تجزیه و تحلیل سطح پارامتر های التهابی در افراد بالای 50 سال
التهاب مغزی در سنین بالا عوارض زیادی همچون خستگی مداوم، تغییر خلق و خو، اختلالات گفتاری و ...
شرایط التهابی مزمن ناشی از افزایش سطح واسطه های پیش التهابی در گردش خون در سالمندان شایع است. هدف این مقاله تجزیه و تحلیل تعادل بین مارکر های پیش التهابی و ضد التهابی در افراد بود. این مطالعه در افراد بالای 50 سال، ساکنان لهستان که در خانه زندگی می کنند یا در مراکز مراقبت های مسکونی اقامت دارند، انجام شده است.
این مطالعه شامل 90 نفر (69 زن و 21 مرد) با سن بین 50 تا 90 سال بود. افرادی که CRP غیرطبیعی دارند تمایل آماری به سمت فیبرینوژن بالاتر دارند و سطح IL10 و IL-1α پایین تر در مقایسه با بیمارانی که سطح CRP در آنها در حد طبیعی بود. غلظت IL-6 ناهنجاری را در CRP پیش بینی کرد. التهاب در افراد بالای 50 سال ممکن است با سطح غیر طبیعی فیبرینوژن و IL-6 مرتبط باشد.
پیری یک روند طبیعی و برگشت ناپذیر است که با گذشت زمان پیشرفت می کند و منجر به تغییرات ساختاری، عملکردی و آسیب شناختی زیادی در بدن می شود. سرعت روند پیری بسیار شخصی است و به شرایط مختلف بیولوژیکی، روانی و اجتماعی فرد بستگی دارد.
همچنین ببینید:
پیری و به دنبال آن پیری، یکی از کمترین مراحل شناخته شده چرخه زندگی انسان است. نیاز به تجزیه و تحلیل عمیق روند پیری انجام شده توسط تیم های بین رشته ای مشهود است.
فعالیت پیش التهابی در افراد سالم در سنین بالا یک واکنش طبیعی بدن در برابر اختلالات در هموستاز آن است. با این حال، میزان تنظیم مجدد سرم سیتوکین های پیش التهابی و پروتئین های فاز حاد با شیوع بالاتر بیماری و افزایش خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی، بیماری های مفصلی تحلیل برنده، چاقی، دیابت، زوال عقل، پوکی استخوان، سرطان ها و سایر شرایط همراه است که منجر به ناتوانی دائمی می شود. و میزان مرگ و میر را در میان افراد مسن افزایش داده و التهاب مزمن یکی از وجوه تمایز پیری است.
عوارض التهاب مغزی در سنین بالا چیست؟
- فلج
- خستگی مداوم
- تغییر خلق و خو
- مشکلات حافظه
- اختلالات گفتاری
- مشکلات شنوایی یا بینایی
- ضعف یا عدم هماهنگی عضلات
توجه: مطالب پزشک من از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد. از این رو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست.
منابع:
sciencedirect
دیدگاه تان را بنویسید