فروشگاه دیابت مال
کد خبر: 1708

اُمیکرون در کودکان – آمار و نرخ بستری

از علائم اُمیکرون در کودکان می توان به آبریزش بینی، سرفه، گلودرد، تب، اسهال و استفراغ اشاره کرد. خانواده ها باید توجه بیشتری به فرزندان خود داشته باشند و تمامی دستورالعمل های بهداشتی مخصوصا زدن ماسک را جدی گرفته و به آنها عمل کنند...

اُمیکرون در کودکان

طبق گفته  CDC، پذیرش‌های جدید در بیمارستان‌ها برای کودکان مبتلا به COVID-19 افزایش یافته است. اگرچه بستری شدن در بیمارستان افزایش یافته است، اما مرگ و میر کودکان همچنان پایین است.

اُمیکرون در کودکان - آمار و نرخ بستری

از آنجایی که موارد اُمیکرون به طور چشمگیری در ایالات متحده افزایش می یابد، کودکان اکنون با نرخ های بسیار بالاتری نسبت به افزایش های قبلی به COVID-19 مبتلا می شوند.

اکثر مرگ و میرهای ناشی از کووید در میان کودکان اتفاق نمی افتد. با این حال دور نگه داشتن کودکان از بیمارستان و دوری از موارد جدی   COVID-19 وظیفه اصلی والدین است.

همچنین ببینید:

درمان کرونای خفیف در خانه

با اینکه همچنان به اطلاعات بیشتری نیاز است اما علائم کلی اُمیکرون در کودکان با تب، آبریزش بینی، بدن درد و سرفه خشک همراه است. خانواده ها باید جهت جلوگیری از ابتلا کودکان به اُمیکرون موارد لازم را رعایت نمایند؛ از جمله شستن مکرر دست ها، زیرا استفاده از ماسک برای کودکان چندان آسان نیست. استفاده از ماسک اغلب برای کودکان بالای دو سال توصیه می شود، و برای کودکان زیر دو سال توصیه به ماسک نمی شود.

 

خطر ابتلا به ویروس کرونا برای کودکان زیر ۵ سال چقدر است؟  اُمیکرون چگونه بر جوانان و افراد واکسینه نشده تأثیر گذاشته است؟

 به نظر می رسد اُمیکرون بسیار مسری تر از سویه های قبلی COVID-19 است. تعداد بستری شدن در بیمارستان به دلیل کووید در کودکان قطعا در حال افزایش است.

 

چرا نرخ بستری شدن کودکان در بیمارستان افزایش می یابد؟

کودکان تنها 2 درصد از بستری شدن در بیمارستان را تشکیل می دهند.

با این حال، دلایل مختلفی وجود دارد که چرا بستری شدن کودکان در بیمارستان با افزایش Omicron در حال افزایش است.

نرخ بستری برای کودکان کمتر از 1 سال بیشتر از کودکان بین 5 تا 11 سال است و این به این دلیل است که آستانه کمتری برای پذیرش نوزادان مبتلا به کووید وجود دارد. همچنین اگر نوزاد کمتر از 2 ماه تب داشته باشد، در هر صورت بستری می شود.

البته نکته قابل توجه این است که ویروس افراد واکسینه نشده را هدف قرار می دهد و بچه های زیر 5 سال به شدت آسیب پذیر هستند.

 

آیا کودکان باید به مهدکودک بروند یا در خانه بمانند؟ اگر رفتن به مهد کودک مشکلی ندارد، چه اقداماتی باید انجام داد؟

هیچ پاسخ درستی برای این سوال وجود ندارد که در مورد هر خانواده صدق کند. هر خانواده باید خطرات و مزایای گزینه های مراقبت از کودک خود را در نظر بگیرد تا بهترین را برای آنها تعیین کند.

خطر مهدکودک به چند چیز بستگی دارد؛ حجم کلاس، اینکه مراقبین واکسینه شده باشند یا خیر، و اینکه مراقبان و کودکان از ماسک به درستی استفاده کنند یا خیر. هرچه تعداد این اقدامات حفاظتی بیشتر باشد، خطر انتقال کووید کمتر می‌شود.

کودکان باید در مهدکودک ماسک داشته باشند، همان چیزی که حتما همه ی بچه ها بایدرعایت کنند. مهدکودک ها باید سیستم های تهویه خود را ارتقا دهند و اگر نتوانستند، باید پنجره را باز کنند. بچه ها در صورت امکان باید در محیط بیرون غذا بخورند، هر کودک بیش از 2 سال باید از ماسک استفاده کند.

 

آیا والدینی که بچه های کوچک دارند باید از سفر با هواپیما یا اتوبوس اجتناب کنند؟ اگر سفر ضروری است چه تدابیری باید اتخاذ شود؟

هر موقعیتی که با ازدحام جمعیت مرتبط است، با توجه به نرخ مثبت بالای این ویروس در سراسر کشور و ماهیت بسیار مسری این سویه، شما و خانواده‌تان را در معرض خطر بیشتری برای قرار گرفتن در معرض کووید قرار می‌دهد.

اگر مسافرت ضروری است، حتماً برای افراد بالای 2 سال ماسک استفاده کنید و دست‌ها را مرتب شسته یا ضدعفونی کنید. در صورت امکان فاصله خود را با سایر افراد حفظ کنید.

COVID-19 شباهتی به آنفولانزا در بزرگسالان ندارد، به این معنی که برای بیماران بزرگسال، کووید بسیار بدتر از آنفولانزا است. اما در کودکان ویروس ها مشابه هستند. اگر والدین برای آنفولانزا محدودیت هایی برای مسافرت قائل شوند، برای کووید نیز منطقی است. این عمل تأثیر سلامتی را در کودکان با شرایط آنفولانزا و کووید را دارد. در بزرگسالان یکسان نیست.

 

متداول‌ترین سؤال، تست فرزندم برای کووید مثبت شد، چه چیزی می‌توانم به او بدهم؟

برای کودکان خردسالی که آزمایش کووید آنها مثبت است، در حال حاضر هیچ داروی خاصی وجود ندارد که بتوانند آن را دریافت کنند. بهتر است که با پزشک اطفال صحبت کنید.

بهترین توصیه این است که کووید یک ویروس است درست مانند بسیاری از ویروس های دیگر که کودکان به آن مبتلا می شوند، بنابراین دادن مایعات فراوان به کودک و استراحت زیاد می تواند موثر باشد. مراقب هرگونه علائم مشکل تنفسی یا کم آبی باشید و در صورت داشتن هر گونه نگرانی به پزشک اطفال مراجعه نمایید.

همچنین ببینید:

اومیکرون چیست و دارای چه علائمی می باشد؟

بهترین کار این است که مطمئن شوید همه افراد در خانه که واجد شرایط هستند واکسینه شده و تقویت می شوند. بهترین راه برای محافظت از نوزادان در برابر کووید این است که مادران در دوران بارداری واکسینه و تقویت شوند. سطوح بالایی از آنتی بادی ها به نوزادان منتقل می شود و آنها را در ماه های اول زندگی محافظت می کند.

توصیه می شود از تجمعات بزرگ خودداری کنید. در صورت امکان در فضای باز بمانید. مهمتر از همه، اگر کسی در خانواده بیمار است، در خانه خود را قرنطینه کنید.

 

توجه : مطالب پزشک من از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از این رو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .

 

منابع:

healthline

 

 

دیدگاه تان را بنویسید

 

x