مضرات مصرف نمک برای دیابتی ها
طی چند سال گذشته ، مصرف روزانه نمک ما کاهش یافته است ، اما ما هنوز هم در روز بیشتر از 6 گرم نمک مصرف می کنیم ...
طی چند سال گذشته ، مصرف روزانه نمک ما کاهش یافته است ، اما ما هنوز هم در روز بیشتر از 6 گرم نمک مصرف می کنیم .اجماع اقدامات مربوط به نمک و سلامتی با همکاری دولت و تولید کنندگان مواد غذایی منجر شده اند تا نمک موجود در غذاهای فرآوری شده را کاهش داده شود ، که همین امر منجر به کاهش ابتلا به بیماری های فشارخون شده است.در اینجا ما با نکات و توصیه های عملی به بررسی چگونگی کاهش نمک در رژیم غذایی خود خواهیم پرداخت.
همچنین ببینید:
خطر را کاهش دهید
اگرچه نمک بر میزان قند خون تأثیر نمی گذارد ، اما مهم است که شما به عنوان بخشی از مدیریت دیابتتان مصرف آن را محدود کنید، زیرا نمک زیاد می تواند فشار خون شما را بالا ببرد. و مبتلایان به دیابت به خودی خود بیشتر در معرض ابتلا به فشار خون بالا هستند که خطر ابتلا به بیماری های قلبی ، سکته مغزی و بیماری کلیوی را نیز افزایش می دهد.و اگر دانستن این مسایل در شما انگیزه کافی برای کاهش مصرف نمک را به وجود نمی آورد، این نگران کننده است. ما همچنین می دانیم که مصرف بیش از حد نمک خطر ابتلا به سرطان معده را نیز افزایش می دهد.با آگاهی از منابع نمک و طی چند مرحله ساده می توانید به راحتی میزان نمکی که می خورید را کاهش دهید.
منابع اصلی نمک …
مواد غذایی فرآوری شده ، مانند میان وعده های آماده و غذاهای آماده
گوشت شور مانند ژامبون ، بیکن و کالباس
میان وعده های شور مانند ترد ، پاپ کورن ، آجیل شور و بیسکویت
سس سویا
پنیر
میگو و ماهی دودی
سس گوجه فرنگی ، سس مایونز ، ترشی
نان و غلات صبحانه
مواد غذایی کنسرو شده ی حاوی نمک
سوپ های کنسروی ، بسته بندی شده و فوری
ساندویچ ها و فست فود
چهار نکته برتر برای کاهش مصرف نمک
مقدار نمکی را که در پخت و پز استفاده می کنید کاهش دهید و به جای اینکه بدون اندازه گیری نمکدان را روی قابلمه تکان دهید ، مقدار نمکی که در غذایتان میریزید را دقیق اندازه گیری کنید.به جای خریدن غذای فرآوری شده ، از میوه ، سبزیجات ، شیر ، سیب زمینی ، برنج و .. را که به طور کلی نمک کمی دارند استفاده کنید.
ما زندگی پر مشغله ای را تجربه می کنیم ، بنابراین مواقعی وجود خواهد داشت که به غذاهای آماده متوسل شویم ، اما سعی کنید خیلی اوقات آنها را خریداری نکنید و در صورت خریداری به برچسب روی بسته بندی توجه کنید و غذاهایی را انتخاب کنید که در آن ها میزان نمک بسیار پایین تر است.موقع خوردن غذا قبل از اینکه غذایتان را بچشید به آن نمک نزنید! گاهی تنها بر حسب عادت به غذایمان نمک اضافه میکنیم. این عادت را ترک کنید و برای مزه دار کردن غذاهایتان از سایر ادویه های مفید استفاده کنید.
7 راه برای کم کردن نمک
به جای نمک ، فلفل سیاه ، فلفل قرمز و پودر فلفل دلمه ای را روی سیب زمینی ها امتحان کنید.
ماهی سفید را با آبلیمو یا بعضی گیاهان عطر و طعم دارمخلوط کنید و طعم دهید.
زنجبیل ، شوید و پیاز با ماهی های روغنی مانند سالمون خوشمزه خواهد بود.
روی غذاهای خود گشنیز خرد کنید.
با استفاده از سیر یا ریحان ،به ماکارونی هایتان طعم دهید.
رزماری روی گوشت نتیجه ی خوبی خواهد داد.
آویشن و مریم گلی به خوبی روی طعم مرغ و بوقلمون اثر میگذارند.
پرسش و پاسخ درباره ی نمک
آیا سنگ نمک یا نمک دریایی سالم تر از نمک سفره اند؟
اگرچه این نمک ها اغلب به عنوان نمک های طبیعی و سالم ترویج داده می شوند ، اما این نمک های گرانتری که می توانید در قفسه های سوپر مارکت ها بیابید با نمک استاندارد معمول تفاوتی ندارند ؛ آنها هم کلرید سدیم غیر ضروری را به رژیم غذایی شما اضافه می کنند.
نمک کم سدیم چیست؟
برخی از افراد از نمک هایی با کم سدیم استفاده می کنند. دراین نمک ها پتاسیم را جایگزین سدیم کرده اند که این کار باعث کاهش محتوای سدیمی نمک می شود اما اگر بیماری کلیوی دارید ، پتاسیم زیاد می تواند برایتان
خطرناک باشد ، بنابراین قبل از استفاده ازین نوع نمک ها ابتدا با تیم مراقبت های بهداشتی خود صحبت کنید.
آیا در مکمل های ویتامینی قابل حل شدن (جوشان) یا مسکن ها نمک وجود دارد؟
اگر مرتباً از مکمل های ویتامین به صورت جوشان استفاده می کنید یا در صورت لزوم مسکن های ضد درد مصرف می کنید ، لازم به یادآوری است که اینها حاوی ۱ گرم نمک در هر قرص میباشند. بنابراین ممکن است با دانستن این موضوع ترجیح دهید خواهید که ازقرص های مکمل غیرجوشان استفاده کنید، به ویژه اگر به شما توصیه شده است که میزان مصرف نمکتان را کنترل کنید و یا میزان مصرفش را کاهش دهید. در هر صورت بهتر است برای مشاوره فردی با تیم مراقبتهای بهداشتی خود صحبت کنید.
توجه : مطالب پزشک من از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از این رو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .
منابع:
diabetes
دیدگاه تان را بنویسید