۴ قدم تا موفقیت در خرید درست مواد غذایی!
خرید مواد غذایی سالم باید ساده باشد. اما با رفتن به سوپرمارکتی تقریباً به اندازه یک زمین فوتبال ، خرید می تواند کاری گیج کننده و وقت گیر باشد. رفتن به فروشگاه با برنامه می تواند به شما در صرفه جویی در وقت ، هزینه و انتخابی سالم تر کمک کند...
خرید مواد غذایی سالم باید ساده باشد. اما با رفتن به سوپرمارکتی تقریباً به اندازه یک زمین فوتبال ، خرید می تواند کاری گیج کننده و وقت گیر باشد. رفتن به فروشگاه با برنامه می تواند به شما در صرفه جویی در وقت ، هزینه و انتخابی سالم تر کمک کند. این برنامه چهار مرحله ای استرس ناشی از خرید مواد غذایی را از بین خواهد برد و به شما کمک می کند وعده های غذایی خوشمزه و دوستدار دیابت را روی میز غذای خود داشته باشید.
مرحله۱. وعده های غذایی خود را برنامه ریزی کنید.
چه به یک فروشگاه مواد غذایی بروید و چه مواد غذایی را بصورت آنلاین سفارش دهید ، هر سفر موفقی برای خرید باید با فهمیدن آنچه قصد دارید بخورید آغاز شود.
با استفاده از دستورالعمل تهیه ی غذاهای مورد نظرتان، مواد مورد نیاز خود را یادداشت کنید و کابینت و یخچال خود را بررسی کنید تا ببینید چه چیزهایی را باید برای غذاهای مورد نظرتان خریداری کنید
مرحله۲. لیستی تهیه کنید.
یک لیست برای تهیه همه موارد مورد نیاز برنامه غذایی شما ضروری است ، اما همچنین می تواند به شما در خرید موثرتر ، صرفه جویی در وقت و جلوگیری از خریدهای غیر ضروری کمک کند.
لیست مواد غذایی به قدری موثر است که مطالعه ای که در سال ۲۰۱۵ در Journal of Nutrition Education and Behavior منتشر شد ، نشان داد افرادی که با لیست خرید می کنند ، به طور قابل توجهی رژیم های غذایی سالم تری دارند – و وزن آنها نیز کمتر از افرادی است که ترجیح می دهند در لحظه و در فروشگاه انتخاب هایشان را انجام دهند.
یک لیست خرید دقیق به شما کمک می کند آشپزخانه خود را با کالاهای اساسی پر کنید و عناصر سازنده وعده های غذایی سالم را برای خود فراهم کنید.
پس قبل از رفتن به فروشگاه یا شروع سفارش آنلاین:
از مواد مورد نیاز برای یخچال ، فریزر و انبار خود یک لیست تهیه کنید. اگر مواد اولیه صبحانه ، میان وعده و ناهار سریع را ندارید ، آنها را به لیست خود اضافه کنید.
به لیست خود نگاه کنید و مطمئن شوید که متعادل است. درست مثل بشقاب غذایتان ، لیست مواد غذایی شما باید حاوی نیمی از سبزیجات غیر نشاسته ای ، یک چهارم پروتئین بدون چربی و یک چهارم غذاهای کربوهیدراتی باشد.
برای آسان تر شدن کارتان میتوانید این لیست را کم کم و در طول هفته با توجه به موادی که تمام میشوند و موادی که لازم دارید تهیه کنید.
مرحله۳. یک برنامه بازی داشته باشید.
با در دست داشتن لیست ، تقریباً آماده رفتن به سوپرمارکت هستید. اما قبل از انجام این کار ، زمان بندی را در نظر بگیرید. خرید با شکم خالی باعث می شود که تسلیم خوراکی های هوس برانگیز شوید و به سمت خرید هله هوله ها بروید.
پس بعد از میل کردن غذا و یا میان وعده به خرید بروید. سفارش آنلاین مواد غذایی نیز می تواند از خرید مواد غیرضروری جلوگیری کند و پایبند بودن تان به لیست را آسان کند.
یادتان باشد تخفیف ها را هم بررسی کنید این تخفیف ها گاهی بسیار کمک کننده هستند.
مرحله۴. از داخل به بیرون خرید کنید.
بسیاری از ما شنیده ایم که برای مواد غذایی کامل مانند میوه های تازه ، سبزیجات و پروتئین بدون چربی به محیط بیرون فروشگاه مراجعه مکنیم. با این وجود ، گزینه های بسیار خوبی نیز در مرکز فروشگاه وجود دارد.
شروع سفر خرید خود را با خرید غذاهای پایدار در قفسه از راهروهای مرکزی شروع کنید تا غذاهای یخچالی و منجمد برای مدت کمتری در سبد شما و در دمای اتاق قرار بگیرند.
برای جلوگیری از خرید غیرضروری ، فقط به راهروهایی که مواد غذایی موجود در لیست شما را دارند بروید. روی غذاهای کم فرآوری مانند غذاهای غلات کامل مانند ماکارونی ، بلغور جو دوسر و برنج قهوه ای تمرکز کنید. آجیل و کره مغزها روغن زیتون و کانولا ؛ غذاهای کنسرو شده مانند ماهی تن ، سبزیجات و میوه ها هم فراموش نشوند. به یاد داشته باشید که برچسب های تغذیه را بخوانید و خرید محصولاتی با قند ، سدیم و چربی اشباع شده محدود کنید.
بعد ، برای محصولات تازه و غذاهای یخچالی مانند لبنیات ، تخم مرغ ، گوشت و غذاهای دریایی اقدام کنید.
راهرو غذاهای منجمد را برای مرحله ی آخر خریدتان در نظر داشته باشید تا غذاهای منجمد شما قبل از بازگشت به خانه ذوب نشوند. گزینه های سالم در بخش غذاهای منجمد شامل میوه ها ، سبزیجات و پروتئین بدون چربی هستند.
مراقب سس ها ، شکر و ادویه های اضافه شده در محصولات منجمد باشید – مواد را بررسی کنید و محصولی را انتخاب کنید که تنها ماده اصلی آن ماده غذایی باشد.
توجه : مطالب پزشک من از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از این رو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .
دیدگاه تان را بنویسید