آیا خوردن پنیر می تواند قند خون را کنترل کند؟
یک مطالعه جدید نشان می دهد که پنیر باعث افزایش حساسیت به انسولین در موش های مبتلا به پیش دیابت می شود. براساس آمار انجمن دیابت آمریکا (ADA) ، ۳۰.۳ میلیون از بزرگسال در ایالات متحده با دیابت زندگی می کنند و این بیماری هفتمین عامل اصلی مرگ و میر در ایالات متحده است...
یک مطالعه جدید نشان می دهد که پنیر باعث افزایش حساسیت به انسولین در موش های مبتلا به پیش دیابت می شود.
براساس آمار انجمن دیابت آمریکا (ADA) ، ۳۰.۳ میلیون از بزرگسال در ایالات متحده با دیابت زندگی می کنند و این بیماری هفتمین عامل اصلی مرگ و میر در ایالات متحده است.
در دیابت نوع ۲ ، بدن فرد قادر به استفاده صحیح از انسولین برای جذب قند از خون به سلول ها نیست.
پنیر با داشتن چربی و نمک ، وقتی موضوع دیابت و به طور کلی سلامتی مطرح میشود ، موضوع جنجالی است.
در حالی که بسیاری از مردم از آن به عنوان بخشی از رژیم غذایی خود لذت می برند ، ADA انواع کم چربی آن را نسبت به پنیر معمولی چرب توصیه می کند.
همچنین ببینید:
مشکل بزرگ تحقیق درباره اثرات پنیر این است که بسیاری از تحقیقات توسط سازمان های لبنی حمایت می شوند.
اغلب مشخص نیست که چه میزان یک سرمایه گذار در طراحی و تفسیر یک مطالعه خاص نقش دارد. عدم اعتماد عمومی به این مطالعات بسیار شگفت آور است ، به ویژه هنگامی که آنها ادعاهای جسورانه ای را مطرح می کنند که با توصیه های بهداشت عمومی مخالف هستند.
یک مطالعه اخیرا نشان داده است که هم پنیرچرب معمولی و هم پنیرکم چرب ، حساسیت به انسولین را در موش های مبتلا به پیش دیابت بهبود می بخشند. انجمن کشاورزان کانادا بودجه این تحقیقات را تأمین کرده اند.
هزاران اسطوره در اینترنت شناور هستند که از پنیر تصویر بدی به ما میدهند. بنابراین احتیاج به دقت وبررسی بیشتری برای فهمیدن اینکه آیا پنیر خوب است یا بد احتیاج داریم.
بیمارانی که قند خون بالایی دارند معمولاً متابولیسم پایینی دارند ، این امر بر جذب کربوهیدرات ها در بدن تأثیر می گذارد. یک رژیم متعادل و مغذی به مدیریت قند خون در بدن کمک می کند.
جالب اینجاست که انواع مختلف پنیر وجود دارد و هر کدام از انواع آن چیزهای خوبی برای ارائه دارند. با این حال ، ما اغلب وقتی به دیابت مبتلا می شویم به ارزش غذایی پنیر شک می کنیم.
اما به چند دلیل شما باید پنیر را به رژیم غذایی خود اضافه کنید حتی اگر مبتلا به دیابت هستید:
مقدار کم کربوهیدرات
خوردن غذای سالم در دیابت یک چالش است! در حقیقت مقدار مشخصی از کربوهیدرات مجاز برای مصرف در طول روز وجود دارد. متوسط مقدار کربوهیدرات مجاز برای یک فرد دیابتی حدود ۴۰ـ۵۰ گرم در روز است. حدود ۱ اونس (حدودا ۲۸ گرم) پنیر دارای حدود ۱ گرم کربوهیدرات است ، پنیر موزارلا یا پنیر چدار هر دو کربوهیدرات بسیار کمتری دارند. با این حال ، همیشه توصیه می شود که پنیر را در رژیم غذایی خود در حد اعتدال نگه دارید.
به کاهش وزن کمک می کند
چاقی منجر به دیابت نوع ۲ می شود. در حقیقت ، تجمع چربی در اطراف شکم اغلب اولین شاخص دیابت است. این شرایط خواستار مدیریت رژیم غذایی و به دنبال آن ورزش است. پنیر می تواند با کراکرهای بدون چربی یا میوه یا سبزیجات ترکیب شود و یک میان وعده دلپذیر را درست کند. پنیر می تواند وعده های غذایی شما را خوشمزه ترکند و میتواند برای مدت طولانی تری به شما احساس سیری بدهد و گرسنگی را مهار کند. که اینها همه به کاهش وزن کمک می کنند ، که این کاهش برای افراد دیابتی ضروری است.
حساسیت به انسولین را بهبود می بخشد
کلیه محصولات لبنی به دلیل داشتن کلسیم غنی شده به افزایش تراکم مواد معدنی استخوان و تقویت استخوان ها کمک می کنند. پنیر نه تنها خوشمزه است بلکه در عین حال منبع خوبی از کلسیم است ، که به بدن مواد مغذی فراوانی می دهد تا بتواند در تعادل باقی بماند ودیابت را کنترل کند. مطابق مقاله ای که در مجله Nutricion Hospitaliaria منتشر شده است ، مصرف حداقل سه چهار وعده لبنیات به صورت روزانه (بسته به فرد و میزان قندخون وی) می تواند حساسیت به انسولین را بهبود بخشد.
توجه : مطالب پزشک من از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از این رو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .
منابع:
medicalnewstoday
timesofindia.indiatimes
دیدگاه تان را بنویسید