فروشگاه دیابت مال
کد خبر: 61

استرس و ضعف مدیریت بدن در برابر دیابت!

رویدادهای سال ۲۰۲۰ استرس ما را ازآنچه بوده است بیشتر کرده است. مطمئناً استرس یک قسمت طبیعی از زندگی است و نکته اصلی یادگیری نحوه کنار آمدن با آن است. وقتی نمی توانید از عهده استرس برآیید ، آن وقت است که می تواند بر سلامتی شما تأثیر بگذارد...

رویدادهای سال ۲۰۲۰ استرس ما را ازآنچه بوده است بیشتر کرده است. مطمئناً استرس یک قسمت طبیعی از زندگی است و نکته اصلی یادگیری نحوه کنار آمدن با آن است. وقتی نمی توانید از عهده استرس برآیید ، آن وقت است که می تواند بر سلامتی شما تأثیر بگذارد.

استرس و ضعف مدیریت بدن در برابر دیابت

برخی از استرس ها می توانند خوب باشند ، زیرا به بدن سیگنال می دهد که کورتیزول که یک هورمون استرس است را آزاد کند. با کمال تعجب ، ترشح کوتاه کورتیزول در واقع می تواند ایمنی بدن را افزایش دهد. اما اگر استرس مزمن باشد و منجر به ترشح سطح بالایی از کورتیزول شود ، می تواند بر سیستم ایمنی بدن تأثیر منفی بگذارد و منجر به التهاب شود. استرس همچنین بر گلبول های سفید خون که لنفوسیت نامیده می شوند و به مبارزه با عفونت کمک می کنند تأثیر می گذارد . سطح پایین لنفوسیت ها می تواند شما را در مقابله با عفونت ها تا حدودی بی دفاع کند. و اگر بیمار شوید ، بهبودی ممکن است بیش از حد معمول طول بکشد.

قرار گرفتن در حالت استرس مداوم می تواند اضطراب و افسردگی ایجاد کند ، که همچنین می تواند باعث التهاب شود و مدیریت دیابت را دشوار کند. بالا بودن سطح قند خون برای مدتی طولانی ، خطر ابتلا به عوارض را افزایش داده و همچنین سیستم ایمنی بدن شما را ضعیف می کند. همانطور که میبینید این روند می تواند به یک چرخه معیوب تبدیل شود.

روش های زیادی برای کاهش استرس وجود دارد ، مانند مراقبه ، تنفس عمیق ، فعالیت بدنی و ارتباط با دیگران. حتی تماشای یک فیلم یا برنامه تلویزیونی خنده دار نیز می تواند معجزه کند. برخی افراد دریافته اند که ژورنالینگ به آنها کمک می کند تا منابع استرس و راه حل های ممکن را شناسایی کنند. خوردن غذای سالم ، خواب کافی و پرهیز از الکل ، مواد مخدر و سیگار کشیدن نیز می تواند به شما کمک کند. اگر همچنان اضطراب یا افسردگی در شما مداوم بود ، صحبت با ارائه دهنده خدمات بهداشتی یا مشاور می تواند مفید باشد.

توجه : مطالب پزشک من از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از این رو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست.

منابع:

diabetesselfmanagement

دیدگاه تان را بنویسید

 

x