انجام چه ورزش هایی در دوران بارداری ممنوع است؟
تعداد کمی ورزش یا فعالیت وجود دارد که ممکن است باعث صدمه یا ایجاد مشکلات دیگری برای شما یا کودک تان شود.پس خوب است که بدانید این فعالیت ها چه چیزهایی هستند تا بتوانید از انجام آنها در دوران بارداری خودداری کنید...
تعداد کمی ورزش یا فعالیت وجود دارد که ممکن است باعث صدمه یا ایجاد مشکلات دیگری برای شما یا کودک تان شود.پس خوب است که بدانید این فعالیت ها چه چیزهایی هستند تا بتوانید از انجام آنها در دوران بارداری خودداری کنید.
روش های زیادی وجود دارد که شما می توانید در دوران بارداری فعال باشید ، اما ممکن است تمرینات ذکر شده در زیر در این دوران برایتان ایمن و بی خطر نباشند.
ورزش تماسی و بارداری
ورزش های تماسی فعالیت هایی مانند فوتبال ، راگبی ، هاکی یا ورزش های رزمی هستند. به دلیل نحوه بازی در آنها ، خطر ضربه خوردن به شما وجود دارد و بنابراین بهتر است در دوران بارداری این ورزش ها را انجام ندهید.
اگر عضوی از یک تیم باشید ، می توانید با آنها تمرین کنید البته به شرطی که در جایی که احتمال ضربه خوردن به شما وجود دارد ضربه حاضر نشوید.
فعالیت هایی که در طول بارداری ممکن است منجر به سقط شوند
هرگونه ورزش یا فعالیتی که در آن خطر سقوط وجود دارد ، مانند اسکی ، کوهنوردی یا اسب سواری ، می تواند خطرناک باشد. و این موضوع به این دلیل است که برجستگی شکم شما مرکز ثقل بدنتان را تغییر می دهد ، که می تواند حفظ تعادل را برایتان دشوار کند.
اگر دوچرخه سواری می کنید و نگران افتادن هستید ، می توانید در سالن بدنسازی به دوچرخه سواری داخل سالن تغییر مکان دهید.
ورزش در ارتفاعات در بارداری
نباید در ارتفاعات (بیش از ۲۵۰۰ متر) ورزش کنید ، مگر اینکه به آن عادت کرده باشید ، زیرا باعث کاهش اکسیژن رسانی به شما و کودک تان می شود.
اگر به جایی با ارتفاع بیش از ۲۵۰۰ متر رفته اید ، باید حداقل چهار تا پنج روز صبر کنید تا بدن شما قبل از انجام هرگونه فعالیت ابتدا با محیط تطبیق پیدا کند .
غواصی در هنگام بارداری
غواصی در دوران بارداری ایمن نیست.
حباب های گاز نیتروژن می توانند از جفت عبور کنند و نوزاد متولد نشده شما هیچ محافظتی در برابر حالت به وجود آمده ندارد.
ورزش در حالتی که روی پشتتان دراز کشیده اید
بعد از ۱۶ هفته ، ورزش روی پشت می تواند باعث افت فشار خون و ایجاد سرگیجه در برخی از خانم ها شود.
وزن کودک می تواند به رگهای اصلی فشار وارد کند و جریان خون در قلب شما و در نتیجه در قلب کودکتان را نیز کاهش دهد.
به همین دلیل ، ما همچنین توصیه می کنیم که در اواخر بارداری به پهلو بخوابید.
کلاسهای ورزشی که برای بارداری ساخته نشده است
در حالی که کلاس های یوگا ، پیلاتس و ورزش های هوازی در دوران بارداری بسیار عالی هستند ، مطمئن شوید که مربی شما برای آموزش به زنان باردار نیز آموزش دیده است.
به عنوان مثال ، آنها باید به شما توصیه کنند از انجام برخی از تمرینات یا حالت ها مانند خوابیدن به پشت پس از ۱۶ هفته خودداری کنید.
اگر قبل از اینکه بفهمید باردار هستید در هر یک از این گونه تمرینات شرکت کرده اید و اکنون نگران وضعیتتان هستید برای اطمینان خاطر با مامای خود صحبت کنید.
توجه : مطالب پزشک من از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از این رو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .
منابع:
womenshealthmag
دیدگاه تان را بنویسید