فروشگاه دیابت مال
کد خبر: 511

مصرف ماهی چه تاثیری بر قند خون و دیابت دارد؟

ماهی منبع عالی پروتئین ، امگا ۳ و ویتامین D است و اعتقاد بر این است که برای استخوانها ، چشم ها ، اعصاب و پوست ما مفید است....

ماهی منبع عالی پروتئین ، امگا ۳ و ویتامین D است و اعتقاد بر این است که برای استخوانها ، چشم ها ، اعصاب و پوست ما مفید است.مانند بسیاری از گروه های غذایی ، مصرف ماهی نیز سالها ترس و نگرانی را به همراه داشت ، مانند نگرانی از میزان جیوه؛  اما متخصصان تغذیه خاطرنشان می کنند که خطرات مرتبط با ماهی در مقایسه با فواید مصرف آن بسیار ناچیزند.متخصصان مصرف ماهی را توصیه میکنند.سازمان بهداشت و تغذیه ی جهانی توصیه می کند ، هفته ای حداقل دو وعده ماهی میل کنید که حداقل یکی از این دو وعده شامل بخش هایی از ماهی روغنی باشند. (هر وعده حدودا ۱۴۰ گرم در نظر گرفته شده است).

مصرف ماهی چه تاثیری بر قند خون و دیابت دارد؟

مزایای ماهی برای سلامتی

ماهی منبع خوبی از اسیدهای چرب پروتئین و امگا ۳ است.

ماهی روغنی منبع خوبی از امگا ۳ است به همین دلیل توصیه می شود که هفته ای حداقل یک وعده  ماهی روغنی بخورید.امگا ۳ میتواند به سلامت قلب  کمک کند.

همچنین ببینید:

فواید شاهی برای دیابتی ها

ماهی برای افراد مبتلا به دیابت

ماهی چرب یکی از سالم ترین غذاهای کره زمین است.ماهی سالمون ، ساردین ، ​​شاه ماهی و ماهی خال خالی منابع عالی اسیدهای چرب امگا ۳ DHA و EPA هستند که برای سلامتی قلب فواید عمده ای دارند.

دریافت مقدار کافی از این چربی ها به طور منظم ، به ویژه برای افراد دیابتی که خطر ابتلا به بیماری های قلبی و سکته در آنها بالاتر است ، بسیار مهم است.

DHA و EPA از سلولهایی که رگهای خونی شما را تشکیل میدهند، محافظت می کنند ، نشانگرهای التهاب را کاهش می دهند و نحوه عملکرد شریان های شما را بعد از خوردن غذا بهبود می بخشند .تعدادی از مطالعات تجربی نشان می دهند که افرادی که مرتباً ماهی چرب می خورند ، کمتر در معرض خطر ابتلا به نارسایی قلبی قرار دارند و احتمال ابتلا به بیماری های قلبی نیز در آنها کمتر است.

در مطالعاتی ، مردان و زنان مسنی که ۵ تا ۷ روز در هفته به مدت ۸ هفته ماهی های چرب مصرف می کردند ، کاهش قابل توجهی در میزان تری گلیسیریدها و نشانگرهای التهابیشان داشتند.ماهی همچنین یک منبع عالی از پروتئین با کیفیت است ، که به شما کمک می کند احساس سیری کنید و میزان متابولیسمتان را نیز افزایش می دهد.مقادیر کم ویتامین D در افراد مبتلا به دیابت رایج است ، بنابراین اضافه کردن ماهی در رژیم غذایی روش خوبی برای اضافه کردن ویتامین D به رژیم غذایی شما است.

دانشمندان و محققان تصور میکنند که مصرف ماهی ممکن است خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را کاهش دهد.با این حال ، هنوز مشخص نشده است که آیا ماهی می تواند به دلیل داشتن یک اثر پیشگیرانه در دیابت نوع ۲ مورد توجه قرار گیرد و مصرف بیشتر ماهی در یک رژیم غذایی مناسب آیا بهتراست؟.

خطرات محتمل برای سلامتی در اثر خوردن ماهی

میزان بیشتری از جیوه در بعضی از ماهی ها از جمله کوسه ، اره ماهی ، مارلین و ماهی تن یافت می شود. تصور نمی شود سطح جیوه موجود در بدن بیشتر ماهیان خطرناک باشد ، اما NHS به زنان باردار یا شیرده توصیه می کند که این دسته از ماهی ها را نخورند:

کوسه

اره ماهی

مارلین

ماهی تن تازه ، اما خاطر نشان می کند که ماهی تن کنسرو شده را می توان در حد اعتدال مصرف کرد.آلرژی به ماهی و غذاهای دریایی ، بعد از آلرژی به تخم مرغ و بادام زمینی ، نسبتاً شایع است. علائم آلرژی می تواند شامل تهوع ، احساس بیماری، گرفتگی معده و اسهال باشد.

مواد بهداشتی ، نگهداری و ذخیره سازی

خوردن ماهی خام یا پخته نشده می تواند منجر به مسمومیت غذایی شود. صدف اغلب به صورت خام سرو می شود و در نتیجه خطر بیشتری برای ایجاد مسمومیت غذایی نسبت به ماهی پخته شده ایجاد میکند. ماهی های خام را نباید در تماس مستقیم با سایر مواد غذایی قرار داد. دستان خود را بعد از دست زدن به گوشت خام ماهی بشویید.

توجه : مطالب پزشک من از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از این رو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .

منابع:

diabetes

healthline

دیدگاه تان را بنویسید

 

x