فروشگاه دیابت مال
کد خبر: 1275

خوردن مغز هسته ی زردآلو مفید است یا مضر؟

زردآلو از میوه های محبوب و خوشمزه ی فصل تابستونه که نه تنها خوردن گوشت اون بلکه مغز هسته ی این میوه هم فواید زیادی برای سلامتی داره ولی مصرف بیش از حد اون منجر به مسمومیت و استفراغ می شود ...

زردآلو خواص و کاربردهای مشابه زیادی با بادام دارد. زردآلو از مواد زیر تشکیل شده است:

روغن ۴۵ تا ۵۰ درصد

۲۵ درصد پروتئین

۸ درصد کربوهیدرات

۵ درصد فیبر

خوردن مغز هسته ی زردآلو مفید است یا مضر؟

 

آنها همچنین سرشار از چربی های سالم هستند که به کاهش کلسترول بد کمک می کند. هسته زردآلو حاوی اسیدهای چرب ضروری (امگا ۶ و امگا ۳ ) است. این چربی ها با بیماری های قلبی مبارزه می کنند، سلامت روانی را بهبود می بخشند و فواید دیگری نیز دارند.

همچنین ببینید:

طرز تهیه یک پیتزای رژیمی و خوشمزه به صورت مرحله ای!

اسیدهای چرب

روغن هسته زردآلو سرشار از اسیدهای چرب ضروری است. این اسید های چرب برای سلامت انسان ضروری هستند ، اما بدن انسان نمی تواند آنها را تولید کند ، بنابراین  باید آنها را از طریق رژیم غذایی مان دریافت کنیم.

دو نوع اصلی اسیدهای چرب ضروری وجود دارد: لینولئیک اسید (امگا۶) و آلفا لینولنیک اسید (امگا۳).

لینولنیک اسید نقش مهمی در عملکرد مغز و رشد و نمو سالم دارد. اسیدهای چرب همچنین رشد پوست و مو را نیز تحریک می کنند، متابولیسم را تنظیم می کنند، سلامت استخوان ها را حفظ کرده و از سیستم تولید مثل نیز حمایت می کنند. بسیاری از مردم تصور می کنند که اسیدهای چرب دارای خواص آنتی اکسیدانی نیز هستند.

در یک مطالعه انجام شده بر روی جوندگان که در سال ۲۰۱۱ منتشر شد ، موش های مبتلا به فیبروز کبدی سه بار در هفته و به مدت ۴ هفته  دوز ۱.۵ میلی گرم مغز زردآلو آسیاب شده را دریافت کردند. محققان دریافتند که علائم موجود در این موش ها بهبود یافته است.

آنها حدس می زنند که این موضوع ممکن است به دلیل فعالیت آنتی اکسیدانی باشد، زیرا هسته های زردآلو حاوی اسید اولئیک و دیگر پلی فنول ها هستند.

 

ویتامین ها و مواد معدنی

مغز هسته های زردآلو حاوی مقدار قابل توجهی ویتامین و مواد معدنی نیستند، اما روغن آن غنی از ویتامین E است. بر اساس گزارش موسسه ملی بهداشت ، ویتامین E دارای خواص آنتی اکسیدانی است.

 

ادعاها درباره ی هسته ی زردآلو چیست؟

هسته زردآلو همچنین حاوی ترکیب شیمیایی به نام آمیگدالین است. قبلا ادعاهایی درباره ی این ماده در خصوص داشتن خاصیت مبارزه با سرطان وجود داشته است .لاتریل  نام داروی ثبت شده آمیگدالین است.

پسر کربس لاتریل آن را ویتامین B-17 نامید. وی ادعا کرد که سرطان در اثر کمبود ویتامین B-17 ایجاد شده است و مکمل آن می تواند رشد سلول های سرطانی را متوقف کند.

ادعا شده است که آمیگدالین با نامهای مختلف آن حتی در حال حاضر نیز با ادعای داشتن مزایای مختلفی برای مبارزه با سرطان در دسترس است. در حال حاضر هیچ پژوهش علمی معتبری برای اثبات این ادعاها وجود ندارد. اما بسیاری از وب سایت های تأیید کننده آمیگدالین بر ادعاهای افراد مبتلا به سرطان تکیه می کنند.

یک نظریه دیگر نیز نشان می دهد که چون آمیگدالین در بدن به سیانور تبدیل می شود ، سیانید سلول های سرطانی را در بدن از بین می برد. گفته می شود که این امر از رشد تومورها جلوگیری می کند.

 

هشدارها درباره ی مصرف هسته ی زردآلو چیست؟

همین تبدیل به سیانید است که ادعاهای مربوط به فواید دانه زردآلو را خطرناک می کند.

