فروشگاه دیابت مال
کد خبر: 738

جرم گیری دندان چیست؟

در مورد جرم گیری باور های غلطی وجود دارد، مثل از بین رفتن دندان بر اثر جرم گیری که در این پست به مزایای جرم گیری برای سلامت دهان و دندان اشاره شده ...

جرم گیری دندان 

دکتر ساناز هاشمی جراح دندانپزشک پاسخ می‌دهد:

جرم گیری دندان ها را سفید می‌کنه؟

از اون حالته زردی که به وجود آمده؟

جرم گیری دندان

ببینید اگر که عامل زرد شدن دندان، پلاک های میکروبی باشه که ایجاد جرم کرده باشند، بله.

با جرمگیری این مشکل حل میشه ولی معمولا رنگ دندان‌ ها بر اثر رنگیزه هستند، یعنی که مواد غذایی که بیمار استفاده می‌کنه، می‌تونه رنگ دار باشه مخصوصا چای، چای خیلی می‌تونه رنگ دندان رو زرد کنه.

اینها با یه بروساژ ساده که توسط همون بعد از جرمگیری انجام میشه رنگ دندان‌ ها به حالت اولش برمی‌گرده.

همچنین ببینید:

استفاده صحیح از نخ دندان

یه باور غلطی که متاسفانه همه فکر می‌کنند که میگن جرمگیری نکنین، خیلی از بیماران که مراجعه می‌کنند میگن به ما گفتند که اگر جرمگیری کنیم، جرمگیری باعث میشه که دندان هامون لق بشه یا اینکه فاصله می‌گیره یا دندان هامون از بین میره، علتی که وجود دارد این هستش که به طور کلی بیماری های لثه خیلی بیماری‌ های موزی هستن، یعنی برای بیمار هیچ نوع علائمی از درد و اینکه آبسه داشته باشه چیزی وجود نداره، فقط این جرم ها در ناحیه طوق دندون وجود داره، این جرم هایی که وجود داره باعث میشه که به لثه آسیب وارد بشه، اولین علامتش اینه که لثه ها التهاب پیدا می‌کنند، خونریزی، بوی بد دهان، به مرور روی لثه شل میشه، وقتی که شل میشه بیمار متوجه نمیشه، وقتی جرم ها رو ما برمی‌داریم ناحیه ریشه دندان مشخص میشه.

هم خیلی دندان ها هوا می‌کشن، هم لثه حدوداً ۱۰ تا ۱۵ روز زمان می‌خواد تا دوباره به حالت اول برگرده.

تو این حالت بیمار به علت اینکه هر چی که میل می‌کنه سرما و گرماش اذیتش می‌کنه، میگه عاملش جرم گیری بوده، در حالی که حتما اون جرم ها باید برداشته بشن.

منبع: برنامه طبیب

دیدگاه تان را بنویسید

 

x