فروشگاه دیابت مال
کد خبر: 797

ارتباط استرس و سردرد های تنشی

سردرد از نوع تنشی ممکن است ناشی از استرس زندگی روزمره، خستگی چشم یا وضعیت بد بدن باشند ...

سردرد از نوع تنشی اصطلاحی است که برای توصیف سردردی ایجاد می‌شود که باعث ایجاد دردی خفیف تا متوسط ​​می‌شود و این احساس اغلب مانند یک باند محکم در سراسر پیشانی یا فشار به اطراف سر و گردن است.

این سردرد ها ممکن است ناشی از استرس زندگی روزمره، خستگی چشم یا وضعیت بد بدن باشند. آنها با فعالیت روزمره بدتر نمی‌شوند و بنابراین معمولاً مانع از انجام کار های روزمره افراد نمی‌شوند.

ارتباط استرس و سردرد های تنشی

به طور معمول، درد آنقدر دردسرساز نیست که باعث شود مبتلایان به پزشک مراجعه کنند. افرادی که دچار سردرد تنشی می‌شوند حساسیت به نور، صدا یا حرکت را تجربه نمی‌کنند و حالت تهوع یا استفراغ ندارند.

دلیل اصلی سردرد تنشی ناشناخته است.

رویکرد ها به سردرد های تنشی:

متخصصان مغز و اعصاب که در درمان سردرد تمرکز دارند، ارزیابی ها و مراقبت های جامعی را ارائه می‌دهند. برای سردرد های تنشی طیف وسیعی از گزینه های دارویی را ارائه می‌دهند، از جمله دارو هایی که به پیشگیری از آنها کمک می کند و سایر مواردی که درد را درمان می‌کنند.

همچنین ببینید:

انواع تومور های مغزی و تاثیری که بر سلامتی دارند؟

علائم و نشانه های سردرد تنشی:

علائم سردرد تنشی شامل موارد زیر است:

دردی خفیف تا شدید، از 30 دقیقه تا کل هفته ادامه دارد

تنگی یا فشار از روی پیشانی یا پهلو ها و پشت سر

حساسیت روی پوست سر، گردن و شانه ها

گاهی اوقات، از دست دادن اشتها

سردرد های تنشی اگر 15 یا بیشتر روز در ماه و به مدت حداقل سه ماه بروز کنند، مزمن در نظر گرفته می‌شوند. اگر کمتر از 15 روز در ماه رخ دهند، آنها اپیزودیک محسوب می‌شوند.

سردرد های تنشی از آنجا که با درد شکم، حالت تهوع و استفراغ، اختلال در گفتار، اختلالات بینایی مانند لکه های کور یا چراغ چشمک زن و ضعف یا بی‌حسی در یک طرف بدن همراه نیستند، از میگرن متفاوت هستند. فعالیت بدنی معمولاً، دردی مانند میگرن را تشدید نمی‌کند. افزایش حساسیت به نور یا صدا می‌تواند اتفاق بیفتد، گرچه این امر معمول نیست.

تشخیص سردرد های تنشی:

سردرد های تنشی معمولاً براساس علائم تشخیص داده می‌شوند. پزشک در مورد شدت، دفعات و مدت زمان سردرد و همچنین سایر علائم رخ داده و دارو های مصرفی شما سوال خواهد کرد. داشتن یک ژورنال سردرد، روش خوبی برای ردیابی محل و شدت درد، مدت زمان درد، دارو های مصرفی و محرک های احتمالی سردرد است.

اگر پزشک شما به تومور یا آنوریسم مشکوک است، ممکن است یک یا چند آزمایش زیر را انجام دهید:

کامپیوتری توموگرافی (CT): اسکن سی تی اسکن با استفاده از یک پرتو اشعه ایکس نازک است که می‌چرخد در اطراف منطقه مورد بررسی. یک کامپیوتر داده ها را پردازش می‌کند تا یک تصویر مقطعی 3 بعدی ایجاد کند.

تصویربرداری تشدید مغناطیسی (MRI) MRI با استفاده از خاصیت مغناطیسی، امواج رادیویی و تکنولوژی کامپیوتر، به جای اشعه ایکس، به تولید تصاویر از مغز شما. در شرایط مناسب، MRI و سایر روش های تصویربرداری به پزشکان اجازه می‌دهد تا ببینند ساختار های بزرگتر مغز در هنگام میگرن و سردرد درگیر هستند یا نه.

درمان های سردرد تنشی:

پزشک شما ممکن است دارو هایی برای جلوگیری و درمان سردرد های تنشی تجویز کند. دارو هایی که ممکن است به جلوگیری از سردرد های تنشی کمک کنند، عبارتند از:

دارو های ضد افسردگی سه حلقه‌ای، دارو های ضد افسردگی دارای کیفیت ضد درد یا تسکین درد هستند. اگرچه ممکن است افسرده نباشید، پزشک ممکن است دارو هایی مانند آمی تریپتیلین یا داکسپین را برای کمک به کاهش فرکانس و شدت سردرد تجویز کند.

همچنین ببینید:

درمان کمر درد با جایگزینی دیسک مصنوعی

مسدود کننده های بتا: دارویی مانند پروپرانولول ممکن است با داروی ضد افسردگی مانند آمی تریپتیلین ترکیب شود تا از سردرد های مزمن روزانه جلوگیری کند.

دی والپروئکس سدیم: این دارو برای درمان سردرد مزمن روزانه، از جمله سردرد های مزمن از نوع تنش استفاده می‌شود.

دارو هایی که برای درمان سردردهای تنشی تجویز می‌شوند عبارتند از:

مسکن های بدون نسخه: اینها معمولاً برای تسکین درد های خفیف تا متوسط ​​کافی هستند. آنها شامل آسپرین، استامینوفن، ایبوپروفن و ناپروکسن هستند.

تسکین دهنده های ترکیبی درد: استفاده از این دارو ها محدود است، زیرا استفاده بیش از حد می‌تواند الگوی سردرد را بدتر کند و با گذشت زمان می‌تواند به شکل عادت درآید. این دارو ها اغلب حاوی بوتال بیتال، باربیتورات یا مواد مخدر همراه با آسپرین یا استامینوفن هستند.

اگر پزشک برای شما دارو تجویز کرده است، حتماً سوال کنید:

هر چند وقت یکبار باید دارو مصرف شود

اگر دارو باید همراه با وعده های غذایی یا با معده خالی مصرف شود

در صورت ادامه درد یا سایر علائم چه باید کرد

توجه: مطالب پزشک من از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد. از این رو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست.

منابع:

ucsfhealth

دیدگاه تان را بنویسید

 

x