فروشگاه دیابت مال
کد خبر: 1015

باید ها و نباید های تغذیه دیابتی ها

چیزی که برای شما بزرگواران دیابتی مهم است، این هست که دانش تان ، آگاهی تان را نسبت به ضرورت محدودیت‌ها بالا ببرید و بدانید که این محدودیت ها نباید ...

با توجه به سوالات متعدد مخاطبین پزشک من در مورد باید ها و نباید های تغذیه دیابتی ها، ویدئو زیر ضبط و منتشر شده است:

چند ماهی هست همراهتان هستم برای انتقال نکات تغذیه‌ای که میتواند آگاهی شما را افزایش بدهد و در کنترل بیماری شما این افزایش آگاهی موثر باشد. هر از گاهی کامنت های شما بزرگواران را در صفحه نگاه می‌کنم و این را دریافت کردم که همچنان انتظار بعضی‌ها از افرادی که در واقع درگیر مسئله دیابت هستند این است که من باید یه لیست بخوریم یا نخوریم مطلق داشته باشم ، یعنی خانوم دکتر این‌همه توضیح ندهید فقط به من بگویید بخوریم یا نخوریم .

چی بخوریم  چقدر بخوریم  با چی بخوریم

یا اینکه یکسری مواد غذایی را برای خودشون منع مطلق کرده اند و زندگی را دچار محدودیت بالایی کردند .

ما در هر موردی اگر از خودمان سوال غلط بپرسیم پاسخ درست نمی‌توانیم دریافت کنیم ، سوال صحیح برای یک فرد دیابتی این نیست که این را بخورم یا این را نخورم ، شاید باید بگوییم بهترین نوع سوال کردن این نیست که خانم دکتر بخورم یا نخورم.

همچنین ببینید:

افراد مستعد برای ابتلا به دیابت نوع دو

پس بهترین نوع سوال چی هست؟ بهترین نوع سوال بزرگواران این هستش که بپرسید من چقدر باید بخورم، من با چه ترکیبی بخورم، این را با چی بخورم و چه زمان دریافت کنم.

بنابراین نگاه من به خورد و خوراک ، نگاه من به دریافت مواد غذایی به هیچ عنوان لازم نیست نگاه صفر و یک باشد ، یعنی یا باشد یا نباشد. بلکه شما باید یاد بگیرید به چه مقدار با چه ترکیب و در چه زمانی دریافت کنید.

اگر این اطلاعات و آگاهی را داشته باشیم، زمانی که شما قند خون تان توسط درمان دارویی تان در یک سطح با ثباتی حفظ شده است، با آزادی زیادی می توانید برنامه غذایی خودتان را تنظیم کنید و جلو برید و عمدتاً ما محدودیت‌هایی باز تا حدی صفر و یک را زمانی اعمال می‌کنیم که هنوز داروی فرد به دوز تنظیمیش نرسیده است ، هنوز در حال بالا و پایین کردن دوز دارو هستند و در واقع هموگلوبین A1C خیلی بالا هست و ما مجبور هستیم آن موقع محدودیت‌هایی را داشته باشیم .

همچنین ببینید:

دلایل لاغری شدید در دیابتی ها

اما همیشه می‌دانیم این محدودیت‌ها باید ظرف مدت دو سه ماه دیگر بیشتر نشود و به یک وضعیت باثباتی برسد .

آن چیزی که برای شما بزرگواران مهم است این هست که دانش‌ تان ، آگاهی تان را نسبت به ضرورت محدودیت‌ها بالا ببرید و بدانید که این محدودیت ها نباید بیشتر از ۲ تا ۳ ماه زیاد باشند، بلکه آن چیزی که باز تکرار می‌کنم، باید باید یاد بگیرید چه زمان با چه ترکیب و به چه مقدار دریافت کنید است.

اساساً پاسخ فیزیولوژیک افراد خیلی فاکتور مهمی هست، یعنی صرفاً آن چیزی که ما اینجا به شما اعلام می کنیم ، مثلاً نمایه گلایسمی شان هست ، لود گلایسمی شان انقدر هست و شما می‌توانید به این میزان استفاده کنید. یادتان باشد همیشه به پاسخ فیزیولوژیک افراد هم دقت می‌کنیم و این هم یکی از فاکتورهایی هست که در تنظیم رژیم غذایی بسیار بسیار حائز اهمیت است .

دیدگاه تان را بنویسید

 

x