فروشگاه دیابت مال
کد خبر: 1510

آنچه در مورد کووید-19 و آرتریت باید بدانید

آرتریت روماتوئید بر عملکرد سیستم ایمنی بدن تأثیر می گذارد و افراد مبتلا به آرتریت روماتوئید بیشتر در معرض خطر برخی از عوارض ناشی از COVID-19 هستند. واکسن COVID-19 برای افراد مبتلا به آرتریت که یک بیماری خود ایمنی است توصیه می شود...

 COVID-19 یک بیماری جدید است که توسط SARS-CoV-2 ایجاد می شود. افراد مبتلا به آرتریت ممکن است در مورد خطر ابتلا به کووید-19 به دلیل وضعیت سلامتی خود نگران باشند.

محققان هنوز نمی دانند که چگونه COVID-19 ممکن است بر فرد مبتلا به آرتریت نسبت به جمعیت عمومی تأثیر بگذارد. با این حال به نظر می رسد که افراد مبتلا به آرتریت التهابی یا خودایمنی ممکن است در معرض خطر بیشتری برای ابتلا به عفونت و ایجاد علائم شدیدتر از دیگران باشند.

آنچه در مورد کووید-19 و آرتریت باید بدانید

COVID-19 چگونه بر افراد مبتلا به آرتریت تأثیر می گذارد؟

محققان و پزشکان اثرات دقیق کووید-19 بر افراد مبتلا به آرتریت را نمی دانند.

طبق گفته بنیاد آرتریت، افراد مبتلا به آرتریت خودایمنی یا التهابی با فعالیت بیماری بالا معمولاً به دلیل کاهش عملکرد سیستم ایمنی، در معرض خطر بیشتری برای ابتلا به عفونت هستند.

در مورد کودکان مبتلا به آرتریت، بنیاد آرتریت پیشنهاد می‌کند که عواملی مانند نوع آرتریت، فعالیت بیماری، درگیری اندام‌ها و سطحی که سیستم ایمنی آنها سرکوب می‌شود، همگی ممکن است در خطر ابتلا به عفونت کروناویروس نقش داشته باشند.

همچنین ببینید:

لوپوس اریتماتوس سیستمیک چیست؟ تشخیص و درمان

برخی از تحقیقات نشان می دهد که افراد مبتلا به آرتریت روماتوئید (RA)  در معرض خطر بیشتری برای ابتلا به عفونت هستند زیرا سیستم ایمنی آنها مختل شده است. این در شرایط خودایمنی مانند RA معمولی است. علاوه بر این موضوع، این افراد ممکن است از داروهایی مانند کورتیکواستروئیدها و داروهای سرکوب کننده سیستم ایمنی استفاده کنند که بر عملکرد سیستم ایمنی نیز تأثیر می گذارد. این ممکن است خطر ابتلا آنها به ویروس را افزایش دهد.

وجود سایر بیماری های زمینه ای مانند دیابت یا بیماری قلبی می تواند خطر را بیشتر کند.

 

آیا COVID-19 برای مبتلایان به آرتریت دارای خطر بیشتری می باشد؟

هنوز شواهد کافی برای تأیید این موضوع وجود ندارد، اما به نظر می‌رسد که افراد مبتلا به آرتریت خودایمنی یا التهابی ممکن است در معرض خطر بالاتر عفونت یا علائم شدید COVID-19 باشند.

مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها (CDC) گزارش می‌دهد که شرایط یا داروهایی که سیستم ایمنی را تضعیف می‌ کنند، خطر ابتلا به بیماری شدید ناشی از COVID-19 را افزایش می‌ دهند.

کارشناسان پیشنهاد می ‌کنند که نگرانی‌ های اصلی برای مبتلایان به بیماری‌های خودایمنی که به COVID-19 مبتلا می‌شوند شامل عفونت‌های باکتریایی ثانویه و سایر عوارضی است که ممکن است در نتیجه عفونت ویروسی اولیه ایجاد شود.

به طور کلی، کسانی که از داروهای سرکوب کننده سیستم ایمنی مانند داروهای بیولوژیک یا کورتیکواستروئیدها استفاده می کنند، بیشتر در معرض خطر عفونت ویروسی شدید قرار دارند. افرادی که از داروهای سرکوب کننده سیستم ایمنی استفاده می کنند و علائمی شبیه آنفولانزا دارند باید فوراً با پزشک خود تماس بگیرند.

متخصصان معمولاً درمان های سرکوب کننده سیستم ایمنی را در افرادی که عفونت فعال دارند توصیه نمی کنند، اما خطر تشدید شدن بیماری نیز قابل تامل است. فرد می تواند با مشورت با پزشک خود تعیین کند که آیا دارو را قطع کند، کاهش دهد یا ادامه دهد.

کسانی که داروهای سرکوب کننده سیستم ایمنی مصرف می کنند و علائم COVID-19  ندارند باید گزینه های خود را با پزشک خود در میان بگذارند. در برخی موارد، خطر تشدید آرتریت ممکن است بیشتر از مزایای توقف درمان باشد.

در هر صورت، مهم است که افراد دوز مصرفی خود را تنظیم نکنند یا بدون مشورت با پزشک، مصرف دارو را قطع نکنند.

 

علائمی که باید مراقب آنها بود

علائم رایج COVID-19، عبارتند از:

سرفه خشک

خستگی

تب

 

علائم دیگر ممکن است شامل موارد زیر باشد:

درد

مشکلات تنفسی

علائم گوارشی، مانند اسهال

گرفتگی یا آبریزش بینی

تنگی نفس

گلو درد

آبریزش چشم

سردردهای شدید

در بیشتر موارد، علائم در عرض 2 تا 14 روز در معرض ویروس قرار می گیرند. اکثر افراد فقط علائم خفیف را تجربه می کنند، اگرچه برخی افراد علائم شدیدتری خواهند داشت.