پایگاه داده گیاهان سمی اداره غذا و داروی ایالات متحده (FDA) به ارتباط بین هسته زردآلو و مسمومیت با سیانید اشاره می کند. موارد متعدد نشان داده است که خوردن مقادیر زیاد مغز هسته ی زردآلو افراد را با علائمی مانند استفراغ شدید ، تعریق ، سرگیجه و ضعف روبرو کرده است.

FDA  آمیگدالین یا لاتریل یا ویتامین B-17 را به عنوان نوعی درمان برای سرطان تایید نمی کند. این موضوع تصمیم قبلی که اجازه می داد تا  وارد کردن لاتریل برای درمان بیماران مبتلا به سرطان از طریق سیستم پزشکی مجاز باشد را لغو کند.

 

پژوهش ها چه می گویند؟

یک مقاله ی معتبر منتشر شده توسط کتابخانه کاکرین در سال ۲۰۱۵ اشاره کرده است که به دلیل مسمومیت احتمالی با سیانید که در اثر مصرف مقادیر زیادی آمیگدالین محتمل است، همه اشکال لاتریل و در کل مصرف این ماده خطرناک هستند.

محققان گفته اند: "خطر قابل ملاحظه ای از عوارض جانبی جدی ناشی از مسمومیت با سیانید پس از مصرف لاتریل یا مقادیر زیادی آمیگدالین، به ویژه پس از خوردن آن به صورت خوراکی وجود دارد." بنابراین بر اساس مقایسه ی خطر و فایده لاتریل یا آمیگدالین به عنوان درمانی برای سرطان ، مصرف آن به طور واضحی رد شده است. "

با این حال ، مطالعه دیگری که در سال ۲۰۱۶ منتشر شد ، تأثیر آمیگدالین را بر رشد سلول های سرطانی پروستات مشاهده کرد. مشخص شد که دوز خاصی از این ماده شیمیایی (به طور خاص ، ۱۰میلی گرم در میلی لیتر) فعالیت ضد توموری قابل توجهی را نشان می دهد.

تحقیقات بعدی نشان داده است که حداکثر دوز قابل قبول برای دریافت آمیگدالین از طریق خورن هسته زردآلو ۰.۳۷ گرم (یا سه هسته کوچک) برای یک فرد بالغ است. دوزهای بالاتر (حتی کمتر از نیمی از یک هسته بزرگ ) می تواند از حداکثر دوز قابل قبول فراتر رفته و برای بزرگسالان سمی باشد.

با این حال ، اکثریت قریب به اتفاق تحقیقات و بررسی ها ادعا می کنند که دانه های زردآلو و آمیگدالین یا لاتریل دارای مزایای مبارزه با سرطان هستند.

در یک مطالعه مروری در سال ۲۰۰۶ ، ۳۶ گزارش در مورد استفاده از لاتریل برای مبارزه با سرطان مشاهده شد. نویسندگان به این نتیجه رسیدند که این ادعا که لاتریل دارای اثرات مفید برای بیماران سرطانی است با داده های بالینی موثق تایید نمی شود. آنها همچنین گفته اند که هیچ یک از مطالعات موردی آنها اثر لاتریل را اثبات نکرده است.

همچنین ببینید:

آرتروز دست چیست؟ (علائم و روش های درمان آن)

میزان موفقیت در درمان سرطان

علیرغم ادعاها ، هیچ تحقیق تأییدی وجود ندارد که دانه های زردآلو را با موفقیت در درمان سرطان مرتبط سازد. فریب درمان های جعلی سرطان را نخورید.

 

سخن پایانی

اگرچه هسته ی زردآلو دارای مزایای تغذیه ای هستند که سلامت قلب و مغز را بهبود می بخشند ، اما استفاده از دانه های زردآلو به عنوان یک درمان طبیعی برای سرطان هنوز تا حد زیادی اثبات نشده است. وجود آمیگدالین که همچنین به عنوان لاترین یا ویتامین B-17 شناخته می شود ، می تواند اثرات سوئی نیز بر سلامتی داشته باشد.

خوردن لاترین می تواند منجر به علائم مسمومیت با سیانید شود. با توجه به گزارش مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری ها (CDC) ، این موارد عبارتند از:

سرگیجه

سردرد

تهوع و استفراغ

تنفس سریع و پی در پی

تند شدن ضربان قلب

بی قراری

ضعف

دوز بالای لاترین حتی می تواند منجر به آسیب قلب ، مغز و اعصاب شود و حتی ممکن است منجر به مرگ شود.

 

توجه : مطالب پزشک من از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از این رو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .

منابع:

medicalnewstoday

healthline

دیدگاه تان را بنویسید

 

x