پماد آلفا زخم پای دیابتی
زخم پا یکی از عوارض دیابت کنترل نشده است که اگر به موقع درمان نشود نتایج نامطلوب خواهد داشت ...
زخم پای دیابتی و پماد الفا
زخم پای دیابتی با نوروپاتی دیابت، بسیاری از افراد مبتلا به دیابت را تحت تأثیر قرار می دهد.
کارشناسان تخمین زده اند که حدود ۱۰ درصد از افراد دیابتی در برخی موارد دچار زخم پا می شوند.
زخم پا می تواند افراد مبتلا به دیابت نوع ۱ و دیابت نوع ۲ را تحت تأثیر قرار دهد.
دیابت به طرق مختلف بر زخم پا تأثیر می گذارد و برای افراد مبتلا به دیابت مهم است که از پیامدهای عدم درمان زخم پا آگاهی کامل داشته باشند.
همچنین ببینید:
زخم پای دیابتی چیست؟
زخم شدن پا می تواند برای هر فردی اتفاق بیفتد و در واقع به ناحیه ای از پوست پا یا پوست ساق پا اشاره دارد که دچار آسیب شده است .
هنگامی که سطح قند خون بالا است یا به طور مرتب در نوسان است ، زخم هایی که به طور معمول بهبود میابند ممکن است به دلیل آسیب عصبی نتوانند خود را به درستی ترمیم کنند. بنابراین حتی یک آسیب خفیف می تواند باعث ایجاد زخم پا شود.
چرا افراد مبتلا به دیابت بیشتر دچار زخم پا می شوند؟
ممکن است سلامت عملکرد عصبی به دلیل نوروپاتی دیابتی محیطی در افراد مبتلا به دیابت کاهش یابد.
این بدان معناست اعصابی که معمولاً احساس درد را از پاها به مغز منتقل می کنند ، به خوبی کار نمی کنند و در نتیجه ممکن است صدمه ای به پای شما وارد شود و شما آن را اصلا حس نکنید.
برخورد پا با چیزی ، پوشیدن کفش های تنگ ، بریدگی ، تاول و کبودی همه می تواند به زخم پای دیابتی تبدیل شود.
باریک و تنگ شدن عروق نیز همچنین می توانند جریان خون را در پاهای برخی از افراد مبتلا به دیابت کاهش دهند و این می تواند توانایی پا را در بهبودی مناسب آسیب مختل کند. و هنگامی که پا بهبود نمی یابد ، در نهایت زخم پا ایجاد خواهد شد.
عوامل خطر ابتلا به زخم پای دیابتی چیست؟
موارد زیر می توانند احتمال ایجاد زخم پا را افزایش دهند:
نوروپاتی
ضعف گردش خون
عدم کنترل درست دیابت
پوشیدن کفش های نامناسب
پابرهنه راه رفتن
افرادی که برای مدتی طولانی به دیابت مبتلا بوده اند و یا دیابت خود را به خوبی کنترل و مدیریت نمی کنند ، بیشتر در معرض ابتلا به زخم پا هستند. سیگار کشیدن ، ورزش نکردن ، اضافه وزن ، داشتن کلسترول بالا یا فشار خون همه می توانند احتمال ایجاد خطر زخم پای دیابتی را افزایش دهند.
زخم پا چقدر جدی است؟
متأسفانه ، برای برخی از افراد مبتلا به دیابت ، نتیجه نهایی زخم پا قطع عضو است. بهبود زخم های پا حتی وقتی چندان عمیق و جدی نیستند هم زمان زیادی طول می کشد و در این مدت یک موضوع ناراحت کننده و آزار دهنده برای فرد خواهد بود.
همچنین ببینید:
چگونه می توان از ایجاد زخم پای دیابتی جلوگیری کرد؟
در واقع مراقبت مناسب از پا راه حل جلوگیری از ایجاد اینگونه آسیب ها می باشد.
علاوه بر این ، افراد مبتلا به دیابت باید حداقل سالی یکبار سلامتی پای خود را توسط پزشک یا متخصص مراقبت های بهداشتی چک کنند. تشخیص علائمی مانند کاهش احساس و اقدام فوری برای بهبود آن به جلوگیری از ایجاد زخم پای دیابتی کمک کند.
در صورت ایجاد این زخم ها چه باید کرد؟
افراد مبتلا به دیابت که نگران زخم پا هستند باید فوراً با پزشک یا متخصص پا مشورت کنند. باید به خوبی از ناحیه ی زخم شده محافظت کنند تا از ایجاد عفونت جلوگیری شود و به بهبود پوست آن ناحیه کمک شود .
پماد آلفا
یکی از راه های درمان زخم پای دیابتی استفاده از پمادهایی است که توسط پزشک تجویز می شوند. یکی از این پمادها، پماد آلفا می باشد. خوب است بدانید که پماد آلفا یک پماد کاملا طبیعی و گیاهی است . این پماد فقط برای درمان زخم پای دیابتی استفاده نمی شود و برای درمان زخم های دیگر نیز به کار می رود. (برای درمان سوختگی های مختلف و کنترل عوارض ناشی از سوختگی ها و زخم های مختلف .)
یکی از مهم ترین ویژگی های این پماد این است که ضد التهاب می باشد. این پماد بسیار سریع عمل می کند و به همین دلیل سریعا التهاب ها را کم تر می کند و به بهبود زخم ها سرعت می بخشد. در واقع همین خاصیت ضد التهاب است که این پماد را بسیار کاربردی کرده است.
بنابراین درصورت تجویز این پماد توسط پزشک ، آن را طبق دستور پزشک مصرف کنید تا نتیجه ی مطلوب را دریافت کنید .
توجه : مطالب پزشک من از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از این رو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .
منابع:
diabetes
دیدگاه تان را بنویسید