آیا توت سیاه به کاهش قند خون شما کمک می کند؟
توت سیاه مانند بسیاری از گیاهان حاوی موادی به نام آنتی اکسیدان است. پلی فنول ها مثلا آنتوسیانین ها ، موادی که به این میوه رنگ سیاه می دهند این میوه همچنین دارای اسید اللاژیکها است آنتی اکسیدان های قدرتمندی هستند...
آنچه می خورید می تواند بر میزان قند خون شما تأثیر بگذارد. قند خون بالا می تواند منجر به ایجاد دیابت نوع ۲ شود. توت سیاه یک بسته ی تغذیه ای مناسب را فراهم میکند زیرا حاوی تعدادی پلی فنول به همراه فیبر و تعداد کمی کربوهیدرات است که همه ی اینها دارای مزایایی برای سلامتی هستند. در حالی که توت سیاه ممکن است به کاهش قند خون کمک کند ، اما اگر قند خون بالایی دارید این میوه جایگزین دارو نیست. بنابراین رژیم دارویی خود را بدون صحبت با پزشک تغییر ندهید.
همچنین ببینید:
آنتی اکسیدان ها
توت سیاه مانند بسیاری از گیاهان حاوی موادی به نام آنتی اکسیدان است. پلی فنول ها مثلا آنتوسیانین ها ، موادی که به این میوه رنگ سیاه می دهند این میوه همچنین دارای اسید اللاژیکها است آنتی اکسیدان های قدرتمندی هستند. آنتی اکسیدان ها در بدن با از بین بردن مواد مضری به نام رادیکال های آزاد به حفظ سلامتی کمک می کنند. رادیکال های آزاد می توانند به DNA سلولی آسیب برساند و امکان ایجاد بیماری های مزمن مانند دیابت را فراهم می آورند. توت سیاه منبع عالی ویتامین C است که دارای خاصیت آنتی اکسیدانی نیز هست.
مزایای فیبر
بیشتر کالری موجود در توت سیاه از کربوهیدرات ها تامین می شود. فیبر ، نوعی کربوهیدرات است که بدون هضم شدن از دستگاه گوارش شما عبور می کند. توت سیاه مانند اکثر گیاهان حاوی فیبر است. فیبر می تواند محلول یا نامحلول باشد. خوردن غذاهای سرشار از فیبر محلول می تواند با کند شدن روند هضم به کاهش قند خون شما نیز کمک کند. هنگام خوردن غذایی با فیبر زیاد ، گلوکز کندتر وارد جریان خون شما می شود. یک جریان آرام و پایدار از ورود گلوکز به تثبیت قند خون شما کمک می کند و از هجوم گلوکز به جریان خون شما پس از غذا جلوگیری می کند. افزایش شدید قند خون در صورت داشتن دیابت می تواند به عروق خونی و سایر بافت ها آسیب برساند.
مقدار فیبر
نصف لیوان تمشک حاوی ۳.۷ گرم فیبر ، از جمله ۱ گرم فیبر محلول است.
مطالعات مرتبط
یک مطالعه جدید منتشر شده نیز نشان داد که یک پوره از انواع مختلفی از انواع توت ها پر از پلی فنول هاست که جذب گلوکز را بعد از غذا کاهش می دهند. میزان قند خون در ۱۵ و ۳۰ دقیقه بعد از غذا کمتر و در ۱۵۰ دقیقه بیشتر بوده است ،و این نشانگر جذب کندتر است.
توجه : مطالب پزشک من از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از این رو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .
منابع:
healthyeating
دیدگاه تان را بنویسید