فروشگاه دیابت مال
کد خبر: 94

احتمال ابتلا به دیابت با توجه به تیپ شخصیت افراد!

شما در کدام دسته هستید: افرادی که به نیمه ی خالی لیوان توجه میکنید یا افرادی که به نیمه ی پر آن توجه میکنند...؟

شما در کدام دسته هستید: افرادی که به نیمه ی خالی لیوان توجه میکنید یا افرادی که به نیمه ی پر آن توجه میکنند؟ وقتی نوبت به ابتلا به دیابت نوع ۲ می رسد ، ممکن است این نوع نگرش تفاوت ایجاد کند ، طبق تحقیقات جدید شگفت آوری که به تازگی منتشر در مجله انجمن یائسگی آمریکای شمالی (NAMS) منتشر شده است  داشتن یک نگاه خوش بینانه به زندگی می تواند خطر ابتلا ی فرد به دیابت را کاهش دهد.

احتمال ابتلا به دیابت با توجه به تیپ شخصیت افراد

قبلاً مشخص شده است که شرایط خاصی مانند چاقی ، نژاد ، کم تحرکی و سابقه خانوادگی می تواند فرد را مستعد ابتلا به دیابت نوع ۲ کند. برای این مطالعه ، محققان تصمیم گرفتند تا تأثیر احتمالی ویژگی های نامطلوب شخصیت ، مانند افسردگی ، بدبینی و خصومت را بررسی کنند. آنها از یک پایگاه داده بزرگ در مورد سلامت زنان ، به مدت ۱۴ سال اطلاعات مربوط به نزدیک به ۱۴۰۰۰۰ زن یائسه غیر مبتلا به دیابت را دنبال کردند. زنان در گروه از خوش بین ، بدبین و دارای رفتارهای خصومت آمیز در چهار دسته قرار گرفتند. در طی مراحل پیگیری ، حدود ۱۹۰۰۰ نفر از این زنان به دیابت نوع ۲ مبتلا شدند.

در رتبه بندی خوش بینی ، محققان دریافتند که زنان با میزان خوش بینی بیشتر ۱۲ درصد کمتر از زنان دارای میزان خوشبینی کمتر در معرض خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ قرار دارند. خطر ابتلا در زنان در کمترین ربع منفی نگری ۹ درصد بیشتر و در زنان در کمترین ربع خصومت ۱۷٪ بیشتر بود. محققان همچنین گزارش دادند که این نتایج مستقل از رفتارهای عمده بهداشتی اعمال می شود.

طبق گفته مدیر اجرایی این مطالعه، این یافته ها می تواند برای کمک به زنان در جلوگیری از ابتلا به دیابت نوع ۲ ارزشمند باشد. همانطور که وی گفت ، "ویژگی های شخصیت در طول زندگی فرد پایدار می مانند. بنابراین ، زنانی که بیشتر در معرض خطر ابتلا به دیابت هستند و در واقع کمتر خوش بین ، بیشتر منفی نگر و دارای احساس خصومت بالایی هستند ، می توانند استراتژی های پیشگیری متناسب با تیپ های شخصیتی خود داشته باشند.

توجه : مطالب پزشک من از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از این رو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست.

منابع:

 diabetesselfmanagement

دیدگاه تان را بنویسید

 

x