تخم مرغ برای افراد دیابتی خوب است یا بد؟
تخم مرغ به مدت طولانی یکی از غذاهای گیج کننده بوده است. از یک طرف ، حاوی مواد مغذی ضروری مانند کولین ، لوتئین و ویتامین های گروه B و منبع خوبی از پروتئین است...
تخم مرغ به مدت طولانی یکی از غذاهای گیج کننده بوده است. از یک طرف ، حاوی مواد مغذی ضروری مانند کولین ، لوتئین و ویتامین های گروه B و منبع خوبی از پروتئین است. و از طرف دیگر ، حاوی مقادیر بالاتری از کلسترول نسبت به سایر مواد غذایی است که ممکن است بسته به نوع واکنش بدن شما بر روی سطح کلسترول خون شما تأثیر بگذارد.
در تجزیه و تحلیلی که اخیرا روی تخم مرغ انجام شده و در مجله تغذیه بالینی اروپا منتشر شده است محققان قصد داشتند بر تحقیقات قبلی و مطالعاتی که از زمان انجام آنها کمتر از ۱۰ سال گذشته است نظارتی داشته باشند. آنها همچنین به طور جداگانه به بررسی مطالعات مداخله ای(مطالعاتی که در آن شرکت کنندگان به طور تصادفی کاری را انجام می دهند یا انجام نمی دهند)و مطالعات مشاهده ای که در آن شرکت کنندگان و رفتارهای آنها طی یک دوره زمانی ردیابی می شوند پرداختند. تفاوت بین این دو نوع مطالعه ممکن است به ویژه در مورد تخم مرغ بسیار مهم باشد ، زیرا افرادی که به طور کلی از آگاهی بیشتری در زمینه سلامتی و تغذیه برخوردار هستند ممکن است که مصرف تخم مرغ را بیش از افراد دیگر محدود کنند که این کارمنجر به ایجاد تفاوت در نتایج می شود که هیچ ارتباطی با مصرف تخم مرغ ندارد.
همانطور که در مقاله ای در مورد آخرین تجزیه و تحلیل در Diabetes.co.uk اشاره شد ، محققان هیچ رابطه ای ثابت بین مصرف تخم مرغ و خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ در طی دوره های پیگیری تا ۷ سال پیدا نکردند. هم در افراد دیابتی و هم در افراد فاقد آن هیچ ارتباط مستقیمی بین مصرف تخم مرغ و کلسیم عروق کرونر که یک عامل اصلی خطر برای تنگ شدن عروق است وجود ندارد.
در افرادی که در معرض خطر بیشتری برای ابتلا به بیماری های قلبی هستند ، مشخص شد که خوردن تخم مرغ خطر افزایش سطح غیر طبیعی چربی خون را کاهش می دهد و ممکن است منجر به کاهش سطح پلاک در شریان های برخی از شرکت کنندگان در مطالعه شود. به طور کلی ، محققان هیچ ارتباطی بین مصرف تخم مرغ و سطح کلسترول خون در افراد مبتلا به دیابت یا غیر مبتلا به آن مشاهده نکردند. آنها همچنین نتیجه گرفتند که در مطالعات مشاهده ای که بین مصرف تخم مرغ و کلسترول خون رابطه ای پیدا کرده اند ، این نتیجه به احتمال زیاد به دلیل سایر الگوی های غذایی شرکت کنندگان و سبک زندگی کلی آنها بوده است.
توجه : مطالب پزشک من از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از این رو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست.
منابع:
diabetesselfmanagement
دیدگاه تان را بنویسید