنتی اکسیدان ها است "همچنین با ماهی و گوشت بدون چربی مانند سینه مرغ، ترکیب خوبی را می‌سازد. رزماری گیاهی دلچسب است که می‌توانید در گلدان یا باغچه، آن را پرورش داده و از آن نگهداری کنید، و تحقیقات نشان می‌دهند که ممکن است دارای خاصیت ضد التهابی و سایر خواص مفید نیز باشد.

آویشن:

برگ های ریز آویشن عطر و طعم قوی به کباب ها و سس ها می دهند و در بسیاری از غذا ها، از تخم مرغ گرفته تا سوپ ها، به خوبی تاثیرشان را می‌گذارند. براساس یک مطالعه آزمایشگاهی که در مجله پزشکی مکمل و جایگزین منتشر شد، شواهد مبنی بر این است که آویشن همچنین سرشار از آنتی اکسیدان ها است.

زردچوبه:

زردچوبه یک ادویه زرد است که اغلب در غذا های هندی و خاورمیانه مانند کاری از آن استفاده می شود. براساس تحقیقات منتشر شده در مجله بین المللی غدد درون ریز و متابولیسم، زردچوبه ممکن است حساسیت به انسولین را بهبود بخشد و سطح قند خون را کاهش دهد.

توجه: مطالب پزشک من از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد. از این رو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست.

منابع:

everydayhealth

دیدگاه تان را بنویسید

 

x