فواید نعناع (عصاره آن) بر مشکلات گوارشی!!!
از دوران کودکی هر وقت که دل درد یا دل پیچه داشتیم کمی عرق نعنا میخوردیم که مثل آب روی آتش عمل میکرد، عرق نعناع به خاطر داشتن خاصیت ...
نعناع یک گیاه معطر و بومی اروپا و آسیا ، هزاران سال است که برای طعم دلپذیر و مزایای سلامتی مورد استفاده قرار می گیرد.
نعناع به عنوان طعم دهنده در آب نبات و سایر غذاها استفاده می شود. علاوه بر این ، بسیاری از افراد نعناع را به عنوان چای طراوت بخش و بدون کافئین مصرف می کنند.
برگ نعناع حاوی چندین اسانس از جمله منتول ، منتون و لیمونن است
منتول خاصیت خنک کنندگی و رایحه نعناع را می بخشد.
در حالی که چای نعناع اغلب به دلیل طعم آن نوشیده می شود ، ممکن است چندین فایده برای سلامتی نیز داشته باشد. خود چای به ندرت از نظر علمی مورد مطالعه قرار گرفته است ، اما عصاره نعناع را مورد مطالعه قرار داده اند.
همچنین ببینید:
ناراحتی های گوارشی را آسان میکند
نعناع ممکن است علائم گوارشی مانند گاز ، نفخ و سوء هاضمه را تسکین دهد.
مطالعات حیوانی نشان می دهند که نعناع سیستم گوارشی شما را آرام می کند و ممکن است درد را کاهش دهد. همچنین از انقباض ماهیچه های صاف جلوگیری می کند ، که می تواند اسپاسم در روده شما را برطرف کند.
مطالعه بر روی 926 فرد مبتلا به سندرم روده تحریک پذیر (IBS) که حداقل به مدت دو هفته با روغن نعناع درمان شده بودند ، به این نتیجه رسید که نعناع به طور قابل توجهی علائم را نسبت به دارو تسکین می دهد
در یک مطالعه بر روی 72 نفر مبتلا به IBS ، کپسول روغن نعناع علائم IBS را تا 40 درصد پس از چهار هفته کاهش داد ، در حالی که این میزان تنها 24.3 درصد با دارو بود .
علاوه بر این ، در بررسی 14 کارآزمایی بالینی در نزدیک به 2000 کودک ، طول و شدت درد شکم را کاهش داد .
علاوه بر این ، کپسول های حاوی روغن نعناع در مطالعه ای روی 200 نفر که تحت شیمی درمانی سرطان قرار گرفته بودند ، میزان و شدت تهوع و استفراغ را کاهش داد .
در حالی که در هیچ مطالعه ای چای نعناع برای هضم و گوارش مورد بررسی قرار نگرفته است ، ممکن است چای دارای اثرات مشابه باشد.
همچنین ببینید:
خلاصه نشان داده شده است که روغن نعناع ماهیچه های دستگاه گوارش را شل می کند و علائم مختلف گوارشی را بهبود می بخشد.
توجه : مطالب پزشک من از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از این رو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .
منابع:
healthline
دیدگاه تان را بنویسید