آیا اگر دیابت دارید می توانید ذرت بخورید؟
آیا اگر دیابت دارید می توانید ذرت بخورید؟ بله ، اگر دیابت دارید می توانید ذرت بخورید. ذرت منبع انرژی ، ویتامین ها ، مواد معدنی و فیبر است. همچنین دارای سدیم و چربی کمی است....
آیا اگر دیابت دارید می توانید ذرت بخورید؟
بله ، اگر دیابت دارید می توانید ذرت بخورید. ذرت منبع انرژی ، ویتامین ها ، مواد معدنی و فیبر است. همچنین دارای سدیم و چربی کمی است.
یک مقدارمتوسط از ذرت پخته ، زرد و شیرین دارای:
کالری: ۷۷
کربوهیدرات ها: ۱۷.۱گرم
فیبر رژیم غذایی: ۲.۴گرم
قندها: ۲.۹گرم
فیبر: ۲.۵گرم
پروتئین: ۲.۹گرم
چربی: ۱.۱گرم
همچنین دارای:
ویتامین A
ویتامین B
ویتامین C
پتاسیم
منیزیم
آهن
روی
همچنین ببینید:
شاخص گلیسمی ذرت
نحوه تأثیر غذا بر قند خون توسط شاخص قند خون (GI) نشان داده شده است. غذاهایی که دارای GI از ۵۶ تا ۶۹ هستند ، غذاهایی با شاخص گلیسمی متوسط هستند. غذاهای دارای نمره ی ۷۰ و بالاتر می توانند سطح قند خون شما را افزایش دهند.شاخص گلیسمی ذرت ۵۲ است.
رژیم غذایی کم کربوهیدرات و پر چربی در مقابل رژیم های کم چرب و پر کربوهیدرات
یک مطالعه معتبردر طی ۵۲ هفته اثرات رژیم غذایی کم کربوهیدرات و پرچرب را در مقایسه با یک رژیم غذایی پرکربوهیدرات و کم چرب را بر روی بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲ مقایسه کرد. اگرچه هر دو رژیم متوسط قند خون ، وزن و قند ناشتا را بهبود بخشیدند ، رژیم کم کربوهیدرات در کنترل کلی گلوکز بسیار بهتر عمل کرد.
آیا فوایدی در خوردن ذرت وجود دارد؟
طبق یک مطالعه جدید ، مصرف زیاد فلاونوئیدها ، مانند همان هایی که در ذرت موجود است(بزرگترین گروه ترکیبات فنلی آن)خطر ابتلا به بیماری های مزمن از جمله دیابت را کاهش می دهد. این مطالعه همچنین نشان داد:
مصرف متوسط نشاسته مقاوم (حدود ۱۰ گرم در روز) ذرت می تواند پاسخ گلوکز و انسولین را کاهش دهد.
مصرف منظم ذرت باعث بهبود سلامتی دستگاه گوارش می شود و می تواند خطر ابتلا به بیماری های مزمن مانند دیابت نوع ۲ و چاقی را کاهش دهد.
این مطالعه نشان می دهد که مطالعات بیشتری در مورد ترکیبات فعال زیستی ذرت در رابطه با سلامتی مورد نیاز است.
همچنین ببینید:
نان ذرت چیست؟ فواید، مضرات و طرز تهیه آن
شربت ذرت با فروکتوز بالا
شربت ذرت با فروکتوز بالا شیرین کننده ای است که از ذرت تهیه می شود. این شربت معمولاً در غذاهای فرآوری شده یافت می شود. اگرچه ، شربت ذرت با فروکتوز بالا ممکن است قند خون را به اندازه قند معمولی افزایش ندهد ، اما باعث تحریک ترشح انسولین نیز نمی شود و درنتیجه افراد مبتلا به دیابت به انسولین برای تنظیم قند خون احتیاج خواهند داشت .
شربت ذرت با فروکتوز بالا همچنین می تواند منجر به مقاومت به لپتین شود. براساس ژورنال غدد درونریز ، هورمون لپتین باعث ایجاد احساس سیری می شود و به مغز شما اطلاع می دهد که بدن نیازی به خوردن غذای بیشتر ندارد و میتواند کالری را با سرعت عادی بسوزاند.
در آخر
خوردن ذرت دارای مزایایی است ، اما این مهم است که درک کنید که چگونه میزان کربوهیدرات موجود درآن بر قند خونتان تاثیر میگذارد و چگونه با خوردن آن همچنان می توانید دیابت خود را مدیریت کنید.
اگرچه همه افراد مبتلا به دیابت نسبت به بعضی از غذاها یکسان واکنش نشان نمی دهند ، پیروی ازدستور العمل های رژیم غذایی مربوط به دیابت و پیگیری آنچه می خورید می تواند کمکتان کند.
توجه : مطالب پزشک من از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از این رو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .
منابع:
healthline
دیدگاه تان را بنویسید