فروشگاه دیابت مال
کد خبر: 475

فواید جوز هندی برای دیابتی ها

جوز هندی در داروهای آیرودزیک برای مشکلات گوارشی ، انزال زودرس و بی اختیاری ادرار استفاده می شود. جوز هندی در برخی داروها ، محصولات دندانپزشکی (به نظر می رسد به از بین بردن باکتری ها در دهان کمک میکند) و عطرها استفاده می شود ...

فواید جوز هندی برای دیابتی ها

از این ادویه برای درمان تعدادی ازبیماری ها از جمله موارد زیر استفاده شده است:

گاستروانتریت (التهاب معده و روده ها ، به طور معمول ناشی از سموم باکتریایی یا عفونت ویروسی و همراه با ایجاد استفراغ و اسهال است.)

دیسنتری(عفونت روده که منجر به اسهال شدید با حضور خون و مخاط در مدفوع می شود.)

استفراغ

سوء هاضمه

آرتروز

درد عضلانی

دندان درد

اضطراب

همچنین ببینید:

رزماری حاوی ترکیبات ضد دیابتی است

همچنین از جوز هندی در داروهای آیرودزیک برای مشکلات گوارشی ، انزال زودرس و بی اختیاری ادرار استفاده می شود. جوز هندی در برخی داروها ، محصولات دندانپزشکی (به نظر می رسد به از بین بردن باکتری ها در دهان کمک میکند) و عطرها استفاده می شود. به عنوان یک مکمل ، جوز هندی به شکل کپسول موجود است و از آن در طب چینی نیز استفاده می شود.برخی از هشدارها: مصرف زیاد جوز هندی می تواند مضر باشد. جوز هندی حاوی میریستین است (ماده ای که در روغن جوز هندی یافت می شود). میریستین دارای خواص توهم زایی است و ممکن است منجر به حالت تهوع ، استفراغ ، دو بینی ، مشکلات گردش خون و اثرات روانگردان شود.

مقدار جوز هندی که معمولاً در پخت و پز یا پخت از آن استفاده می کنیم بی ضرر است. اما مصرف بیش از دو قاشق چای خوری جوز هندی ممکن است عوارض جانبی ناخوشایندی ایجاد کند. عوارض جانبی اغلب چند ساعت پس از مصرف رخ می دهند. مصرف جوز هندی زیاد می تواند کشنده باشد. همچنین ، جوز هندی ممکن است با داروهای ضد اضطراب ، مانند دیازپام ، اوندانسترون  و بوسپیرون  تداخل ایجاد کند.

جوز هندی  و دیابت

در این زمینه تحقیقات بیشتری لازم است اما در مطالعات انجام شده بر روی موش ها ، عصاره جوز هندی گلوکز را کاهش داده ، سلول های بتا را به  ترشح انسولین  بیشتر تحریک کرده ، سطح چربی خون را بهبود بخشیده  و در کنترل وزن بدن موثر بوده است. بر اساس این داده ها که در کنفرانس داروسازی انگلیس ارائه شده است به نظر می رسد که می توان گفت که جوز هندی ممکن است به افراد مبتلا به دیابت کمک کند.

همچنین آزمایشات کنترل شده دیگری بر روی حیوانات نشان داده است که عصاره جوز هندی:

به طور قابل توجهی سطح قند خون را کاهش داده است .

باعث بهبود وضعیت چربی در خون می شود.

سلولهای بتا لوزالمعده را تحریک می کند تا انسولین بیشتری آزاد کنند.

همچنین در این آزمایشات وزن کبد و لوزالمعده بهبود یافته است.

توجه : مطالب پزشک من از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از این رو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .

منابع:

diabetesselfmanagement

thealternativedaily

دیدگاه تان را بنویسید

 

x