برخی از افراد ممکن است بدون علامت باشند. این بدان معنی است که آنها این بیماری را دارند اما هیچ علامتی از خود نشان نمی دهند. توجه به این نکته ضروری است که افرادی که بدون علامت هستند همچنان می توانند ویروس را به دیگران منتقل کنند.

منبع اعتماد CDCT توضیح می دهد که ویروس SARS-CoV-2 که باعث COVID-19  می شود بسیار راحت بین افراد پخش می شود. برای کاهش خطر ابتلا به ویروس، افراد باید:

دست ها را به طور مرتب با آب و صابون، حداقل به مدت 20 ثانیه شست و شو دهند.

زمانی که آب و صابون در دسترس نیست از ضدعفونی کننده دست مبتنی بر الکل که حداقل 60 درصد الکل دارد استفاده کنید.

فاصله فیزیکی 6 فوت (2 متر) را از افراد دیگر، به ویژه افرادی که ناقل هستند، حفظ کنید.

در حد امکان از منزل خارج نشوید. و در صورت خروج از منزل از ماسک استفاده کنید.

سطوح و وسایل منزل را مرتب ضدعفونی کنید. به عنوان مثال می توان به شیر آب، دستگیره در، دستگیره توالت، کلید و کنترل وسایل اشاره کرد.

از به اشتراک گذاشتن ظروف، حوله و سایر وسایل شخصی با افراد دیگر خودداری کنید.

از تمام سفرهای غیرضروری هوایی و دریایی و سایر اشکال حمل و نقل عمومی خودداری کنید.

در مورد استفاده از داروهای آرتریت با پزشک صحبت کنید.

همچنین ببینید:

بیماری ادرار شربت افرا (MSUD)

هر فرد در تماس با فرد مبتلا به COVID-9 باید موارد زیر را انجام دهد:

در صورت بروز علائم فوراً با پزشک تماس بگیرید

در صورت بروز علائم شدید، مانند مشکلات تنفسی، فوراً به پزشک مراجعه کنید

قبل از رفتن به هر مرکز درمانی، از قبل تماس بگیرید

 

درمان و مدیریت علائم

در حال حاضر درمان خاصی برای COVID-19 وجود ندارد. هدف از درمان، تسکین علائم در افرادی است که به ویروس مبتلا می شوند.  گزینه ها عبارتند از:

داروهای سرفه

مایعات

داروهای مسکن

واکسیناسیون در بسیاری از مراکز پزشکی در سراسر جهان در حال انجام است.

افرادی که به شدت بیمار می شوند معمولا نیاز به بستری شدن در بیمارستان دارند. در بیمارستان، کارکنان پزشکی ممکن است از اکسیژن درمانی یا دستگاه تنفس مصنوعی استفاده کنند.

مبتلایان به آرتریت که مبتلا به کووید-19 هستند باید درمان آرتریت خود را با پزشک خود در میان بگذارند.

 

در صورت مثبت بودن آزمایش چه کاری باید انجام داد؟

پزشک دستورالعمل‌های فرد را برای کسانی که آزمایش SARS-CoV-2 مثبت دارند ارائه می‌ کند. به طور معمول؛ کسانی که علائم خفیف دارند می توانند ایزوله شده و در خانه بهبود یابند. ایزوله شدن از سرایت ویروس به دیگران جلوگیری می کند.

کسانی که علائم شدید دارند نیاز به مراقبت فوری پزشکی و شاید بستری شدن در بیمارستان دارند. افراد مبتلا به بیماری های زمینه ای و کسانی که داروهای سرکوب کننده سیستم ایمنی مصرف می کنند نیز ممکن است به مراقبت های پزشکی بیشتری نیاز داشته باشند.

 

شرایط افرادی که به COVID-19 مبتلا می شوند بسیار متفاوت است. به عوامل مختلفی بستگی دارد، از جمله:

شدت بیماری

سن

وجود هر گونه بیماری زمینه ای

استفاده از هر گونه درمان سرکوب کننده سیستم ایمنی

تحقیقات کنونی نشان می‌دهد که حدود 80% افراد مورد علائم خفیف تا متوسط ​​را تجربه می‌کنند، 13.8% به بیماری شدید مبتلا می‌شوند و 6.1% به مراقبت‌های ویژه نیاز دارند.

درمان فوری پزشکی ممکن است شرایط را بهبود بخشد و خطر عوارض را کاهش دهد. در موارد شدید  COVID-19، عوارض شامل ذات الریه، نارسایی اندام و مرگ است.

 

نتیجه کلی

در حال حاضر، کارشناسان همچنان از اثرات دقیق COVID-19 بر افراد مبتلا به آرتریت مطمئن نیستند.

به نظر می رسد افراد مبتلا به آرتریت خودایمنی یا التهابی و کسانی که داروهای سرکوب کننده سیستم ایمنی مصرف می کنند ممکن است بیشتر در معرض خطر ابتلا به ویروس و تجربه بیماری شدیدتر باشند.

کسانی که آرتریت و علائمی شبیه آنفولانزا دارند باید فوراً با پزشک تماس بگیرند، حتی اگر علائم آنها خفیف به نظر برسد. آنها در مورد گزینه های درمان آرتریت فرد و گام های بعدی در تشخیص و درمان  COVID-19 مشاوره خواهند داد.

 

توجه : مطالب پزشک من از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از این رو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .

منابع:

medicalnewstoday

دیدگاه تان را بنویسید

 

x