خواص و فواید فوق العاده زنجبیل
زنجبیل دارای چندین خاصیت در جهت سلامت کلی بدن است. یکی از خواص زنجبیل قدرت ضد باکتریایی آن است که می تواند از رشد باکتری ها پیشگیری نماید، از جمله باکتری های موجود در دهان...
زنجبیل چیست؟
زنجبیل گیاهی گلدار است که در جنوب شرقی آسیا وجود دارد. زنجبیل را می توان تازه، خشک، پودر شده یا موارد دیگر استفاده کرد.
فواید زنجبیل
زنجبیل سابقه استفاده بسیار طولانی در اشکال مختلف طب سنتی دارد. درهضم غذا، کاهش تهوع و کمک به مبارزه با آنفولانزا و سرماخوردگی موثر است.
بر اساس تحقیقات انجام شده، زنجبیل اثرات ضد التهابی و آنتی اکسیدانی قدرتمندی دارد. به عنوان مثال ممکن است به کاهش استرس اکسیداتیو کمک کند، که نتیجه داشتن مقدار اضافی رادیکال های آزاد در بدن است.
زنجبیل در تسکین تهوع و استفراغ برای برخی افراد کمک کننده است.زنجبیل همچنین ممکن است به تهوع مربوط به شیمی درمانی کمک کند، اما مطالعات انسانی بیشتری مورد نیاز است.
۱.۱ تا ۱.۵ گرم زنجبیل می تواند علائم تهوع را به طور قابل توجهی کاهش دهد.
با این حال زنجبیل تأثیری بر اپیزودهای استفراغ ندارد. اگر چه زنجبیل بی خطر در نظر گرفته شده است، اما قبل از مصرف مقادیر زیادی در صورت باردار بودن با پزشک خود صحبت کنید.
توصیه می شود زنان باردار نزدیک به زایمان یا افرادی که سقط جنین داشته اند از مصرف زنجبیل اجتناب کنند. زنجبیل خونریزی و اختلالات لخته شدن را به دنبال دارد.
همچنین ببینید:
فواید و مضرات زنجبیل برای سلامتی!
زنجبیل ممکن است در کاهش وزن نقش داشته باشد. همچنین می تواند به کاهش شاخص توده بدن (BMI) و سطح انسولین خون کمک کند. سطح بالای انسولین خون با چاقی همراه است.
استئوآرتریت (OA) یک مشکل شایع است. شامل تخریب مفاصل در بدن است که منجر به علائمی مانند درد و سفتی مفاصل می شود.
یکی از بررسی ها نشان داد افرادی که از زنجبیل برای درمان OA خود استفاده می کردند، شاهد کاهش قابل توجهی درد و ناتوانی بودند.
طبق مطالعه انجام شده از ترکیب زنجبیل، دارچین و روغن کنجد می توان به کاهش درد و سفتی در افراد مبتلا به OA زانو کمک کرد.
زنجبیل ممکن است به شدت کاهش قند خون و بهبود عوامل خطر ابتلا به بیماری های قلبی کمک کند. زنجبیل ممکن است خواص ضد دیابتی قدرتمندی داشته باشد.
زنجبیل می تواند به هضم مزمن کمک کند. زنجبیل سبب تخلیه سریع معده می شود، به این منظور برای افراد مبتلا به سوهاضمه و ناراحتی مرتبط با معده مفید می باشد.
زنجبیل در کاهش درد قاعدگی موثر است. یکی از استفاده های سنتی زنجبیل برای تسکین درد از جمله درد قاعدگی است.
مطالعات اخیر به این نتیجه رسیده اند که زنجبیل به همان اندازه موثر است که داروهایی مانند مفنامیک اسید، ایبوپروفن موثر است.
زنجبیل ممکن است کمک به کاهش سطح کلسترول داشته باشد. سطوح بالای کلسترول LDL (بد) با افزایش خطر ابتلا به بیماری های قلبی مرتبط است. غذاهایی که می خورید می توانند تأثیر قوی بر سطح LDL داشته باشند.
زنجبیل حاوی یک ماده است که ممکن است در پیشگیری از سرطان موثر باشد. عنوان یک درمان جایگزین برای اشکال متعددی از سرطان مورد مطالعه قرار گرفته است.
ممکن است در برابر سرطان پستان و سرطان تخمدان نیز موثر باشد. به طور کلی به تحقیقات بیشتری نیاز است.
زنجبیل ممکن است عملکرد مغز را بهبود بخشد و در برابر بیماری آلزایمر محافظت کند.
استرس اکسیداتیو و التهاب مزمن می تواند روند پیری را تسریع سازد.
اعتقاد بر این است که آنها یکی از محرک های اصلی بیماری آلزایمر و زوال شناختی مرتبط با سن هستند.
برخی از مطالعات حیوانی نشان می دهد که آنتی اکسیدان ها و ترکیبات زیست فعال موجود در زنجبیل می توانند پاسخ های التهابی را که در مغز رخ می دهد مهار کنند.
همچنین شواهدی وجود دارد که نشان می دهد زنجبیل می تواند به طور مستقیم به تقویت عملکرد مغز و به محافظت در برابر کاهش عملکرد مغز مرتبط با افزایش سن کمک کند.
همچنین ببینید:
دیابتی ها می توانند زنجبیل بخورند؟
زنجبیل می تواند به مبارزه با عفونت ها کمک کند. در واقع عصاره زنجبیل می تواند رشد بسیاری از انواع مختلف باکتری را مهار کند.
زنجبیل در برابر باکتری های دهان مرتبط با التهاب لثه و پریودنتیت بسیار موثر است. هر دو بیماری التهاب لثه هستند.
زنجبیل تازه ممکن است در برابر ویروس سین سیشیال تنفسی (RSV) که یکی از علل شایع عفونت های تنفسی است نیز موثر باشد.
زنجبیل به مبارزه با باکتری ها و ویروس های مضر کمک می کند، که در نتیجه می تواند خطر ابتلا به عفونت را کاهش دهد.
اضافه کردن زنجبیل به رژیم غذایی
اگر می خواهید زنجبیل را به رژیم غذایی خود اضافه کنید، می توانید این کار را از طریق آنچه می خورید و می نوشید انجام دهید.
زنجبیل مملو از مواد مغذی و ترکیبات زیست فعال است که فواید قدرتمندی برای بدن و مغز دارند.
توجه : مطالب پزشک من از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از این رو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .
منابع:
healthline
دیدگاه تان را بنویسید