چه رابطه ای بین دیابت و خشم وجود دارد؟
عصبانیت می تواند با تأثیر منفی که بر فیزیولوژی و همچنین بهزیستی ذهنی و عاطفی ما میگذارد، احساسی بسیار مخرب باشد ...
عصبانیت می تواند با تأثیر منفی که بر فیزیولوژی و همچنین بهزیستی ذهنی و عاطفی ما میگذارد، احساسی بسیار مخرب باشد.
عصبانیت چیست؟
خشم احساس نارضایتی و خصومتی است که غالباً در پاسخ به یک کار اشتباه تلقی شده بوجود می آید..
عصبانیت واکنش استرس در بدن را آغاز می کند و باعث افزایش قند خون ، ضربان قلب و فشار خون می شود.
طبیعی است که مبتلایان به دیابت عصبانیت را تجربه کنند ، در حالی که اغلب این سؤال را میپرسند که چرا آنها به دیابت مبتلا هستند ، در حالی که افراد دیگر سالم هستند.
همچنین ببینید:
چرا باید خشم را به حداقل برسانیم؟
عصبانیت غالباً در پیشرفت دیابت نقش دارد ، عصبانیت یک فرد ممکن است او را ترغیب کند تا به دنبال آزادی از این وضعیت برود و در نتیجه دچارغفلت از خود مدیریت در دیابت شود.
لازم به ذکر است که عصبانیت یک احساس طبیعی است که کاربردهای خود را در وجود انسان دارد ، اما در صورت عدم کنترل ، می تواند منجر به اثرات منفی بر سلامت فردی و روابط اجتماعی شود.
چگونه می توانیم عصبانیت را مدیریت کنیم؟
رویکردهای مبتنی بر ذهن آگاهی به عنوان ابزاری مؤثر و پایدار برای کمک به مدیریت خشم شناخته می شوند.
تحقیقات نشان داده است که با آگاهی از محرک ها و همچنین آگاهی از تأثیر عاطفی ، روحی و جسمی عصبانیت ، فرد می تواند به جای واکنش نسبت به محرک هایی که ممکن است واکنش خودکار داشته باشند ، به صورت آگاهانه به آنها پاسخ دهد.
چرا خشم نیاز به کنترل دارد؟
عصبانیت در صورت عدم رسیدگی ، قدرت مخربی خواهد داشت ، و تأثیر منفی بر سلامت روانی و جسمی از جمله کاهش مدیریت بر کنترل قند خون خواهد داشت.
الگوهای بیان عصبانیت با ترشح نا مناسب کورتیزول (که گاهی به آن هورمون استرس گفته می شود) همراه هستند، و در نتیجه بر عملکرد سیستم ایمنی و بهبودی پس از جراحی و … تاثیرات منفی خواهند گذاشت.
توجه : مطالب پزشک من از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از این رو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .
منابع:
diabetes
دیدگاه تان را بنویسید