فروشگاه دیابت مال
کد خبر: 745

دلایل ریزش مو در خانم ها!

دلایل متعددی در رابطه با ریزش مو در خانم ها داریم که اول باید بررسی شود نوع ریزش مو که به صورت ریزش موی سکه‌ای است یا ریزش مو مردانه هست یا ...

با توجه به سوالات متعدد مخاطبین پزشک من در مورد دلایل ریزش مو در خانم ها، ویدئو زیر ضبط و منتشر شده است:

دلایل ریزش مو در خانم ها!

دکتر مهاجری تهرانی فوق تخصص غدد پاسخ می‌دهد:

دلایل ریزش مو در خانم ها!

ریزش موها در خانم ها دو نوع اصلی داره. البته علل دیگری هم داره، یکی ریزش موهای مردانه است یعنی شبیه ریزش موها در مردان هست که معمولاً در فرق سر اتفاق می‌افته.

در مردان که به واسطه افزایش هورمون های جنسی تستوسترون و دیگر هورمون های جنسی، این ریزش مو صورت می‌گیره و باعث میشه که به صورت وسیع کلاً فرق سر ریزش مو پیدا بکنه‌‌‌‌‌‌‌، در خانم ها این صورت هست ولی مقدارش کمتر و به طور کامل هم ریزش مو نداریم و یک مقدار در قسمت وسط و فرق سریع این ریزش مو وجود داره که بهش میگن ریزش مو مردانه.

همچنین ببینید:

ریزش مو چیست و چه عواملی باعث آن می‌شوند!؟

البته ریزش موی دیگری هم داریم که بهش آلوپسی یا آره آتا می‌گویند که به صورت تیکه تیکه در بعضی از قسمت ها، در مو های سر ما ریزش داریم به صورت ریزش موی سکه‌ای به اصطلاح بهش گفته میشه که بحث امشب ما نیست و عمدتاً ریزش موی مردانه که خیلی خیلی شایع تر هست رو من بهش می‌پردازم.

ما برای بررسی علل ریزش مو در خانم ها عمدتاً بررسی هورمونی انجام می‌دهیم، یعنی هورمون های جنسی رو توسط آزمایش خون اندازه‌گیری می‌کنیم مثل تستوسترون، مثل بقیه هورمون هایی که از فوق کلیه ترشح میشه.

بررسی هورمون های تیروئید را داریم، بررسی کم خونی که عمدتا از فقر آهن صورت می‌گیره.

بعضی از املاح را اندازه گیری می‌کنیم، بعضی از ویتامین ها مثل ویتامین b۱۲، مثل زینک، اینها ممکنه که بررسی بشه و در نهایت اگر که تشخیص علت خاصی براش داده شد، مثلا کم کاری تیروئید، مثلا کم خونی، خب درمان اون صورت می‌گیره. در غیر این صورت درمان هایی رو برای کسانی که ریزش موی مردانه دارن در خانم‌ها انجام می‌دهیم. فقط باید توجه داشته باشیم که این درمان ها طولانیه و پاسخ به درمان را معمولاً شما بعد از ۶ ماه خواهید دید، بنابراین عجله نباید بکنید و واقع‌بینانه آدم باید به مسئله نگاه بکنه که چقدر رشد مو ایجاد شده.

همچنین ببینید:

کراتینه مو ؛ مزایا و معایب آن

باید خدمتتون عرض بکنم که درمان هایی که صورت می‌گیره هم باعث میشه که از ریزش موها جلوگیری بشه و هم کمک می‌کنه که موهای جدید یا موهای ترمینال که ضخیم تر هم هستند رشد بکنه و تاثیر این دوتا و با گرفتن عکس به صورت سریال در فواصل مشخص مثلاً هر چند ماه یک دفعه، می‌تونید که مقایسه کنید که ریزش موها چقدر بهتر شده یا تاثیری داشته یا نداشته و باید که صبر کرد و قبل از اینکه ریزش موها خیلی زیاد باشه و پیشرفت ریزش موها زیاد باشه درمان بهتره شروع بشه تا اثر بهتری رو بتونیم از درمان بگیریم.

دیدگاه تان را بنویسید

 

x